Рекламирайте тук Затвори
Реклама в секции форуми и базар

Под формата на платени обяви можете да рекламирате ваши продукти, услуги или други комерсиални дейности. Обявата може да бъде публикувана избирателно във форум по ваше желание или във всички форуми на сайта.

За стандартната ценова листа и условия изпратете
запитване до webmaster@photo-forum.net.
Платени обяви

Теми - forum: Клубен живот
 първа  назад  1  2  3     всички  напред  последна
 Купих скутерче- мотопед
Автор: cameraman   
Дата:   07-08-10 18:33

http://cgi.ebay.co.uk/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&item=250677162178
Цял ден се гъбаркам с него в понеделник ще го регистрирам.... То голям кеф... PIAGGIO NRG 50... 2005 година

Отговори на това съобщение
 Re: Купих скутерче- мотопед
Автор: Marillion   
Дата:   07-08-10 18:34

Мноу скъпо... ти да не си у инглънд?

Автор: adash   
Дата:   07-08-10 18:35

Този потребител е деактивиран. Всички негови текстове са изтрити от администратора.

Автор: dideron   
Дата:   07-08-10 18:56

Честито.И внимателно карай ,че много идиоти се навъдиха по улиците.[beer]

Дата:   07-08-10 19:03

Аз го купих от Варна.... Това е снимка на друга моторетка от същия модел
http://motorbike-search-engine.co.uk/2005_Bikes/piaggio_nrg_power.php

Публикацията е редактирана (07-08-10 19:46)

Автор: nsirakov   
Дата:   07-08-10 19:09

на последното дежурство дойде поредни паднал от мотор при падането единия тестис беше станал на палачинка.... главата счупена, крак - натрошен, далак - спукан...... внимавайте с тия самоубиствени возила

Автор: papi   
Дата:   07-08-10 19:20

с десен волан ли е

Автор: Uve_Smotanson   
Дата:   07-08-10 19:35

papi написа:

> с десен волан ли е
>

[smilie18] [smilie18] [smilie18] [smilie18] [smilie18]

Автор: netLady   
Дата:   07-08-10 20:43

Със здраве да си го караш и да не се правиш на джигит[smilie3]

Автор: Marillion   
Дата:   07-08-10 22:06

nsirakov, докато те четох и ме заболя десния тестикул....

[smilie10] [smilie10] [smilie10]

Автор: asahi   
Дата:   07-08-10 22:08

Пожелавам ти бързо да ти мине мерака и на далавера да се отървеш от него.

Автор: OrLIndraGanOv   
Дата:   08-08-10 23:54

Сираков, не говориш за падане, а за челен удар.

камераман, носи каска!

Автор: Diandimov   
Дата:   09-08-10 00:03

Познавам доста хора, които загинаха возейки се с моторетки.

Много трябва да внимаваш, като това е само 10% от всичкото. Останалото е късмет.

Аз самия на няколко пъти едва не съм удрял хора с такива возила, просто защото като се престроявам и не ги виждам!

Дата:   09-08-10 00:21

Задължително включвай фара, включително през деня.

Дата:   09-08-10 00:27

Сутринта ще ходя да го регистрирам...[shtrak]

Автор: 798099   
Дата:   09-08-10 09:36

Честито! И безаварийно каране! Останалото ти го казаха.

Автор: invoke   
Дата:   09-08-10 09:58

Въпреки, че карам от години доста по мощни мотори, бих те посъветвал да внимаваш с тази въшка, особено заради големите дупки по пътищата и поради факта, че си невидим за останалите участници в движението!
Другото хората ти го казаха[smilie5]

Дата:   09-08-10 10:08

OrLIndraGanOv написа:

> Сираков, не говориш за падане, а за челен удар.
>
> камераман, носи каска!

тз
никакъв челен удар - при челен удар идват в кошница .... щото крайниците са откачени от тялото....

Автор: Todd   
Дата:   09-08-10 10:12

Язе съм падал със 120 от мотора ...[smilie5] [smilie5] [smilie5] [smilie5]

И един челен имам в Лада - мотора стана на хармоника !!!

[smilie5] [smilie5] [smilie5] [smilie5] [smilie5] [smilie5] [smilie5] [smilie5]

Но с 2км/ч пред нас се сринах до вратата - пребих се !!!!

[smilie18] [smilie18] [smilie18] [smilie18] [smilie18] [smilie18] [smilie18] [smilie18]

Автор: boink   
Дата:   09-08-10 10:43

е няма как да не изкоментирам.

успех с новото возило и знай - техниката иска ласка, чистота и смазка [smilie3] винаги си носи каската дори и да ти е топло. и каска с брадичка (чофка) защото тия скутерските каски са пародия.

