Автор: ShotlandetsaWildlife
Дата: 18-01-10 23:34
marin_mv, по тази логика застрахователите на коли и всякакви други застрахователни услуги не трябва да съществуват?
Освен това от 3-4 години съм редовен клиент ка еконт, стар клиент, ако и това няма значение за фирмата Еконт, то тогава какво има?!?
А други фирми има, сигурен съм, но ние сме си свикнали да ни мачкат и това не ни прави впечатление. Защото по белите страни нещата стоят съвсем иначе.
А темата понеже не е удобна и бързо отиде в Клуба, нали Еконт рекламират в сайта.
Виж, десетките теми за аксесоари които стоят в цифрова техника няма кой да модерира, но тема като такава бързо беше "отразена".
Джъмбо похвали още веднъж Еконт и няма да имам съмнения че познаваш някой от шефовете на фирмата. пак ти казвам, ако можеш да отговориш на някои от тези въпроси по темата ми конкретно пиши, другото си е чист спам.
Колкото до чуждите куриери, за които спомена по-горе един от хората - специално с DHL пращаме през фирмата и са много скъпи за пратки в България. Онзи ден имахме супер експресна пратка от друга европейска страна, дойде разпечатана, стоката вътре беше открадната. А куриера дори не пожела да качи пратката до офиса ни да я достави, а я остави на портиера на сградата, който няма нищо общо с нашата фирма. Така че мисля разбирате всички защо се притеснявам толкова много за скъпите пратки които пускам. И ще продължавам да търся фирма, която предлага застраховка за стоката, ако ще куриера да разглежда артикула който пращам половин час, за да се увери че е перфектен!
|
|