Рекламирайте тук Затвори
Реклама в секции форуми и базар

Под формата на платени обяви можете да рекламирате ваши продукти, услуги или други комерсиални дейности. Обявата може да бъде публикувана избирателно във форум по ваше желание или във всички форуми на сайта.

За стандартната ценова листа и условия изпратете
запитване до webmaster@photo-forum.net.
Платени обяви

Теми - forum: Клубен живот
 първа  назад  1  2     всички  напред  последна
 Криза е !!!
Автор: Императорът.   
Дата:   30-08-09 17:28

Ново измерение на кризата [smilie5] [smilie5] [smilie5] [smilie5]

По обясними за всички вас причини няма да коментирам "новината" (т.е. ежегодното събитие) - коментарите ми са там - в Днес.бг нося логическото и гордо име Българин.

Отговори на това съобщение
 Re:
Автор: JohnnyV   
Дата:   30-08-09 17:34

Представяте ли си...

Продавам обектив CANON 18-55 3.5/5.6 IS.
Цена: 250 лв.

Причина: Ще си купувам Ромка!
[beer]

Re:
Автор: kkkolelo   
Дата:   30-08-09 17:37

JohnnyV, а колко е неупотребявана [smilie5]

Re:
Автор: HP   
Дата:   30-08-09 17:42

Този потребител е деактивиран. Всички негови текстове са изтрити от администратора.

Re:
Автор: тьма   
Дата:   30-08-09 17:44

защо не оставите хората да си живеят с обичаите, намерили се моралисти и поучители, аман бре, все някой трябва да се намеси и да ми казва как да си живея живота https://photo-forum.net/static/forum/2009-08/skwg9158.JPG

Re:
Дата:   30-08-09 18:15

НР - още в детската градина такива като тебе, дето знаеха само "...моля другарко, пък Иванчо каза..." най ги "обичахме". Ти си тоя, който трябва да се срамува във ситуацията - това се нарича доносничество. Кога съм ти позволил да ме цитираш?

Re:
Автор: мара   
Дата:   30-08-09 18:18

импе, не джвакай баластра[cool] ...прочети си 1-я пост.

Re:
Автор: тьма   
Дата:   30-08-09 18:19

императорски, ти ни насочи към твоите коментари - със самочувствието,че отново си адски прав - не ти прави чест, наистина[smilie2]

Re:
Автор: georgi969   
Дата:   30-08-09 18:24

Миналата година един германц го бяха докарали на прасе.Човекът изпадна в ужас като видя как късахме от кожата и я ядяхме, как с кървави ръце взимаме от мезето и как пием вино от обща кана.
Та такива работи за обичаите.[beer] [beer]

Re:
Автор: livinginchaos   
Дата:   30-08-09 18:26

Е, то прасето... не понася на всеки... О, времена, О нрави!

Re:
Дата:   30-08-09 18:36

Тьма - знаеш защо не желаех мнението ми да се появява тук - това което НР направи е най-долнопробно доносничество. Извинявай, но и на теб не ти прави чест да наричаш "обичай" пълната липса на морал, каквато е продажбата на собствените деца за 200 (пък и за колкото ще да са) лева !!!

Re:
Автор: HP   
Дата:   30-08-09 18:38

Този потребител е деактивиран. Всички негови текстове са изтрити от администратора.

Re:
Автор: slivenski   
Дата:   30-08-09 18:39

Миналата година един германц го бяха докарали на прасе.Човекът изпадна в ужас като видя как късахме от кожата и я ядяхме, как с кървави ръце взимаме от мезето и как пием вино от обща кана.

Женчовци... Е затва паднАха в две войни... [smilie18] [smilie18] [smilie19] [smilie21] [smilie21]

Re:
Дата:   30-08-09 18:56

НР - хайде да не се обиждаме, а? Намерил се кой да ме нарича "плазмодий"... под достойнството му било... доносник с достойнство?

[smilie23] [smilie23] [smilie23] [smilie23] [smilie23] [smilie23] [smilie23] [smilie23] [smilie23] [smilie23] [smilie23]
И защо съм "изтрещял", моля? Задето негодувам, че в 21 век, в България - европейска страна, има пазар за роби?

Публикацията е редактирана (30-08-09 18:59)

Re:
Автор: мара   
Дата:   30-08-09 19:13

хм...не си за доктор. дето се намеси природата, медицината не помага[cool]

Re:
Автор: likeduh   
Дата:   30-08-09 21:38

Маро евала......
медицината е безпомощна ...импи отдавна ни убеждава в това....
Императоре..../на домашни любимци/.....абе не ми липсваха твойте словоблудства , ама хич....
ако ти се беше родил циганин, щото никой не избира какъв се ражда....щеше ли ди пръснеш болното лейкоподобие

аман ...

