Рекламирайте тук Затвори
Реклама в секции форуми и базар

Под формата на платени обяви можете да рекламирате ваши продукти, услуги или други комерсиални дейности. Обявата може да бъде публикувана избирателно във форум по ваше желание или във всички форуми на сайта.

За стандартната ценова листа и условия изпратете
запитване до webmaster@photo-forum.net.
Платени обяви

Теми - forum: Клубен живот
 първа  назад  1     всички  напред  последна
 Да похваля тези от HP.
Автор: Myth   
Дата:   15-02-10 20:18

Днес шефката ми даде нейното HP mini 1000 да и го оправя, омазал малкия нещо и Уйндоуса нито в сейв мод, нито никак не ще да се стартира. Викам си хубаво ще го преинсталирам, правя си аз бут флашка, ама нъцки, в БИОСА няма опция да буутва от флашка. Хм, чичко гугъл насреща ама решение няма, отивам на HP на сайта търся ровя няма инфо или поне аз не откривам, как да инсталирам ОС. Ок, има си секция онлайн чат, влизам в чата и отсреща веднага на секундата, "Здравейте, как сте..." Казвам какъв е проблема, отговаря ми се, че няма начин от флашка, питам от външно устройство може ли, може, чао, чао, "Благодарим ви, че се обърнахте, към съпорта, ако имате каквито и да е проблеми не се колебайте, да се свържете отново".

Та чудя се кога ли и тук ще имаме подобно обслужване, за всяко нещо. Скоро ако си спомняте похвалих хостинг компанията ми, ама една птичка пролет не прави.

Отговори на това съобщение
 Re: Да похваля тези от HP.
Автор: emovla   
Дата:   15-02-10 20:43

Сега пък и за всяко нещо :)
- Ало, не мога да си обеля суджука..
- Намокрете го.
- Благодаря, чао :)

Автор: stoyan_5   
Дата:   15-02-10 20:48

Намокрете си суджука..[smilie5]

Автор: shpexy   
Дата:   15-02-10 20:54

[smilie18] [smilie18] [smilie18] тънката връзка - НР ->суджук->обслужване->доволни клиенти... при нас се губят "данни" по трасето за съжаление!

Дата:   15-02-10 20:55

[smilie5] [smilie5]

Автор: HP   
Дата:   15-02-10 20:59

Този потребител е деактивиран. Всички негови текстове са изтрити от администратора.

Автор: Dani_Koev_BG   
Дата:   15-02-10 21:12

Myth, питай ги за драйвери за HP LaserJet 1000 за Windows Vista или 7 x64. Ще си промениш мнението. ;)

Автор: HP   
Дата:   15-02-10 21:15

Този потребител е деактивиран. Всички негови текстове са изтрити от администратора.

Автор: danbi   
Дата:   15-02-10 21:15

Не си мокрете суджука къде да е....

Дата:   15-02-10 21:19

Дани не става въпрос дали са ми помогнали или не, става въпрос, че има постоянна подръжка, човек, който персонално ще ти обърне внимание по всяко време и ако нещо е предвидено да се прави по еди какъв си начин той ще ти го обясни, че и накрая ще ти благодари, че си се обърнал към него и ще ти каже, ако имаш какъвто и да е проблем не се колебайте пак да ни се обадите. За това става въпрос.

Автор: Insight   
Дата:   15-02-10 22:22

От Линксис ползвах такава поддръжка преди ... 6-7 години по груби сметки...

Автор: venny   
Дата:   15-02-10 23:36

HP компенсират със съпорт, че софтуера им е мани мани, даже и те се оплакват от него [smilie18]

Автор: asahi   
Дата:   16-02-10 00:10

"Автор: Dani_Koev_BG
Дата: 15-02-10 21:12

Myth, питай ги за драйвери за HP LaserJet 1000 за Windows Vista или 7 x64. Ще си промениш мнението. ;)
"

В една друга голяма фирма, дето прави принтери, отговорът н атози въпрос е следният:
"Принтерът ХХХ не поддържа драйвери за Виста и Уин 7. Моля, запознайте се с актуалния списък на устройствата, които поддържат Виста и Уин 7."
И това е напълно резонно, защото устройствата са спрени поддръжка няколко години, след като са спрени и от производство. Колкото по-нисък (евтин) клас е устройството, толкова по-кратко време се поддържа.
Днес гледах в Технополис един малък ч/б лазерен принтер. Раликата м/у цената на принтера и касетата към него е само 20 лева. Какви драйвери, какви Уиндоуси?

първа  назад  1     всички  напред  последна

За да пишете мнения трябва да влезете с потребителското си име.
Влезте от тук »
Форум "Клубен Живот" е спрян за публикуване.