Рекламирайте тук Затвори
Реклама в секции форуми и базар

Под формата на платени обяви можете да рекламирате ваши продукти, услуги или други комерсиални дейности. Обявата може да бъде публикувана избирателно във форум по ваше желание или във всички форуми на сайта.

За стандартната ценова листа и условия изпратете
запитване до webmaster@photo-forum.net.
Платени обяви

Теми - forum: Клубен живот
 първа  назад  1     всички  напред  последна
 Съботно почистване на езерата в южен парк
Автор: ShotlandetsaWildlife   
Дата:   08-10-09 11:34

който иска да заповяда [beer]

http://www.bluelink.net/index.shtml?x=41935

Отговори на това съобщение
 Re:
Автор: Lalinda   
Дата:   08-10-09 11:56

Организаторите ще осигурят необходимите материали, но всеки който разполага с подобни може да донесе, за да има резервни:

- лопати;
- ръкавици;
- ботуши;
- градински ножици;
- найлонови чували.

Почистването на езерата в Южен парк е инициатива на Българско дружество за защита на птиците съвместно с Компанията Coca-Cola и Столична Община.

Поредното лицемерие, което ще се отрази от журналистите...

Чудя се дали да не се свържа с Винпром, Булгартабак, Ариана, Загорка, Каменица, и разбира се, Кока-Кола, за да им покажа как изглежда и Дружбенското езеро, засрано от продуктите, употребени и захвърлени от консуматорите им...

За повече птици! Ча там имаше седем-осем патици преди години... Май ги изядоха...

Дами и господа, съгласни ли сте веднъж на пет години да чистите нещо, което се цапа всеки ден?

Re:
Автор: tofo   
Дата:   08-10-09 12:00

Патки си има доволно много. Най-сниманите патки в България са тия...[shtrak]

Re:
Автор: kaiser.soze   
Дата:   08-10-09 12:07

само така Лалинда! ше ми чистят! лицемери!

Re:
Автор: tpechat   
Дата:   08-10-09 12:15

[smilie23] [smilie21]

Re:
Автор: ejko   
Дата:   08-10-09 12:22

Ми все в някакъв момент трябва да се изчисти..., де да знам! Принципно Лалинда хем е права, хем не мога да приема, че това е начинание с отрицателен знак.
Дори да си права, Лалинда, по добре да се изчисти веднъж, спорадично, отколкото да не се изчисти. Отношението към чистотата се възпитава предполагам... С подобни инициативи, два пъти годишно тези езера (блата) могат да са чисти, иначе Южният парк не е мръсен като цяло и се чисти сравнително редовно, освен водните площи...!
По мой наблюдения де..., може да греша..

Re:
Автор: korn   
Дата:   08-10-09 12:29

Личи кой не е ходи в Южния парк последните ... доста години.
Последните 2-3 години популацията им е доста голяма, лично аз никога не съм виждал толкова пренаселено с патици още от 80-те години. [shtrak] [shtrak] [shtrak]

Плюс това сме си овце - трябва да се намери някой да ни организира, едва ли някой ще вземе самосиндикално да се прави на водолаз в парка да почиства по примера на Лалинда. [smile]

Re:
Автор: samara   
Дата:   08-10-09 12:36

брей [smilie8] ... браво на тия патки прочее, като гледам поста на лелка, значи къркат биричка и пафкат цигарки [ezik] [smilie18] [beer]
П.П... Кока-Кола ме притесни [smilie8] ... я се огледайте за някое Паспорт-че или поне 100-гайди [smilie21]

Re:
Автор: niagara   
Дата:   08-10-09 12:37

Водолазенето не е за всеки....[smilie21]

Докато опазването на чистотата е....[smilie25]

А патчици си има, и всяка година имат по много малки петченца[smilie24]

Re:
Автор: ejko   
Дата:   08-10-09 12:40

Има и костенурки между другото в тези езерца. Те дали се размножават там или хората ги изхвърлят, защото не му се гледат. Чудя се какво ли става с тях през зимата?!??!?! Костенурките бяха обикновени, червенобузисти май...! Вие как мислите?

Re:
Автор: tantris   

Ако след акцията не се назначат пазачи, които да следят за чистотата в парка, значи за улаво сте отишли.

Re:
Автор: alexoff   

Lalinda, можеш ли да ми кажеш кога беше предишното почистване на зелени площи организирано от Кока Кола и в коя медия бе отразено то?

Re:
Дата:   08-10-09 12:41

Водо-патке,
искаме баткова снимка на патки, не твоя [ezik][smilie18] [beer]
П.П... той впрочем е основател на патко-движението, факт [smilie21] ... от него тръгна интереса към патките [smilie8] ... без кисело зеле [ezik] [smilie18] [beer]

Re:
Дата:   08-10-09 12:46

О , Самарски...[beer] ... нещо и ти рядко се появяваш[smilie25]

Вива Стоефф разбира се [smile]

https://photo-forum.net/static/forum/2009-10/nnqd5724.JPG

Re:
Автор: Императорът.   
Дата:   08-10-09 12:51

Искам да си фана едно пате !!!! [smile] [smile] [smile] [smile] [smile]

Re:
Дата:   08-10-09 12:51

Работа приятели [smilie24] ... и разбира се липса на тяло [smilie8] ... ше построят централата, а аз няма да съм разджиткал батето из дупката, да се наснима на багери-монстери [smilie24] [smilie18] [beer] [shtrak]

Re:
Дата:   08-10-09 13:01

Самара, виж задръж някак положението, ако трябва през ден ще се обаждаме за поставена бомба...[smilie5]

Всъщност октомври е идеално време за пътуване до централна България...

Оф, сори за офффтопика... може да минем на ЛС[beer]

Re:
Автор: d256h   
Дата:   08-10-09 13:54

Ако Бат Бойко ще дойде накрая на почистването, искам да се снимам с него, за архива!

[smilie5]

Re:
Автор: feliz   
Дата:   08-10-09 14:03

Ежко както винаги е прав.[smilie5] [smilie24]

Re:
Автор: tofo   
Дата:   08-10-09 14:43

Освен това има и едни плаващи кокошлета с едни червенички около бузките. Има и змии. [shtrak]

Re:
Автор: El_Fuego   
Дата:   08-10-09 15:10

Лалка и да не дойде - истински патки си има достатъчно.

Re:
Автор: djfroggy   
Дата:   11-10-09 23:02

В блатата на южния парк има богата за София фауна-Голяма крастава жаба,Зелена крастава жаба,които напролет снасят хайвера си, Гребенестия тритон, Жълтокоремната бумка съм забелязвал неведнъж..............Двата вида водни змии-обикновената и сивата........Обаче много се задръстиха от боклуци и прорасла тръстика.Наистина трябва да се направи нещо.

първа  назад  1     всички  напред  последна

За да пишете мнения трябва да влезете с потребителското си име.
Влезте от тук »
Форум "Клубен Живот" е спрян за публикуване.