Автор: ivodam
Дата: 16-08-09 11:25
Юнга, колегата Импи е напълно прав, в сайта наистина има цензура и избирателен подход по политически причини, и аз го изпитах по същото време на гърба си, както и Императора. Бях баннат за една седмица за това, че съм нарекъл идола ти св. костов мангал и го пратих да го духа. Приемайки по принцип като справедливо наказанието, зададох на форумната администрация въпрос относно равенството във форума и равнопоставеността при налагането на наказанията, защото е известно, че правосъдието има смисъл, когато е всеобхватно и неотменимо. На въпроса ми защо само аз съм бил санкциониран, при положение, че търсачката при пускане на съответните специфични термини, водещи до "наказателна" отговорност, изкарва цели страници с подобни изявления, оставащи несанкционирани, и до момента не ми е отговорено по същество. Докато не ми се даде задоволително и логично обяснение, нямам друг изход освен да считам намесата за имаща в основата си политически предпочитания и симпатии. Не мисля, че беше и случайно банването на хората с най-сериозни икономически познания във форума и с категорични патриотично-родолюбиви, антикомунистически и антиседесарски позиции в момента, когато се решаваше дали сините отрепки и боклуци ще участват във властта или не. Не е смешно и нека да не ви звучи като конспиративна мания. Всичко е много просто - ББ има екип и работи със социологическа агенция, не е важно коя, на която една от задачите е да следи и докладва за настроенията и писанията в интернет форумите. Съответно, от заинтересовани политически сили е възложено на лица като въпросния юнга, който сигурно е най-малко на средна възраст, да опитват да формират удобни мнения и настроения по посещаваните форуми.
Относно скромната ти личност, юнга, не крия, че подобно на много други хора във форума считам, че присъствието ти тук няма нищо общо с фотографията и е планирано с определени политически цели и компенсирано по един или друг начин. Да ти кажа право, често се чудя дали повече те презирам, или съжалявам.
|
|