Рекламирайте тук Затвори
Реклама в секции форуми и базар

Под формата на платени обяви можете да рекламирате ваши продукти, услуги или други комерсиални дейности. Обявата може да бъде публикувана избирателно във форум по ваше желание или във всички форуми на сайта.

За стандартната ценова листа и условия изпратете
запитване до webmaster@photo-forum.net.
Платени обяви

Теми - forum: Клубен живот
 първа  назад  1     всички  напред  последна
 Ваксина помага за предпазване от инфекция със спин???
Автор: NeDDRaG   
Дата:   24-09-09 16:10

http://news.yahoo.com/s/ap/20090924/ap_on_re_as/med_aids_vaccine

Отговори на това съобщение
 Re:
Автор: sirkhann   
Дата:   24-09-09 16:17

Аз знам едни ваксини по левче, дето се слагат преди това...

Иначе въздържание му е майката...

Re:
Автор: NeDDRaG   
Дата:   24-09-09 16:20

Интересно, как тази ваксина ще те предпази при кръвопреливане например...

Re:
Автор: Amigo   
Дата:   24-09-09 16:36

абе я оставете тези работи, предпазва дръжки [cool] [smilie25] [smilie25] само да ви напомня, че първите случаи на т.нар СПИН бяха сред хомосексуалисти в САЩ, ваксинирани скоро преди това с ваксина за хепатит Б [cool] Същото и в Африка [cool] А през март т.г. фирмата Бакстър изпрати в 18 държави антигрипна ваксина, заразена с жив вирус на птичия грип! Чехите го хванаха и официално питаха Бакстър дали искат да предизвикат пандемия, за да си продават после ваксините или нещо друго! [cool] само че тукашните слагачи нищо не писаха за това [smilie23]

Публикацията е редактирана (24-09-09 16:37)

Re:
Автор: itilien   
Дата:   24-09-09 16:39

на мен днес ми боднаха поредните 2 ваксинки, вече за трети път така :) Само 1 остана. Само дет не са за спин де :))

Re:
Автор: мара   
Дата:   24-09-09 16:41

ти га ше тръгваш?

Re:
Автор: zizero   
Дата:   24-09-09 16:41

И срещу какви болести ще си ваксиниран ? [smile]

Re:
Дата:   24-09-09 16:47

Аз съм си написал с червено в здравната книжка, че отказвам кръвопреливане... предимно, но не само заради мургавите братя.

Re:
Автор: itilien   
Дата:   24-09-09 16:53

ами 3 инжекции комбинирана хепатит А+Б, жълта треска (задължителна за някои държави), тифоидна треска, тетанус и последната е полио. Мисля за менингит да не си слагам.

Имам една табличка с болести дето изглеждат бая плащещи и за които няма ваксини :Р - малария, денги, и куп други екзотики :)

Ще тръгвам или на 11-ти ако успея да свърша всичката работа до тогава, или няколко дена след това.

Re:
Автор: Lalinda   
Дата:   24-09-09 16:55

А на зъболекар отказваш ли да ходиш, Сирхане?

И там може да хванеш СПИН.

Re:
Автор: slivenski   
Дата:   24-09-09 16:59

Аз съм си написал с червено в здравната книжка, че отказвам кръвопреливане... предимно, но не само заради мургавите братя.

Що? Ако ти прелеят малко сиганска кръв, може да почнеш даа свириш хубав, даа пееш хубав... Чардаш да потанцуваш... [smilie18] [smilie18] [smilie21]

Re:
Автор: neuromancer   
Дата:   24-09-09 17:06

интересно, какво значи отказвам кръвопреливане, те не преливат кръв ей така щото им е кеф, а ако имаш нужда (или греша?). Т.е. искаш да се вкараш в по-голяма беля за едното нищо

Re:
Автор: iPonche   
Дата:   24-09-09 17:20

Има един гел, който се слага 30 минути преди секс и пази от ХИВ и кво от тва, ти би ли рискувал в името на науката

Re:
Дата:   24-09-09 17:21

Lalinda да те образовам, че хив не издържа на въздух много-много... Шансът да хванеш от зъболекар точно спин е толкова минимален, колкото тъкмо да е извадил нечии зъби с кървавите клещи и да ти ги набута и на теб в устата...

Ама само щото питаш- не ходя на зъболекар, не ми се налага, за щастие.

Re:
Автор: danbi   
Дата:   24-09-09 17:45

iPonche, туй не са ли анти-бременни гелове? [smilie8]

Re:
Автор: holden   
Дата:   24-09-09 17:55

Абе ние от СПИН хубаво ще се предпазим, ами какво ще правим с другите болести предавани по полов път? И с всичките деца дето ще се народят след като се ваксинираме всички и тръгнем да се яздим като през 60-те...

А природата пак ще намери начин да ни затрие. Я птичи грип, я някой бръмбър дето яде генетично модифицирана царевица без да му пука за вградения Раундъп.

първа  назад  1     всички  напред  последна

За да пишете мнения трябва да влезете с потребителското си име.
Влезте от тук »
Форум "Клубен Живот" е спрян за публикуване.