Автор: e-mil
Дата: 05-06-10 16:13
Че ти пък какво отношение имаш към мира по света? Досега да си пуснал тема за мирно разрешаване на някоя ситуация?
Не. Навсякъде виждаш само трагедии, беди, крах на държави и т.н. Дори и тази тема обръщаш наопаки - в линка който си пуснал пише: "Екипажът на "Рейчъл Кори" не е оказвал съпротива, предаде Асошиейтед прес. Военните не са използвали сила, уточни Франс прес" обаче Мартинов Прес пише за насилие, щото иначе не е интересно.
Така де, кой би обърнал внимание на Мартинов, ако не пророкува края на света?
Разбира се, че си позьор. Прилагаш евтини номера само и само да те забележат. Лалинда ги прави същите. Пишеш сравнително къси изречения и оставяш по празен ред между тях, за да заемат повече място на екрана. Ако пък нищо смислено не ти хрумва и изреченията са малко оставяш по два празни реда.
А преди беше още по-смешен - пишеше само с центриран текст, докато на хората не им омръзна и не започнаха да ти правят забележки.
Но Лалинда поне се прави на високомерна и пише по-рядко. А на теб като ти се смъкне някоя тема не се свениш да я вдигаш с преработки на нещо вече казано, повторено и потретено. Например в темата за падналия президентски самолет, май 4-5 пъти писа едно и също за намесата в пилотските решения. Ние какво - идиоти ли сме, че да не те разберем от първия път?
А миналата година като изчезна един форумец, даже ясновидец беше станал. Ама не писа лични съобщения на заинтересуваните му приятели, а на видно място в темата: "Аз имам информация. Нека роднините ме потърсят".
Ми като имаш информация потърси ги ти бе, тъпан! Рекламата ли ти е малко, че трябва на всички да се похвалиш?
|
|