Рекламирайте тук Затвори
Реклама в секции форуми и базар

Под формата на платени обяви можете да рекламирате ваши продукти, услуги или други комерсиални дейности. Обявата може да бъде публикувана избирателно във форум по ваше желание или във всички форуми на сайта.

За стандартната ценова листа и условия изпратете
запитване до webmaster@photo-forum.net.
Платени обяви

Теми - forum: Клубен живот
 първа  назад  1     всички  напред  последна
 /Любими/ Театрални постановки
Автор: Safira   
Дата:   11-10-09 20:46

Обичате ли да ходите на театър? А ходите ли? Бихте ли споделили любими постановки, впечатления? [smile]

Отговори на това съобщение
 Re:
Автор: Safira   
Дата:   11-10-09 20:49

1. Обожавам!
2. Винаги, когато имам възможност
3. Ами.... "Римска баня", "Секс, наркотици и рокдендрол", както и доста други [smile]

Re:
Автор: Dani_Koev_BG   
Дата:   11-10-09 20:51

Аз си падам по комедии... (Теди Москов и Камен Донев предимно).

Възгледите на един учител за народното творчество;
Ножица - трепач;
Животно на трона;
Четири чифта пагони...

През Ноември ще ходя на Красотата спи.

Re:
Автор: Todd   
Дата:   11-10-09 20:51

От как спряха телевизионният театър по канал 1 не съм одил...

[smilie5] [smilie5] [smilie5] [smilie5] [smilie5] [smilie5] [smilie5] [smilie5] [smilie5]

Re:
Автор: Lalinda   
Дата:   11-10-09 20:54

Да.
Да, но само след Нова година.
[smilie3]

Едно време се отегчавах по-малко, но пък вероятно не само аз, тъй като сега постановките са по-късички...

Като гледам и публиката, която идва, оставам с впечатлението, че е предимно от студенти (най-често от провинцията), свалящи любимите си и бързащи за някоя пицария и клуб след това...

Затова и, струва ми се, репертоарът силно се промени...

Актьорите станаха доста безхарактерни, с лоша дикция (аха!), сценично поведение, а и без фасон...

Най-зле става похвали ли ми някой нещо...
[smilie7]

Последното нещо, което гледах, дори бе руско.
"Полковникът-птица" по Х. Б.
Било е актуално някога, сега (ми) изглежда актуално само извън Европа...

Re:
Автор: tnt   
Дата:   11-10-09 20:58

1. Обожавам!
2. от години не и по българските салони

Re:
Автор: Luxor   
Дата:   11-10-09 21:00

1. не обичам да ходя на театър
2. единствените вълнуващи постановки, които см гледал, са на Мариус

Re:
Автор: kaiser.soze   
Дата:   11-10-09 22:27

да много
не

най-хубавото нещо което съм гледал как се създава и после на сцена е постановката "Всеки си има мнение" на реж. Сашо Петков по пиесата "Шест лица търсят автора си" на Луиджи Пирандело. Също така и пърформънса "Архангелите не играят флипер" по едноименната пиеса на Дарио Фо. И двете са в изпълнение на любителска театраЛна трупа.
много ми хареса постановката(3 представления гледах[smilie5]) "В очакване на Годо" със уч. на Й. Сърчджиев, Ивайло Христов , Красимир Ранков и не помня още кой.
режисьор? не беше ли Леон Даниел? [smilie24] най-добрият театрален режисьор заедно с Коко Азарян [smilie24] [smilie24] От същият автор съм чел "краят на играта", но не съм имал щастието да я гледам на сцена.
най много съм се смял на "Шум зад кулисите" на Пазарджишкия театър [smilie24] сега я поставят под името "още веднъж отзад", малко пошло звучи.[cool] Голям смях падна на една постановка на сливенския театър, по Валери Петров.Не помня заглавието, но все още помня как Валери Малчев, бог да го прости, свиреше на акордеон и пееше "кой изпасъл е тревичките" [smilie18]
[smilie18] [smilie18]
Преди години Людмил Станев имаше група любители във Варна. страхотни скечове, той ги пишеше и поставяше [smilie24] падал съм от стола, актьорите му бяха страхотни [smilie24] На Възкресия Вихърова съм гледал готини неща, "Игрила" реж. Е.Панайотова [smilie24] и много много още [smilie24]
за разлика от киното , театърът ни е много добър [smilie24], поне такъв го помня. в последните години по обясними причини нямам възможност да ходя.много добри актьори и режисьори имаме, Теди Москов [smilie24] Иван Добчев, Маргарита Младенова, Мариус Куркински и още мноооого..[smilie24] [smilie24]
еееееех Сафира, къде ме запрати [cool] сега няма да спя цяла нощ [smilie21] [smilie21]

Re:
Автор: jordansl   
Дата:   11-10-09 22:38

Камен Донев - моноспектакъл “ЗА НАРОДНОТО ТВОРЧЕСТВО” в Сатиричния театър. [smilie24]

Re:
Автор: slivenski   
Дата:   11-10-09 22:41

Днес гледах афиша, че в Народния представят "Вишнева градина"... Трябва да взема да отида... [smilie21] [smilie21]

Re:
Автор: sirkhann   
Дата:   11-10-09 22:42

Ахахаха... всичко на Оскар Уайлд и Шекспир [smilie18] И... Жица, Цици, Наркотици с Ивайло Христов!!! [smilie24] [smilie24] [smilie24]

Re:
Дата:   11-10-09 22:48

... Щото Баташов е мухльо...

Re:

... и бездарник...

Re:

,...и позьор!!! [smilie23] [smilie23] [smilie23]

Re:
Автор: Зорки   
Дата:   11-10-09 22:51

"Лазар и Исус на Сфумато ме "тресна" сериозно...[smilie24]

Re:
Автор: captainme   
Дата:   11-10-09 23:04

the goat,or Who is Sylvia?

Caligula

Старицата от Калкута

последните три бг постановки за които давам [smilie24]

първа  назад  1     всички  напред  последна

За да пишете мнения трябва да влезете с потребителското си име.
Влезте от тук »
Форум "Клубен Живот" е спрян за публикуване.