Рекламирайте тук Затвори
Реклама в секции форуми и базар

Под формата на платени обяви можете да рекламирате ваши продукти, услуги или други комерсиални дейности. Обявата може да бъде публикувана избирателно във форум по ваше желание или във всички форуми на сайта.

За стандартната ценова листа и условия изпратете
запитване до webmaster@photo-forum.net.
Платени обяви

Теми - forum: Клубен живот
 първа  назад  1     всички  напред  последна
 Как са сервизите на Панасоник?
Автор: Stoychev   
Дата:   12-09-09 14:23

Налага се да нося апарата си на сервиз. Малко след 140,000-ния кадър блендата започна да прещраква и се затваря. Дали Панасоник ще ми вземат апаратчето за публично демонстриране на издържливостта на продуктите им? (: Сериозно, това са доста кадри! И въобще не съм го пазил - изтърван е на цимент, бетон и асфалт над десет пъти.

Да се доверя ли на официалните сервизи на Панасоник - "K и К Сервиз (Техномаркет)" в Бургас и Стара Загора и "ЕНКО Сервиз" в Бургас или да търся алтернативи? Някой имал ли си е работа с тях?
[beer]

Отговори на това съобщение
 Re:
Автор: asahi   
Дата:   12-09-09 14:38

Официалният е ЛАС-Сервиз. Намери го чрез Гугъл.

Re:
Автор: jekopj   
Дата:   12-09-09 14:40

Стойчев,пиши директно до производителя...ако за тях е рядкост като кадри,би трябвало да ти изпратят нов,като замяна за твоя...

Мисля така,защото в началото на 80-те години,когато бракуваха МК "Г.Димитров" бивш "Цар Борис" от дунавския флот се оказало,че построеният през 1939г.,/в Германия/ кораб е имал двигатели проектирани за 20 години,а те са издържали 40 години без сериозен ремонт,а чертежите им са унищожени по време на бомбардировките и немците искаха двигателите му в замяна на подобни,но последен модел...на тях им трябвали за изследователска цел...нашите тъпанари отклониха офертата...в резултат има само губещи...то комунизъм и бизнес са две противоположности-доказано...[smilie25]

Re:
Дата:   12-09-09 14:41

ЛАС сервиз е за други градове, в които по-трудно бих отишъл. Най-близко са ми Стара Загора и Бургас.

Тук са всички: http://www.panasonic.bg/html.php?lang=bg&p=services

Re:
Дата:   12-09-09 14:44

Жеко, интересна история. :)
Но моят апарат е спрян от производство...

Re:
Автор: jekopj   
Дата:   12-09-09 14:57

Стойчев,няма значение дали е спрян от производство...по начало радикално нови /не проверени от практиката/ възли в която и да е машина не се монтират,предполагам,че така е и при фотоапаратите...успех...[smilie24]

Re:
Дата:   12-09-09 19:45

Я да чуем още някой. :)

Re:
Дата:   13-09-09 01:25

Добре де, какво да им напиша на представителството на Панасоник? Че понеже съм скъсал апаратчето им от снимане, да ми подарят ново ли? :)

първа  назад  1     всички  напред  последна

За да пишете мнения трябва да влезете с потребителското си име.
Влезте от тук »
Форум "Клубен Живот" е спрян за публикуване.