Автор: chicken
Дата: 05-09-10 12:11
chill, пилето си няма частна улица. Това е обикновенна улица, като повечето софийски улици. На тази улица паркират една камара коли и минават стотина на ден. Събота и неделя е пълно със сватбарски коли заради близоста със Св. Неделя. Що повечето се държат прилично? Явно не е толкова трудно
Стефане, това си е твоя работа. На много хора им е дискомфортно, щото не ги оставям да правят каквото си искат. Нищо, че са абсолютно малоумни неща. Между другото, който е идвал знае, че винаги съм усмихнат, избягвам каквито и да е прекалено сериозни или негативни теми и дори и на клиентите не давам да се оплакват от живота, вселената и кавото още си искат.
juslenне съм отворил тема да се оплаквам а да се скарам. И не толкова на тия двамата, я четат тука я не, пък и ме боли за тях. Карам се на състезателите, дето в тясна уличка с паркирани отстрани коли и на мокро настъпват като на старт от световния шампионат за 30 метра, а след това спирачки, за да завият все пак. Ако някой смята, че е нормално, на която и да е уличка, да... абе да се сети какво му казвам.
cicomanco , сега като се замисля сигурно са се изнасяли към ресторанта
|
|