Автор: kaiser.soze
Дата: 11-10-09 22:27
да много
не
най-хубавото нещо което съм гледал как се създава и после на сцена е постановката "Всеки си има мнение" на реж. Сашо Петков по пиесата "Шест лица търсят автора си" на Луиджи Пирандело. Също така и пърформънса "Архангелите не играят флипер" по едноименната пиеса на Дарио Фо. И двете са в изпълнение на любителска театраЛна трупа.
много ми хареса постановката(3 представления гледах ) "В очакване на Годо" със уч. на Й. Сърчджиев, Ивайло Христов , Красимир Ранков и не помня още кой.
режисьор? не беше ли Леон Даниел? най-добрият театрален режисьор заедно с Коко Азарян От същият автор съм чел "краят на играта", но не съм имал щастието да я гледам на сцена.
най много съм се смял на "Шум зад кулисите" на Пазарджишкия театър сега я поставят под името "още веднъж отзад", малко пошло звучи. Голям смях падна на една постановка на сливенския театър, по Валери Петров.Не помня заглавието, но все още помня как Валери Малчев, бог да го прости, свиреше на акордеон и пееше "кой изпасъл е тревичките"
Преди години Людмил Станев имаше група любители във Варна. страхотни скечове, той ги пишеше и поставяше падал съм от стола, актьорите му бяха страхотни На Възкресия Вихърова съм гледал готини неща, "Игрила" реж. Е.Панайотова и много много още
за разлика от киното , театърът ни е много добър , поне такъв го помня. в последните години по обясними причини нямам възможност да ходя.много добри актьори и режисьори имаме, Теди Москов Иван Добчев, Маргарита Младенова, Мариус Куркински и още мноооого..
еееееех Сафира, къде ме запрати сега няма да спя цяла нощ
|
|