Автор: Императорът.
Дата: 30-08-09 22:07
Първо - защо четете избирателно? Второ - защо решихте, че копи-пейстнатото от НР е написано от мен? Този ник не е регистриран в Днес.бг (регистрираните са тъмночервени) и го ползват и други, по мои наблюдения поне 3-4-ма - как решихте че аз съм написал точно тези? Под статията има и други изказвания от същия ник, това: не говорим за малкият процент цигани които живеят като нормални хора - никой няма нищо против тях. също е написано от ник "Българин", него защо не го копипейстнахте? Или въпроса е да се покажем колко сме толерантни към "обичаите на хората" колкото и гнусни, нечовешки и противозаконни да са и да оплюем Императора ?!? Ама като ви се случи да сте в автобуса например с "роми" се дърпате и си пазите джобовете и чантите нали, и си бърчите гнусливо носовете... Мисля, че живеем в държава, която поне на думи има някакви закони - мисля също че от разни комитети постоянно дуднат за "човешки права" на тия индивиди - къде се крият сега тия организации? Къде се потулва държавата и не взема никакви мерки срещу тая гнусна търговия? Но не - това няма значение - важното е да плюем Императора, нали така - защото той е лошият !!!
Не знам аз болен ли съм, здрав ли съм, но вие сте толкова двулични, дори и пред себе си, че е просто отвратително.
|
|