Рекламирайте тук Затвори
Реклама в секции форуми и базар

Под формата на платени обяви можете да рекламирате ваши продукти, услуги или други комерсиални дейности. Обявата може да бъде публикувана избирателно във форум по ваше желание или във всички форуми на сайта.

За стандартната ценова листа и условия изпратете
запитване до webmaster@photo-forum.net.
Платени обяви

Теми - forum: Клубен живот
 първа  назад  1     всички  напред  последна
 "...събота късен следобед..."
Автор: jekopj   
Дата:   03-10-09 13:07

...Рефренът на тази позабравена,но запомняща се песен е мн.подходящ за момента.Събота е и малко вали,но приятно.Новото е,че в късния следобед /17ч/ на пл.Централен в Пловдив,премиерът Б.Борисов ще подари част от Божия кръст на монаси от Кръстова гора и така ще въстанови традицията там да има постоянно част от тази светиня...през турско е заровена някъде предишната част от Кръста Христов.

Не съм сигурен дали е в канона светско лице да поднася такъв дар и за това пускам темата за да си го изясня.Ако някой знае нещо по темата, то моля да пише.Не ми се ще да мисля,че това е поредната ПР-акция./Императорът може и да не пише, понеже неговото мнение го знам предварително...[smilie3]/ [smilie25]

Отговори на това съобщение
 Re:
Автор: Amigo   
Дата:   03-10-09 13:30

да не мислиш пък, че това е точно от Христовия кръст [smilie5] [smilie5] а за пожарникаря кво да казвам, то е ясно [smilie25]

Re:
Автор: Lalinda   
Дата:   03-10-09 13:39

А смяташ ли, Жеко-пе-же, че БАН трябва да организира благодарствен молебен по случай 140-годишнината от основаването си в храм-паметника "Св. Ал. Невски"?

Аз се опитвам да проумея пък това...

Re:
Автор: jekopj   
Дата:   03-10-09 13:43

Лалинда,това с благодарствения молебен в "Ал.Невски" като сърказъм ли да го разбирам?
Защо Бълг.Академия на Неуките да чества основаването си там?Ако искаш поясни...[smilie25]

първа  назад  1     всички  напред  последна

За да пишете мнения трябва да влезете с потребителското си име.
Влезте от тук »
Форум "Клубен Живот" е спрян за публикуване.