Re:
Автор: likeduh   
Дата:   30-08-09 21:39

HP -поздравления, вярно "мъдрия" е указал къде и какво да се "гордеем" с него...
болен човек ей....

Re:
Автор: georgi969   
Дата:   30-08-09 21:43

Импи-ми то и нашите българки доста добре се продават.Я виж колко манекенки се пласираха,на богати чичковци.

Re:
Дата:   30-08-09 22:07

Първо - защо четете избирателно? Второ - защо решихте, че копи-пейстнатото от НР е написано от мен? Този ник не е регистриран в Днес.бг (регистрираните са тъмночервени) и го ползват и други, по мои наблюдения поне 3-4-ма - как решихте че аз съм написал точно тези? Под статията има и други изказвания от същия ник, това: не говорим за малкият процент цигани които живеят като нормални хора - никой няма нищо против тях. също е написано от ник "Българин", него защо не го копипейстнахте? Или въпроса е да се покажем колко сме толерантни към "обичаите на хората" колкото и гнусни, нечовешки и противозаконни да са и да оплюем Императора ?!? Ама като ви се случи да сте в автобуса например с "роми" се дърпате и си пазите джобовете и чантите нали, и си бърчите гнусливо носовете... Мисля, че живеем в държава, която поне на думи има някакви закони - мисля също че от разни комитети постоянно дуднат за "човешки права" на тия индивиди - къде се крият сега тия организации? Къде се потулва държавата и не взема никакви мерки срещу тая гнусна търговия? Но не - това няма значение - важното е да плюем Императора, нали така - защото той е лошият !!!

Не знам аз болен ли съм, здрав ли съм, но вие сте толкова двулични, дори и пред себе си, че е просто отвратително.

Re:
Дата:   30-08-09 22:09

likeduh - и ти можеше да си се родил комар например... вярвай, това не би ме спряло да те смачкам, ако ми бръмнеш край ухото... [smilie21] [smilie21] [smilie21] [smilie21] [smilie21]

Re:
Автор: kaiser.soze   
Дата:   30-08-09 22:12

олееее, да не би да отричаш, че ти си ги писал онези неша. ми това е стил императорът. без съмнение. импи, за такива неща , тук на острова може и в затвпра да отидеш [cool]

Re:
Автор: Rolleiflex2005   
Дата:   30-08-09 22:18

Re:
Автор: fonnayden   
Дата:   30-08-09 22:28

Е ами и нашите хубавите българки де не си ли продават сами красотата за някоя мутра в джип или някой милионер? Парата паратааааа. То в селата хубавите се изпоожениха в града. Не е както едно време. Или си хващат гърци, италианци и германци заради кинти. Ама не за 200 лева а за много повече и сигурен живот. Ама бил грозен-хич не им пука

Re:
Автор: anete   
Дата:   30-08-09 22:53

Императоров, не си прав. При циганите това е обичай. Женихът обезщетява бащата на булката , задето я е отгледал и възпитал. Не става дума за търговия с роби.
Колкото до това дали е редно или не, дали ни харесва или не - нека си подбираме думите, става дума за хора все пак.

ХП - [smilie24] . ХП не е доносник, той просто копира това, което е на общо достояние в нета. Ако не си го писал ти, просто напиши - "това не са мои думи " и ще приключим.

Маро, поздравлнения за думите [smile] . Кратко и ясно [smile] "...дето се намеси природата..."

Re:
Дата:   30-08-09 22:53

Роллов - не можеш да сравняваш проституцията или бракът по сметка с обсъжданият феномен. В много държави проституцията е законна, но позволено ли е да се продават хора?

Кайзеров - ти си супер - стилът на Императорът значи... [smilie18] [smilie18] [smilie18] И какви доказателства имаш - това за стила няма да мине пред съда, защото мои термини "яхоооо", "бамки", "ърм" и още други, вече се използват от мнозина, освен от мен !!! Конкретно и точно - някои от нещата под тоя ник съм ги писал аз, други - не. Обърни внимание обаче, че 90% от мненията на хората са в същия тон, че и много по-остри - и какво - всички ли в затворът ще ни вкараш? А ако някаякви индивиди на твоя остров си продават децата, живеят от престъпления, не плащат нищо и бият полицаи - дали няма първо те да влязат в затворът, ърм?

първа  назад  1  2     всички  напред  последна

За да пишете мнения трябва да влезете с потребителското си име.
Влезте от тук »
Форум "Клубен Живот" е спрян за публикуване.