относно изказванията за падания малко реч да ви метна:

1. в българия няма култура на движението и съответно водачите нямат навик да се оглеждат за мотори. както обикновенно разчиташ на себе си и се оглеждаш и внимаваш. един приятел го блъснаха отзад докато чака на червен светофар в най дясно, и убиецът дори не спрял да види защо човека прелетял в отсрещното платно с пет кълбета... но някой може да каже че е карал раждащата си жена към болницата и не е видял двуметров мъж с ямаха тенере и яркои червено яке, и че виновен е моториста, защото си е купил мотор за да се движи по икономично и бързо в града (и на полето).

2. това че има безкрайно много ниско интелгентни мотористи е предпоставка за създаване на негатвино общоствено мнение, но за кое общество говорим изобщо? българското? сигурен съм, че н.сираков не се е качвал на мотор и че най-вероятно има лош спомен от детството с някой симсон или балкан и затова е толкова негативно настроен. и аз съм виждал човек в кожен екип разрязан на две в мантинелата, виждал съм и много счупени и начупени крака ръце и прочие части на тялото, виждал съм и много леки, средни и тежки комоциота, НО с автомобилите е същото, дори по гадно, тъй като там режат с флекса за да извадят труповете. има прости автомобилисти, има и прости мотористи има и прости хора.

3. ако 30% от хората употребяват мотоциклети и мотопеди вместо коли в града, тогава трафика и смога ще са различни, може и да имат властващите по-голям стимул да оправят пътищата? кой знае.

4. тод го е казал, с най-малка скорост стават доста тежки пребиванки.

5. некарай по джапанки [smilie3]

Автор: kufeiko   
Дата:   09-08-10 15:14

Честито! Със здраве да си го караш, много да ти е весело с него и както са казали и другите - пази се максимално и очите на 4! Другите просто не могат да те видят в огледалата, а като стане белята - ходи се обяснявай...

Дата:   09-08-10 15:36

боинк сираков ви гледа сеира ( и кървищата) на всяко спешно дежурство... пари да ми даваш на мотор не се качвам

Автор: NeDDRaG   
Дата:   09-08-10 15:43

За Боинк:
99.99% от мотористите са закононарушители и ако има катаджии на място, да са им взели и акта за раждане, не само шофьорската книжка. Не може аз да карам с 90 в извън населено място и да ме изпреварва мотоциклет. По закон това е недопустимо, защото максималната разрешена скорост за мотоциклети за всички пътища е по-ниска от тези за лек автомобил.
Не може аз да чакам залено на светофара и някакъв мотоциклетист да ми се промъква от дясно, за да излезе напред. Това също е нарушение. Пък после говори за култура на движението. Щото, ако автомобилистите нямат, то мотоциклетистите пък въобще. [smilie23] [smilie23] [smilie23] [smilie23] [smilie23]

Автор: invoke   
Дата:   09-08-10 16:10

NeDDRaG, "яко" изказване, евала пич![smilie5]
"По закон това е недопустимо, защото максималната разрешена скорост за мотоциклети за всички пътища е по-ниска от тези за лек автомобил. " това от къде го прочете интересно?!?
"Не може аз да чакам залено на светофара и някакъв мотоциклетист да ми се промъква от дясно, за да излезе напред."
Пак евала, чак машаалла, и кв'о сега да стоя и да допълвам задръстването за да ти правя кефа ли? За какво съм си взел мотор, за да се пържа в задръстването?!?
Другата причина да излизам най-отпред е, че не искам да стоя между колите, защото някой недовиждащ дядка седяш в москвича си без странично огледало умре да ме сгази, защото русата кифла в новия черен джип има същото желание, защото и ТИ съм сигурен, че не се оглеждаш за нас. За това винаги ще стоим най-отпред, за да ни виждате и да разберете, че и ние сме пълноправни участници в движението.
Видяхте ли във Франция какво се случи, като демонстрираха на местните какво се получава, ако всеки мотоциклетист застане и заеме цяло място за кола в движенито, или за това не си помислил?
[smilie18]

Публикацията е редактирана (09-08-10 16:11)

Дата:   09-08-10 16:18

Когато говорим за неспазване на ЗДП никой не те пита какви са ти мотивите. Аз проблем с моторите нямам, освен с по-шумните. Ако моторджиите погледнете статистиката на произшествията с мотори ще ви избодат очите грубите неспазвания на правилата. Това, че някой се е промъкнал отпред, хич не го и броя, но е нарушение.

първа  назад  1  2  3     всички  напред  последна

За да пишете мнения трябва да влезете с потребителското си име.
Влезте от тук »
Форум "Клубен Живот" е спрян за публикуване.