Автор: riddick
Дата: 16-09-10 17:31
Вземам всичко, което е изброил джогата и го повтарям в същия ред без забележки. И потвърждавам, че работи както е описано.
Верно е също, че като пуснеш малко телефона като рутер, вържеш 1-2 лаптопа, отвориш и ти Операта, завъртиш музиката и става горещо като печка на 2-ри февруари, без да споменавам как се изпарява батерията
Не знам как се справя Андроида в това отношение, хем моя не е 1 гига ама дерзае и бачка. Но аз си го експлоатирам, както съм си мъчил комповете последните 10 години и не съм очаквал по малко от телефона така или иначе.
Обаче! за да стигне до това ниво моя мина през 1 година разработка на руснаци и останалите. Операционната официално е 6.1, но никой не я ползва и без това
Всичко е на 6.5.Х, което:
1-во не е официална версия и за нея поддръжка и ъпдейти няа
2-ро Мобилето изисква много четене, много кракване, много бъзик из регистри, из глупости (както сме си свикнали де, хехе, ама само някой, хохо)
3-то, в частност към Джогата, идва Мобиле 7, което ще поддържа мултитъч , май ще стане като Ифона и няма да поддържа истински мултитаскинг и се надявам да поддържа вече 16 млн цвята, щото за сега сме си на 65 хил
Моята машина, като я взимах преди 2 години, нямаше алтернативата Андроид, единственият леееко по-смислен вариант беше АйФона, което в последствие се оказа, че изобщо не е вариант за моя начин на "ъбююз-ване"
Изборът зависи 90% от дисплея, повярвай, след това 4% от хардуера(който е почти идентичен в момента), 5% от ежедневните нужди, 1% от марката и точно 0% от външния вид.
|
|