Рекламирайте тук Затвори
Реклама в секции форуми и базар

Под формата на платени обяви можете да рекламирате ваши продукти, услуги или други комерсиални дейности. Обявата може да бъде публикувана избирателно във форум по ваше желание или във всички форуми на сайта.

За стандартната ценова листа и условия изпратете
запитване до webmaster@photo-forum.net.
Платени обяви

Теми - forum: Клубен живот
 първа  назад  1  2  3     всички  напред  последна
 Кое щастие бихте избрали???
Автор: HP   
Дата:   24-09-09 20:49

Този потребител е деактивиран. Всички негови текстове са изтрити от администратора.

Отговори на това съобщение
 Re:
Автор: Luxor   
Дата:   24-09-09 20:52

казват: направи добро и го забрави.

Re:
Автор: k7   
Дата:   24-09-09 20:54

Аз също съм постъпвал така и чувството е много яко :)

Re:
Автор: marchello   
Дата:   24-09-09 20:56

о, много пъти съм връщал забравени джиесеми [smilie24] понакога ти благодарят, понякога - го приемат като твое задължение и тръгват без "Чао", дори [smilie21]

Зле ли ми е?! НЕ! [smilie5]

Re:
Автор: fundamental   
Дата:   24-09-09 20:58

миналата седмица и на мен ми се случи. оказа се, че звъннах на жената на възрастен господин. след има няма 10 мин. се видяхме. беше щастлив. но едва ли разбираше аз колко съм ...... [thankyou] [smilie21]

Re:
Автор: PuertoVaras   
Дата:   24-09-09 20:59

и аз бих постъпил така

обаче

ако бяха 50,000 лева

немаше така да постъпя

Както се казваше в оня виц
"ясно е че си курва, само трябва да разберем цената"

Re:
Автор: otkata   
Дата:   24-09-09 21:01

Пуерто, мислиш ли. И аз се чудя. Все пак си мисля, че и гсм нямаше да върнеш [smilie3]

Re:
Дата:   24-09-09 21:02

otkata,
щото не ти се отдава мисленето и затова така си мислиш

Re:
Дата:   24-09-09 21:05

разбрахме, че си курва дай да чуем и другите мнения. интересно ми е

Re:
Автор: tofo   
Дата:   24-09-09 21:07

И аз веднъж намерих един. В локва. Не можеше да се включи, че искаше пин код. Махнах картата, сложих моята и излязоха неизтрити смс-си. Обадих се на лицето Татко, обясних ситуацията, а той ме светна, че сигурно съм се объркал, ама щял да провери. Обадиха се след малко. Беше мнооого готино моме, ама не съм такъв човек. После ме гони с някакви пари, ама избягах. Гот ти ства, де.[beer]

Re:
Автор: lumix   
Дата:   24-09-09 21:07

.....според мен най-лошото е ако искаш и благодарност....Направил си добро и забравяш!

Re:
Автор: HP   
Дата:   24-09-09 21:08

Този потребител е деактивиран. Всички негови текстове са изтрити от администратора.

Re:
Дата:   24-09-09 21:08

otkata,
ти не си ли курва?
50,000 ще ги занесеш ли в полицията?
а 500,000?
а 5,000,000 ?

аз моята цена си я казах,
който е по-скъп от мен, нека пръв хвърли камък върху ми :)

Re:
Дата:   24-09-09 21:10

HP каза:
"Но човека не излезе човек..."

И аз така си мисля, че който загуби 50,000 не е човек

Re:
Автор: sunnyshot   
Дата:   24-09-09 21:11

айде бе, за един стар cell phone такава дилема [smilie10]

Че то използвания телефон хич не е щастие, ами просто един износен и нехигиеничен предмет [smilie5]

Аз бих се учудила какъв вид създание би било щастливо да го запази за себе си вместо да го върне на притежателя.

Много по-добре се чувства човек, когато направи притеснения притежател шастлив и му спести неудобствата.

Re:
Дата:   24-09-09 21:21

Съни, не е дилема интересно е. Доколкото знам си отвъд голямата вода и за теб е нормално да е нормално. Мисля си, че у нас в повечето случаи никой не връща нищо... за жалост.

Пурто, разбрахме за теб де [smile]

Re:
Автор: promis   
Дата:   24-09-09 21:21

Истината е щастието, което аз бих избрал. Няма нищо по-хубаво от това да си честен първо към себе си, а оттам и към целия свят. Дано има повече такива хора.

Re:
Автор: Lalinda   
Дата:   24-09-09 21:30

Аз пък веднъж намерих, докато събирах боклуците, нахвърляни из юниперус сабината край Цариградско шосе, един доста големичък органайзър...

Опитвайки се да открия собственика, попаднах, между другото, на данъчния номер на института ни и реших, че е на колега...

