Рекламирайте тук Затвори
Реклама в секции форуми и базар

Под формата на платени обяви можете да рекламирате ваши продукти, услуги или други комерсиални дейности. Обявата може да бъде публикувана избирателно във форум по ваше желание или във всички форуми на сайта.

За стандартната ценова листа и условия изпратете
запитване до webmaster@photo-forum.net.
Платени обяви

Теми - forum: Клубен живот
 първа  назад  1  2  3  4  5     всички  напред  последна
 Как оценявате истерията около МАДОНА?
Автор: b-w_devil   
Дата:   26-08-09 16:16

Мисля си, че едно от най-странните неща, които са ни се случвали през последните 10 години е този Свръх-Ажиотаж, Истерията около Източноевропейското и Балканско турне на Мадона...
Лично на мен тази примадона никога не ми е нито допадала, нито ми е правила някакво впечатление...Дори наопаки - към много нейни парчета имам направо ИДИОСИНКРАЗИЯ...
==============
Та, споделете, моля ви - как гледате на цялата тази Шумотевица..? Не вярвам само аз да съм в редиците на скептиците към нейния "талант"...

Гледам, че дори Радио ХОРИЗОНТ раздува непрекъснато какви крупни подготвителни процедури съпътстват воаяжа... Егаси пропагандата е това...
[smilie11] [smilie11] [smilie11] [smilie11] [smilie11] [smilie11] [smilie11]

Отговори на това съобщение
 Re:
Автор: graphix   
Дата:   26-08-09 16:18

яко

Re:
Автор: мара   
Дата:   26-08-09 16:20

мене не ми действа. пускам си франсетата или джаз фм. знам, че е умна жена, има и хубави парчета. аз билет нямам и не смятам да си купувам. не ми пречи хората да й се радват. все пак признавам, че е голяма работа.

Re:
Автор: IvoZafirov   
Дата:   26-08-09 16:21

тъпня

[smilie21]

Яко го е закършила за кинти явно щом и до наше село опре.

Re:
Автор: tnt   
Дата:   26-08-09 16:21

всички големи турнета са така...преди и за Джордж Майкъл беше истерия, и за ДМ... Пък и май чак от тази величина шоу в България не е имало.

Публикацията е редактирана (26-08-09 16:22)

Re:
Автор: Lalinda   
Дата:   26-08-09 16:22

Оценявам я положително.
Злато!

Хареса ми чувството й за хумор в "Кое е това момиче?" навремето.

Иначе, съвсем сериозно, преди години се връщах отнякъде с автобус и точно над главата ми имаше високоговорител... Слушах разсеяно часове наред (явно беше радиото на шофьора) и в един момент просто се заслушах в някакво абсолютно различно и кристално, както би казал някой, който не разбира от звукотехника, парче... Като се прибрах, го чух отново след дни и разбрах, че е на Мадона...

Определено не съм кой знае какъв неин фен, вчера чух от банята Тина Търнър и Голдън Ай и си рекох, че тя ми е любимката.

Не бих имала нещо против и истерия около Тина Търнър.
[smilie24]

Пиар екипът й работи добре (както казах в една друга тема, която сте посветили на моя милост).
[smilie3] [smilie7] [smilie21]

Какво още би могло да се иска от жена в ранните 50?
Ми така де, гледайте и се наслаждавайте като Марчелло...
[beer]

Re:
Автор: Lalinda   
Дата:   26-08-09 16:36

Абе, други ще ги запееш, направи ли турне и из... остров Тасос, нали?
[smilie18] [smilie18] [smilie18]

Re:
Автор: HP   
Дата:   26-08-09 16:52

Този потребител е деактивиран. Всички негови текстове са изтрити от администратора.

Re:
Автор: kaiser.soze   
Дата:   26-08-09 16:54

+++++++++++++
!!!!!!!!!!!!!

Re:
Автор: godmoney   
Дата:   26-08-09 16:54

Мадона съкс.

