Рекламирайте тук Затвори
Реклама в секции форуми и базар

Под формата на платени обяви можете да рекламирате ваши продукти, услуги или други комерсиални дейности. Обявата може да бъде публикувана избирателно във форум по ваше желание или във всички форуми на сайта.

За стандартната ценова листа и условия изпратете
запитване до webmaster@photo-forum.net.
Платени обяви

Теми - forum: Клубен живот
 първа  назад  1  2  3  4  5  6  7     всички  напред  последна
 СТИГА ТОЛЕРАНТНОСТ !!!
Автор: bogdanov   
Дата:   12-02-10 16:43

Напоследък започвам много сериозно да се замислям за бъдещето ни като нация.Думата "толерантност" стана почти толкова модерна, колкото и глупавото от наша страна безхаберие. Всъщност и двете неща са оформили поколението, което расте след нас и ще възпитава идното.
Началото е поставено и продължението е известно.
Имам въпрос - и той е към всички ония, които твърдят, че не ги дразни пошлостта, чалгата, лекомислието, защото ТЯХ това нещо не ги засягало.
Качвали ли сте се в автобус?
Пили ли сте кафе на жп или автогарата?
Влизали ли сте в провинциално заведение?
Яли ли сте баничка в баничарницата?
Изобщо влизали ли сте някъде, където в ушите ви не звучи гнусна чалгия на разпрани шафрантии?
Пускали ли сте си БТВ, НОВА ТВ?
Налагало ли ви се е да обяснявате на невръстно дете, че това, което пеят-в живота не е съвсем така?
Навсякъде ни залива цунами от пошлотия.
В същото време излиза закон против тютюнопушенето на обществени места, защото видите ли това било вредно.
Проблема при толерантността е, че само я изискват от нас-без да ни отвръщат със същото.
Стотицихиляди са гимназистките с попфолкподобна външност,(за съжаление от скоро и вътрешност)разполагат със същите гениталии, защо да не станат, като тях? А те между какво и какво могат избират?
Политика е да ни потапят в безхаберие!!!
Това е геноцид!!!
Стига "ТОЛЕРАНТНОСТ" или ще ви се наложи да захаросвате всяка идея за да стане манджа.

Отговор има и той стои от другата страна.

Отговори на това съобщение
 Re: СТИГА ТОЛЕРАНТНОСТ !!!
Автор: boreto   
Дата:   12-02-10 16:51

Прав си и аз съм за!
Ама как си го представяш нетолерирането?

Автор: Shtrak   
Дата:   12-02-10 16:54

всяка нация си заслужава съдбата[smilie24]

Автор: Luxor   
Дата:   12-02-10 16:56

break on thru to the other side [smilie8]

Автор: мара   
Дата:   12-02-10 16:56

интелинтните винаги и навсякъде са малцинство. но преди са се мъчели да им подражават. сега има някво смешно-страшно нещо, което се е самонарекло елит(с помощта на медиите) и сички още по-големи глупаци подражават на тях. понеже живеем в луд пазарен свят, аз не виждам никакъв начин за повсеместно справяне с проблема. аз лично го решавам на семейно-приятелско ниво. и се надявам, че това, което посея, един ден че поникне.

Автор: Императорът.   
Дата:   12-02-10 16:58

Чалгията лека-полека отмира, ако не сте забелязали, както всяка простотия. Изброяваш места, които са свърталище на простаци, селяндури (в другият смисъл) и всякаква измет.

Но да - тая просташка "музика" трябва да бъде забранена или пони ограничена със закони. Особено съществото азис.

Автор: IvoZafirov   
Дата:   12-02-10 17:01

И аз тая думичка не я харесвам, а чалгата от мен последното, което вижда е толерантност.

[smilie21]

Автор: ffwd   
Дата:   12-02-10 17:02

Винаги съм държал на личната хигиена на възприятията и пазарните взаимоотношения - тези два стожера могат да катализират европеизирането и цивилизоването в дълбочина на българското общество. Причините тези два стожера да са силно повредени са: избиването на елитите, половинвековното съветско робство и акуширания "преход" от съветската колониална администрация и нейните пипала в лицето на ДС, назначените бизнесмени, организираната престъпност и създадените и контролирани медии.

Автор: slivenski   
Дата:   12-02-10 17:03

Тва е положението - бой, плющенье и трета смена у Кремиковци... [smilie21] [smilie21]

Дата:   12-02-10 17:03

i kwo she prai narodat kato mu sprete muzikata?!

kak si gi predstawyate tezi neshta [smilie11]

Автор: Lalinda   
Дата:   12-02-10 17:05

На мен повече ми пречи тютюнопушенето, с всичките там фасове и цигарени кутии и целофанчета наоколо.

Тоест най-вече боклукът.

С други думи, визуалната чалга, не непременно аудио такавата.

Чудя ви се как чувате чалгата, а не я виждате?

Пък уж сте фотографи...
[smilie10]

Като ви видя да вдигнете някой боклук от земята, който не е пуснат от вас, ще повярвам и че чалгата ви дразни.

