Рекламирайте тук Затвори
Реклама в секции форуми и базар

Под формата на платени обяви можете да рекламирате ваши продукти, услуги или други комерсиални дейности. Обявата може да бъде публикувана избирателно във форум по ваше желание или във всички форуми на сайта.

За стандартната ценова листа и условия изпратете
запитване до webmaster@photo-forum.net.
Платени обяви

Теми - forum: Клубен живот
 първа  назад  1     всички  напред  последна
 Arnis Balcus - истинска фотография
Автор: lipostok   
Дата:   12-09-09 10:04

Arnis Balcus

Отговори на това съобщение
 Re:
Автор: Lalinda   
Дата:   12-09-09 12:43

Пускай ги в основния форум.

Тук хората се интересуват от фризьорки, коминочистачи, свободни форумки, шпакловки, пъпчиви българки с големи носове в американски сериали и т. н.

Re:
Дата:   12-09-09 13:14

Същото мъртвило е и там.

Re:
Автор: fisk   
Дата:   12-09-09 13:25

ужас [smilie11]

Re:
Автор: captainme   
Дата:   12-09-09 13:28

Сподели какво ти харесва в този автор....

В "нишата" в която той работи има много интересни творци...това условно разбира се,защото вкуса е субективен.

Нан Голдин и Наташа Меритт са тези които на мен ми харесват.Този латвиец ми "изглежда"......двайсетина години too late:)

та ако нямаш нищо против да дискутираме....щото алтернативата е да се радваме на вечно недоволни българки във фотофорумски сериали....;)

Re:
Дата:   12-09-09 13:32

коментара ми не бе относно Arnis [smilie18]

а по темата - има интересни неща, на които едва ли бих се върнал :)

Re:
Автор: тьма   
Дата:   12-09-09 13:33

честно казано, предпочитам фризьорите пред този фотограф[smilie10]

Re:
Дата:   12-09-09 13:37

има нещо такова...в съвременното изкуство рядко се появява оригиналност която в последствие да не привлече голям кръг от последователи ,почитатели и обикновенни copy cats.казват ,че това е обяснимо а и полезно предвид, че по-голямото разнообразие ражда по-голяма референтна среда:)

Re:
Дата:   12-09-09 13:40

т'ма....не става въпрос за фотограф тук...поне не в класическото значение на думата....това е артист ,който използва медиума фотография да изрази творческите си виждания най-добре...има разлика[smilie25]

Re:
Дата:   12-09-09 13:58

или с други думи - художник-фотограф или май обратно беше [smilie19]

Re:
Дата:   12-09-09 14:08

този израз, Фиск, е популярен само в бг като такъв....

пък и не е задължително да ти харесва.

съвременното изкуство не е популярно хоби като "фотографията"[smilie25] .

на мен ми беше интересно да разбера с какво този латвиец е по-"особен" от другите двама автори които споменах.[shtrak]

Re:
Дата:   12-09-09 16:23

В този стил е да, на Nan Goldin, Cindy Sherman, Araki, Hiromix. Natacha Merritt не толкова, но да, донякъде. И какво от това, че стилът е този, тази фотография не е точно стил, това е начин на живот, залогът тук си самия ти. В този стил работят сигурно стотици фотографи, този е от най-добрите, от най-искрените, с невероятна чувствителност. Освен това, серията му Episodes е съвсем друг стил, серията Amnesia си е чиста концептуална фотография. Човекът е огромен, непостижим като артист. Направо ми идва да завия от нищожност. Не знам в БГ някой да може да му се премери на малкото пръстче. А е момче на сигурно няма и 30 години.

Re:
Автор: Svetul4o   
Дата:   12-09-09 18:08

Ъъъъ .. явно е прекалено огромен този човек и не мога да оценя качествата на творбите мУ. На някои кадри все пак трудно сдържах емоцията си и от време на време излизаха от мен неща като "О господи колко е зле". Сега очаквам да ми се нахвърлят някои хора, ама все пак имайте предвид колко съм ограничен в разбирането си.

Re:
Автор: Shtrak   
Дата:   12-09-09 19:09

що бе аз си харесах 3-4 кадъра от всичките[smilie18]

първа  назад  1     всички  напред  последна

За да пишете мнения трябва да влезете с потребителското си име.
Влезте от тук »
Форум "Клубен Живот" е спрян за публикуване.