Рекламирайте тук
ЗатвориРеклама в секции форуми и базар
Под формата на платени обяви можете да рекламирате ваши продукти, услуги или други комерсиални дейности. Обявата може да бъде публикувана избирателно във форум по ваше желание или във всички форуми на сайта.
За стандартната ценова листа и условия изпратете запитване до webmaster@photo-forum.net.
Правя си шкафче за вино ...
Искам вратичката да я резбовам така, че да се виждат бутилките през нея, но и да има някакви старинни извивки ...
Преди се ползваше резбарско ръкче, а сега зеге ...
Навремето имаше безброй такива шаблончета по списанията ...
Търсих в гугъл но нищо ...
Не зная как да го потърся на чужда език ...
Моля Ви да ми окажете малко помощ ... с езикща и търсенето!
nastradin2,
Много съм благодарен за предложението ...
Имам лъкче и триончета и лястовича опашка ...
Нямам нерви ...
Затова съм си взем едни тънки триончета за зегето и дано успея да ..
Като стане ще го снимам ...
stoyan_5, Със зегето не е ли по-трудно? Хем бързооборотно, хем, като сбъркаш не можеш да поправиш... С лъкчето вярно е бавно, ама пък кефът е голям Режеш бавно, мажеш със сапун триВоня - кеф Гълчиш булката да не те смущава, че ще счупиш триончето...
Скоро едни мой юнаци бяха ходили из някъде из съветските държави и по някакъв повод едният казал че има 60 кила ракия у тях .И некакъв щеф там в руската фирма му викал :
В интерес на истината имам още 6 бутилки вино /тук се изпъчвам и гледам гордо/, ама жената не даде да сложа и втори шкаф, че дори не даде и този да го направя двойно по голям ...
Ей, супер шкаф. Поздравления за изработката. Поздравления и за избора на вино, Асеновградският мавруд е хубаво нещо. Както разбирам, и други ,писали по-горе, го харесват .
ПП Не е ли време да направим една подписка за добавяне в емотиконите на чаша вино ? Докога ще се толерират потребителите на бира , а ще се подминават ценителите на виното ?