Автор: НАСОО
Дата: 24-09-09 17:33
Мерси за съветите
160-45-60 са размерите, като до другата седмица мога да ги променя ако реша, тъй като хората при които съм ги поръчал имат доста работа и казаха че тогава някъде ще ги режат, а ако си взема цял лист за да го правя в къщи няма после къде да вкарам остатъците и ми излиза солено. Иначе съм лепил аквариуми и знам че там проблем няма да има. Вълните са абсолютно необходими са създаване на подобни на крайбрежните условия, който се е гмуркал дори за кеф на плажа знае как се движи пясъка по дъното. Ако нямаше риф за рибката съм съгласен, но точно заради вълните рифовете са толкова магнетични и кипящи от живот. Те са убежище на милиони видове, които ги ползват за защита от теченията след което пак излизат и така се получава голяма динамика привличаща погледа. При каквото и да е движение на водата температурата се изравнява напълно, единствено при неподвижна вода имаме температурна градация, плюс това тя има висок топлинен капацитет и много плавен преход. Пък и с толкова джаджи, нужни за функционирането на рифа, всичките на електричество и генериращи топлина като отпаден продукт, 90%от хората се чудят как да охладят аквариума
|
|