Автор: boni
Дата: 30-09-10 11:17
Този въпрос е доста сложен:)
Имам две деца. Смятам, че не са агресивни, нищо, че гледат филмчета и т.н.
Големият ми син е 98-ми набор и до 4-ти клас беше в ОУ в кв. Мотописта. Имаше по-буйни деца, посбийваха се малко повече, но нищо особено.
Сега е в СМГ, не съм чул да е имало агресия.
Малкият е в 1-ви клас в училището във Волуяк, 15 деца в клас, много свестни учители, нищо лошо не мога да кажа.
В същото време и двете ми деца не могат да посегнат на животно, даже като ходят за риба после не искат да ядат рибите и молят дядо им да ги пусне обратно в реката.
Аз съм 70-ти набор и смятам, че като дете бях по-агресивен. Нямаше филмчета наистина, нито интернет, но се биех редовно. Имах 3-4 прашки и съм избил сума ти врабци, гугутки и т.н.За жабите да не говорим. Връстниците ми правеха същото. 4 пъти си чупех ръцете в разни каскади. Занимавал съм се с всякакви взривове и самоделни бомби и пушки. Играехме нон стоп на военни игри, на фунийки и т.н.Началното училище съм ял доста бой, аз също налагах :) Нас ни обучаваха малко или много да сме агресивни. Имахме военно обучение, имахме военизирани бригади, учеха ни да мразим тея или онея...
После бях в СМГ. Там също съм се сбивал няколко пъти, като единия път сериозно. Имах доста агресивни съученици. Агресията понякога беше поза, която вървеше с метъла и бунтарството, друг път си беше истинска.
Баща ми е 43-ти набор. Разправял ми е, че са се пердашили в махалата нон стоп + какви ли не други простотии:)
Специално в моето семейство и в обкръжението ми в момента, не смятам че има агресия.
Всичко е въпрос на среда и възпитание.
|
|