Рекламирайте тук Затвори
Реклама в секции форуми и базар

Под формата на платени обяви можете да рекламирате ваши продукти, услуги или други комерсиални дейности. Обявата може да бъде публикувана избирателно във форум по ваше желание или във всички форуми на сайта.

За стандартната ценова листа и условия изпратете
запитване до webmaster@photo-forum.net.
Платени обяви

Теми - forum: Клубен живот
 първа  назад  1  2  3  4     всички  напред  последна
 Ей, големи к****и има по пазарите
Автор: Amigo   
Дата:   09-10-09 15:56

[smilie23] [smilie23] [smilie23]
Купувам си преди малко домати и гледам на сергията хубави доматки по лев и нещо. Прибирам се и отварям плика - половината с черно по тях и твърди, някои зеленеят [smilie9] [smilie23] [smilie23] [smilie23] Аман от андрешковци [smilie23] [smilie23] [smilie23] Досега втори път не съм взел от такъв гявол, отдавна не ми се беше случвало и не ги проверих на място иначе... [smilie9] [smilie9] Отваряйте си очите като пазарувате [cool]

Отговори на това съобщение
 Re:
Автор: asahi   
Дата:   09-10-09 15:57

Кой пазар това? На Слатинския си избираш всичко сам, ама там сме тежкари. Питай Захарина.

Re:
Автор: Amigo   
Дата:   09-10-09 15:58

на Иван Вазов, ама и на Красно село се е случвало [smilie23] а Слатинския не ми го хвали с тези космически цени [smilie3] [cool]

Re:
Автор: anete   
Дата:   09-10-09 16:00

нищо не купувам, ако не го избера аз. / после ми дават салфетка да си избърша ръката /

Re:
Автор: ejko   
Дата:   09-10-09 16:07

Аз не бях ходил на пазар от години и не знаех, че те ми сипват, а не си избирам сам. Като се нанесох в квартирата и понеже е близо до Красно Село-пазара и като ходя там и сам си избирам зеленчуците. Така почнах и така си правя и до днес. Не знам защо на вас други ви избират покупките!

Re:
Автор: tnt   
Дата:   09-10-09 16:09

аз ги оставям да ми избират пък! Ама съм си нарочила някои продавачи и само при тях... и те си ме знаят [smilie21]

Re:
Автор: iPonche   

Пазарувам в плод зеленчуци, където винаги ме канят да си похапна, да пипна и т.н. Чичото до вкъщи като ме види и редовно ме черпи грозде, аз пък винаги си взимам - много хубави сортове има! Така ме накарва да си напазарувам и други неща, а и ме печели като клиент [smilie24] Другото го има в Пикадили [smilie8]

Re:
Автор: emovla   

И тва само в София е така.

Баба ми като идва тука и пита "ма как така няма да си избирам".

Re:
Автор: JesusChristSuperStar   
Дата:   09-10-09 16:11

щом плащаш - избираш, ако е без пари - да слагат квот искат - стара народна поговорка [smilie21]

Re:
Автор: didesignbg   
Дата:   09-10-09 16:12

няма да избирам, няма да пазарувам. Супер просто е. Проблемът е, че на повечето места и с избиране и без все тая. Хеле пък за доматите...

Re:
Дата:   09-10-09 16:13

Добре де, от кога не се избира в София? Едно време ходих с баба ми на пазар и си избирахме ние!
Сега пак си ходя и аз си избирам. Случвало ми се е да не достигам плодовете и тогава те ми сипват, но си мислех, че просто сергията е малка за стоката и затова е организирана така.
Аз си взимам и им подавам, до сега никой не ми е казал, че не може! Понякога не ми се занимава или не разбирам и ги моля, те да ми изберат, като им казвам за какво ми трябва- ядене, готвене, т.н.!
Дори не подозирах за този проблем. Сега ще ме е срам да си взимам сам от сергиите на Красно Село, защото ще си мисля, че не се прави така...[smilie2]

Re:
Автор: toddybear   
Дата:   09-10-09 16:16

Аз съм забелязъл че този тип продавачи често продават стоките си в черни пликчета и внимавам като видя такива.

Re:
Дата:   09-10-09 16:18

Ежко, защо да те е срам ? Ти си плащаш, следователно ще вземеш това, което на теб ти харесва.
Колкото до "изберете ми вие" - използвам това, за да проверя доколко продавачът е коректен към мен. В кварталния магазин съм склонна да им се доверя , но пазарувам от тези хора 10 години / майко мила, кога са станали толкова / .

Re:
Дата:   09-10-09 16:19

Ами на пазара в Младост има двама трима измекяри, които работят все още със старите кантари, лъжат и пробутват развалени неща.

Аз примерно ги знам и ги заобикалям, знам и двама трима, от които пазарувам без проблеми.
Има една сергия с голяма табела - 'не е по избор' - нея естествено я заобикалям още по-отдалеч.

Но винаги има пазаруващи от там. Явно проблемът не е в търговците [smilie18]

Re:
Дата:   09-10-09 16:20

Ей, големи к****и има по пазарите

..........................................

а хубави ли са?[smilie18]

Re:
Дата:   09-10-09 16:21

На Иван Вазов веднъж некви продавачи се караха на един дядо, че не се прави така..., сега почвам да ги навръзвам нещата...!

Re:
Автор: ellisaveta   
Дата:   09-10-09 16:22

Това, пазаруването, не е мъжка работа [ezik]

Re:
Дата:   09-10-09 16:24

Амиго се загледал по к***ите, после защо така бе миме [smilie21]

Re:
Автор: iPonche   
Дата:   09-10-09 16:24

Напротив - точно мъжка си е! [smilie24][smilie5]

Re:
Дата:   09-10-09 16:25

Що да не е мъжка ? Съпругът ми се справя перфектно. Само дето аз се пазаря по-добре [smilie3] .

Re:
Дата:   09-10-09 16:25

Бе едно време имаше някви телефони, обаждаш се и организирате проверка на продавача.

(после не било здравословно да се мяркаш на този пазар известно време, но кефът си заслужава) :)
Ма не мога да ги намеря нещо...

Re:
Автор: slivenski   
Дата:   09-10-09 16:27

Че кво му има на пазаруването - бира, чипс и луканка... Кво има да избираш? [smilie8] [smilie8] [smilie21]

Re:
Автор: tnt   

бе на нашия пазар няма много кокошки [smilie8]

Re:

Пробвайте с Комисията за защита на потребителя , ако ви се наложи . Дано не се налага, разбира се .

Re:
Дата:   09-10-09 16:31

Аз тея неща с "мъжка" и "женска" работа не ги разбирам, някак сексизмът не ми е присъщ. Мога да бия, мога и да готвя, мога да играя футбол или баскет, мога и да пазарувам. В крайна сметка половите ни разлики съществуват, но не мисля, че се проявяват по подобен начин. А и ако продавачите правят проблеми на беззащитните жени и не им дават да си избират зеленчуците, по добре аз да пазарувам, ако не друго, поне явно за това проблем не ми правят:)))

първа  назад  1  2  3  4     всички  напред  последна

За да пишете мнения трябва да влезете с потребителското си име.
Влезте от тук »
Форум "Клубен Живот" е спрян за публикуване.