т'ва е жената

http://blogs.thetimes.co.za/gatherer/files/2009/01/annie-lennox.jpg

Re:
Автор: alsash   
Дата:   26-08-09 16:55

туй Ани бре

Re:
Автор: danbi   
Дата:   26-08-09 17:04

кат мара. [beer]

Re:
Автор: HP   
Дата:   26-08-09 17:06

Този потребител е деактивиран. Всички негови текстове са изтрити от администратора.

Re:
Автор: Todd   
Дата:   26-08-09 17:12

Наборкатаааа...... [smilie19]

Re:
Автор: tutttifrutti   
Дата:   26-08-09 17:32

чак истерия... Ами, нормално е да се шуми- Мадона Е звезда.И определено ИМА талант (певчески или някакъв друг вид), щом е успяла да си заслужи "кралица на попа" [smile]

а бе голяма злоба наоколо, значи...Ми да си прибира парите, нека, заслужила си ги е.
аз лично не съм й луда фенка, но я харесвам и ще отида на концерта заради шоуто (както, предполагам и други ще направят)

разбирам да се дразните на истерията за някои чалга мърли, дето се изживяват като звезди, пък то...

Която и голяма звезда да дойде, ще се шуми около нея, защото съвсем от скоро имаме честта да ни посещават. българската публика е зажадняла след толкова много Златен орфей [smile] и си наваксва.

Re:
Автор: access   
Дата:   26-08-09 17:37

преди пет-шест-седем години щях да съм първи на стадиона. сега ми е през *у*а. даже мисля да се дигна за риба с преспиване, че съм близо до стадиона и ще се чува...

Re:
Автор: asahi   
Дата:   26-08-09 17:42

На Чиконето щерката ли? И тя одърте [smilie21]

Re:
Автор: mrge.org   
Дата:   26-08-09 17:45

Не вярвам в таланта на звездите, според мене е креатура, и е звезда дотогова докато играе според свирката на големите пари.
Липсата на талант се замества от големи екипи, които я подготвят, тренират, поддържат и каквото още е нужно за да може да излъчва имижда, за който и се плаща.
Винаги съм изпитвал отвращение към нея, което на моменти е намалявало до пренебрежение.
За мене е отвратително това което е правила през повечето от времето, не знам кой иска да има разврат и отврат по света.[smilie23]

Re:
Автор: tnt   
Дата:   26-08-09 17:48

хм...интересно какво ли мислиш тогава за всичките Анелии, Катита, Камелии, Ивани, Азиси, Малини и тн [smilie8]

Re:
Автор: tutttifrutti   
Дата:   26-08-09 17:58

Малини, Ягоди, Къпини ... римуув, римуув, по са му мили на нашенеца май..щот им разбира горе-долу какво "пеят" [smilie21]

Re:
Автор: Todd   
Дата:   26-08-09 18:02

Автор: mrge.org
Дата: 26-08-09 17:45

За мене е отвратително това което е правила през повечето от времето, не знам кой иска да има разврат и отврат по света.[smilie23]

Мене пък курвите ме кефят !!! Нема значение дали пеят убаво - аз предпочитам да свирят !!!

[smilie7]

А Мадонката беше бая убаво парче......ся вече не прай пари .[smilie19]

Re:
Автор: ninikolov   
Дата:   26-08-09 18:08

http://www.youtube.com/watch?v=e3R9IpAQ6xo

Re:
Автор: b-w_devil   
Дата:   26-08-09 18:31

Ако ви допадат подобни храсталаци -
ето, любувайте се:
https://photo-forum.net/static/forum/2009-08/yywk2345.JPG
http://www.christies.com/LotFinder/lot_details.aspx?intObjectID=5176357

(Предполагам се досещате защо не давам команда "Вмъкване на картинка"... [smilie18] )
=============

Публикацията е редактирана (27-08-09 13:57)

Re:
Автор: 2nYo   
Дата:   26-08-09 18:33

М ... Пука ми ... [ezik]

Re:
Автор: OrLIndraGanOv   
Дата:   26-08-09 18:34

Оценявам я с Мн. добър (5-) /подпис: не се чете/

първа  назад  1  2  3  4  5     всички  напред  последна

За да пишете мнения трябва да влезете с потребителското си име.
Влезте от тук »
Форум "Клубен Живот" е спрян за публикуване.