Казах на портиера да обяви, че е намерен органайзър, но да не казва кой и къде го е намерил, и ако прецени, че потърсилият го може да е собственикът, чак тогава да го свърже с мен...

На следващия ден евентуалният собственик се появи и след отговор на два въпроса (за размера и цвета) по телефона реших, че е органайзърът е негов...

Беше колега. Най-интересното бе, че явно органайзърът му е бил откраднат, а след това изхвърлен, защото човекът никога не бе минавал покрай мястото, на което го открих...

Е, кутия бонбони не отказах (мииии), а и досега, срещне ли ме по коридорите, винаги е изключително щастлив!
[smilie3]

Re:
Автор: NeDDRaG   
Дата:   24-09-09 21:39

телефон? Бе да идва и да си го взима. Нито аз ще забогатея с един телефон, дет мога да го купя нов за 20-30-100-200 лв, нито загубилият го ще обеднее, най-ценното в телефона е указателя.

Re:
Автор: livinginchaos   
Дата:   24-09-09 21:46

Бе когато губя казвам майната му, когато се върне казвам благодаря! Когато намеря и мога да го върна ме прави щастлив, когато не мога / не всичко, което е загубено може да се върне/ казвам мактуб и си го пребирам. [beer]

Когато нещата се губят обикновенно си търсят собственика [thankyou]

Re:
Автор: b-w_devil   
Дата:   24-09-09 22:11

Има-нема 5-6 месеца откак и аз намерих един Жицием пред офиса... Но от доста по-едрокалибрените... поне 5-6 стотака... С яка камера...
...Докато ровех в указателя му, позвъни някакъв чешит... оказа се шеф на собственика... След час пристига едно доста скъпичко Субару... Викам си - просперираща фирмичка ще да е... Копелето полуизмънка някФо подобие на благодарности от джоба си и прибра машинката...
...В късния следобед пред офиса се появи и самият собственик... оказа се далечен познат, живее в близка, скъпарска кооперация... Демек - уж нещо като съседи сме...
"Абе, човече, - вика ми тоя пич (на средна възраст). - Ти си голема работа! АЗ на твое место със сигурност щех да си затраем..." ...И като знак на "благодарност" - протяга едно маааалко шишенце бяло вино (300 гр.)- от онези, дето зареждат с тях евтинджийските хотелски стаи...
----
Стана ми гнусно, обаче си претраях... заради комшийството... Изчаках да си довърши благодарностите и коментарчета - колко кът били днес чеСните българчета и после шитнах в боклука бутилчето...
Такива ми ти работи...
...Онова Субару със сигурност бе от моделите от по над 70 бона, жициемчето - над 5-6 стотака...
...Е, не се връзваше всичко това с нещастното Бай Ганьовско бутилче, мамка му и прасе... но какво пък, дори изпитах облекчение, че не се изкуших...
...Но това винце и цицийската усмивчица от лицето на "съседа" ще ги помня още дълго...
[smilie18] [smilie18] [smilie18] [smilie18]

Re:
Автор: danbi   
Дата:   24-09-09 22:24

Дан' си изхвърлил някое френско шампуанско за няколкостотин евра? [smilie18]

Re:
Автор: boink   
Дата:   24-09-09 22:34

познавах един човек, който намери един партфейл с много кинти, 3 бона някъде в евро и левчета. задържа ги, накупи си много неща (по това време едни цигари бяха лев и пеесе от скъпите). след известно време му се случиха много кофти неща. не физически или роднинско кофти, а псхически кофти. от нищото. гадории без предварително време за нагласа.

от тогава знам, че това което не е мое и не съм си го изкарал не е мое и носи само шит. ама наистина. дори да се пеесе хилки, ако знаеш къде да ги върнеш, ги връщаш, ако не знаеш в полицията. иначе те очаква шитаки.

Re:
Автор: мара   
Дата:   24-09-09 22:43

ми да, и 50...и 500...все тая-връщам. ма надлежно описани*(ако са безименни...), щот да не им се зарадва некой друг[smilie8] и портфейл сме връщали, и телефон. телефонът се оказа на човек от провинцията, ма често идва по работа на нашта улица, винаги ни е драго да се видим.
...а що се отнася до този начин да бъдеш щастлив-ми тва е най-лесният начин. винаги има с какво и кого да зарадваш. и кат видиш другия човек зарадван, веднага и на теб ти става хубаво...мдааам. евтино е, лесно е, не боли[smile]

Re:
Автор: sunnyshot   
Дата:   25-09-09 00:31

otka, абе и аз усещам че губя sense of reality [smilie5]

I’m losing my touch
Losing my touch.
Losing my touch, baby,
Way to much, baby,
Get me out of here...

https://photo-forum.net/joro/emoticons/forum_simp0085.gif

първа  назад  1  2  3     всички  напред  последна

За да пишете мнения трябва да влезете с потребителското си име.
Влезте от тук »
Форум "Клубен Живот" е спрян за публикуване.