Пък като престана да я виждам и по фотосайтовете, съвсем ще се изненадам. Приятно, разбира се.
[shtrak]

Интересно ми е какво казваш на детето си, когато минеш с него покрай някое преляло от боклуци кошче? Или и то не забелязва нищо?

В нашия квартал деца по на 10 години са ме питали КАКВО събирам от земята?

На 10 години, представяш ли си? Явно смятат, че мястото на боклука е навсякъде наоколо.

Пък ти си се загрижил за чалгата...
Започни с изхвърляне на телевизора.

Дата:   12-02-10 17:11

Luxor, все повече хора разбират, че недоброто образование, което върви в комплект с невладеене на чужди езици и някакви локални и деформирани ценности, бит и култура ги държат в гетото на съвременния отворен, динамичен и свободен свят. Създаването и поддържането на всичко това гарантира форма на зависимост за българските граждани, подобна на тази, която Доган използва, за да държи етническите си турци в локалното гето.

Автор: юнга   

Автор: Lalinda
Дата: 12-02-10 17:05

В нашия квартал деца по на 10 години са ме питали КАКВО събирам от земята?

Ми какво да те питат ма?
Или тютюн ще събираш или коефицент на Хирш.[ezik]

Автор: exidus   

Чалгата не умира, за съжаление. Преди 2 седмици имах нещастието да попадна на някакво предаване на RTL, заснето на басейна на някакъв източно-германски соц гранд-хотел (подобен на варненския). Че там по пластмасовите шезлонги бяха насядали германски бабички и дядовци и пляскаха възторжено на една германска кака - подобна на нашите, ама с по-конска физиономия, пееща нещо напомнящо неуспешна смесица (Азис+Лепа, примерно)... само че изпълнено на чист немски език.

Нямам какво повече да добавя

Автор: IvoZafirov   
Дата:   12-02-10 17:13

ЗИРОУ ТОЛЕРЪНС! ....дет се вика

[smilie21]

Дата:   12-02-10 17:14

Нищо не разбирате.
Чалгата и бахура са израз на националния отпор, на поквареното западно, империалистическо влияние.
Без чалгата, родината не може.
Ще я загубим.

Автор: Kanonir   
Дата:   12-02-10 17:15

....
Интересно ми е какво казваш на детето си, когато минеш с него покрай някое преляло от боклуци кошче? Или и то не забелязва нищо?....

А ти? Ти какво му казваш на детето си... или и то не забелязва нищо?

Автор: Marillion   
Дата:   12-02-10 17:15

Lalinda [smilie24] [smilie24] [smilie24]

Дата:   12-02-10 17:16

Юнга, точно това е търсеното внушение, да.. [smilie2]

Автор: danvan16   
Дата:   12-02-10 17:18

Този потребител е деактивиран. Всички негови текстове са изтрити от администратора.

Дата:   12-02-10 17:18

Автор: Kanonir
Дата: 12-02-10 17:15

....
Интересно ми е какво казваш на детето си, когато минеш с него покрай някое преляло от боклуци кошче? Или и то не забелязва нищо?....

А ти? Ти какво му казваш на детето си... или и то не забелязва нищо?

Ами пита жената. Няма свои и иска да знае как е в реалния живот.

Дата:   12-02-10 17:21

Автор: ffwd
Дата: 12-02-10 17:16

Юнга, точно това е търсеното внушение, да.. [smilie2]

Естествено. Униформи, ботуши и "ред".
Не че сме за чалгата и постживковата простотия.

Автор: Kanonir   
Дата:   12-02-10 17:21

аха, нещо като с коеф. на Хирш ама при другите....

Дата:   12-02-10 17:30

ffwd, крушата не пада по-далече от дървото, май се казваше

сега си представих как се забранява музиката и народа, след потни смени в комбинатите и рейсовете, се прибира вкъщи и започва да лови на радиото музиката от наш'те съседки (корените).

както навремето бащите ни са търсили битълс по радио свободна европа [smilie24]

Автор: dimitrova.v.   
Дата:   12-02-10 17:32

Много от родителите пускат ПЛАНЕТА ФОЛК на децата си , за да могат по-спокойно да си свършат домакинската работа.Не е ли това предпоставка подрастващото поколение да са едно неинтелигентно общество.Но какво бихме могли да направим ние, неслушащите чалга?!Така или иначе се примиряваме с толкова дразнещи ни неща, защо да не продължим да се примиряваме и с тази пошла музика.Ние сме търпеливо общество.
Относно отговорът на Императорът: Изброяваш места, които са свърталище на простаци, селяндури (в другият смисъл) и всякаква измет., бих искала да го попитам той никога ли не се е качвал на автобусно превозно средство, не е ли пил кафе,чакайки влакът му да пристигне на втори перон и никога ли не е опитвал от софийските банички - защото, ако е така жалко!
Съгласна съм с преустановяването на чалгата, използвана като музикално оформление на обществени места.
СТИГА!!!

първа  назад  1  2  3  4  5  6  7     всички  напред  последна

За да пишете мнения трябва да влезете с потребителското си име.
Влезте от тук »
Форум "Клубен Живот" е спрян за публикуване.