Автор: elrisha
Дата: 23-03-10 17:02
Днес ми хрумна това,написах го в един друг форум,но рекох да го споделя и с вас.Може да дадете още идеи ;)
Г-н Тупарев,
ако искате 100 % гледаемост 24 часа на ден,което неминуемо ще доведе и до огромна ваша печалба,то Ви предлагам абсолютно нов Биг Брадър,а именно :
1. Подбирате 10 народни представители ( задължително и бивши министри).
2. След задълбочен медицински преглед,избирате такива,които имат минимум прекаран инфаркт.Желателно е да страдат от повечко болести и да са ежедневно на лекарства.
3. Настанявате ги в двустайни апартаменти със задължителни екстри като Топлофикация,ЧЕЗ и т.н.
4. Апартаментите задължително да са стари панелни с прилежащите по тях проблеми,като течове,лоши съседи..
5. На всеки участник давате месечна "заплата" от 140 лв(колкото една малка пенсия)
6. Всякакви екстри от спонсори са забранени (сори,ще печелите само от 5 минутните реклами).Обзавеждането да е старо,износено,нуждаещо се от подмяна.
7. Всеки участник ще участва в мисии от типа " как да подменим щранговете под натиска на съседите", " откриите най-евтиното кисело мляко в близките магазини"," мисия Оцеляване,или как да набавиме необходимите ежедневни лекарства" и т.н.
Категорично се забраняват всякакви подаръци,почерпки и глезотии от Предаването. Участниците се разпростират ЕДИНСТВЕНО в рамките на тези 140 лв месечно.
Предаването да бъде с продължителност минимум 4 месеца!
Мога да подскажа малко като дам пример за две кандидат-участнички,които ще предизвикат фурор - Емилия Масларова и Емел Етем.
Лично аз обещавам,ако се направи този Биг Брадър,да гледам 24 часа и да става Ваш фен завинаги!
ПП: Понеже ми намекнаха,че на кастинга нямало да има желаещи,отговорих по следния начин:
Ама чакай малко,кой е казал,че трябва да участват по желание?!
А наградата ще бъде,че адът им ще свърши след 4 месеца.
Няма да има номинации за изгонване или ако има,то ще бъдат под формата " награда за добре свършена мисия",т.е. намаляване престоя.
Няма нужда от смс-и, печалбата ще идва от спонсорите на предаването,както и откриването на телефонна линия,на която всеки фен на предаването ще може да се обади и да даде предложение за нова мисия .
Как мислите, ще ви бъде ли интересно?
|
|