Рекламирайте тук Затвори
Реклама в секции форуми и базар

Под формата на платени обяви можете да рекламирате ваши продукти, услуги или други комерсиални дейности. Обявата може да бъде публикувана избирателно във форум по ваше желание или във всички форуми на сайта.

За стандартната ценова листа и условия изпратете
запитване до webmaster@photo-forum.net.
Платени обяви

Теми - forum: Клубен живот
 първа  назад  1  2  3     всички  напред  последна
 Хайде стига приказки, дайте малко действие (дома за деца лишени от родителски грижи "Павел Бобеков" в Панагюрище)
Автор: Safira   
Дата:   07-07-09 11:28

Искам да предложа нещо. Много се изписа за животни, много за липсата на грижа и отношение към децата. Ай, стига толкова. Дайте в срок от един месец да съберем кой с каквото може да помогне (дрехи, книжки, пари), да изберем детски дом и след месец да занесем нещата там. Да поговорим с децата, да ги накараме да повярват, че не са забравени. Аз съм съгласна да ги събирам и занеса ако нямате възможност да присъствате. Стига чесане на езици, айде малко действие. 'Щото на приказки всички са супер-дупер силни, но като дойде време да се направи нещо и... йок.

[beer]

Отговори на това съобщение
 Re: Хайде стига приказки, дайте малко действие
Дата:   07-07-09 11:32

Преди имаше инициатива за дома в Панагюрище "Павел Бобеков" за деца лишени от родителски грижи. Може пак там, а може и другаде...

Автор: promis   
Дата:   07-07-09 11:42

[smilie24] [smilie24] [smilie24]

Автор: svetal   
Дата:   07-07-09 11:44

[smilie24] [smilie24] [smilie24]

Автор: compur   
Дата:   07-07-09 11:49

аз мога с играчки! най-малката вече е на 7... така че има какво да се даде!

Дата:   07-07-09 11:51

аз викам първо да изберем дом, за да се знае в каква възраст са децата и какво е необходими. Не, че ако нещо не е подходящо за един до няма да намерим къде да го дадем, но все пак.

Дайте предложения ако имате наблюдения [beer]

compur [beer] [smilie24]

Дата:   07-07-09 11:54

Аз предлагам да е отново дома в Панагюрище. Децата са страхотни, познават ни, свикнали са да пристига цяла тумба народ, въоръжена до зъби с апарати [smilie5]

Автор: charm   
Дата:   07-07-09 12:02

[smilie24] съгласна, само кажете кога ще се ходи, защото много ангажирано се оказа това лято
но ако не мога да дойда, ще дам разни неща. само да знам на кого и кога. Направи някаква организация, Сафи

Автор: ChiTsuJo   
Дата:   07-07-09 12:04

Съгласна съм и ще го обсъдя с още хора извън форума. [smilie24] [smilie24]

Re:
Дата:   07-07-09 12:05

Пуснах на Нели линк за темата. Ще я помоля за телефоните на дома. След това ще звънна , за да видим какво е положението при тях и ще редактирам втория пост, като там ще напиша дати, желаещи, с какъв превоз разполагаме и пр...
[beer]

Re:
Дата:   07-07-09 12:06

Читсу [beer]

Дата:   07-07-09 12:13

Сафира, колата ми е в сервиза в момента, но ще направя възможно да намеря друга кола. С какво мога да помогна - пари, играчки, дрехи ли?

Можем просто да изведем децата от дома и да им направим пикник със забавления и много игри с награди за всички участници. Да се маскираме и да се позабавляваме заедно, а не само да носим материални неща, а да споделим приятна емоция. [smilie24] [smile]

Дата:   07-07-09 12:17

Точно [smile] И на мен това ми се върти в главата [smile] Попринцип това правим като идем [beer] А с какво... ами прецени сама. С каквото ти е възможно. Не съветвам това да са пари, обаче. На всички е ясно, че не трябва да се носят и дават пари на ръка там, защото просто няма да стигнат до децата. Дрехи, книги, играчки... Ако събираме пари, то трябва да решим какво точно ще купим с тях.

[beer]

Дата:   07-07-09 12:19

Впрочем има време. Колата ще излезне до тогава :) Ще говоря с Нели днес, за да взема телефони, да звънна там и пр... Все пак няма утре да го правим [smile] Аз мисля, че е по-добре да посъберем повечко неща за месец, тамън ще изберем дата, която е удобна за максимален брой хора [beer] А за разпостраняването на идеята и сред не-форумци [smilie24] [beer] [beer] [beer]

Дата:   07-07-09 12:29

Чудесно!

Автор: Pulsar   
Дата:   07-07-09 12:52

Сега ще вдигна един-два телефона, че имам две малки племеници, които доста бързичко си израснаха подарените марковите дрехи от лели и чичковци от чужбините... Мисля, че има доста абсолютно чисто нови неща, които могат да помогнат на децата, които имат нужда от тях повече от племениците ми.

Започвам на моменти да си мисля дали не сме се засилили към "американската мечта" толкова много, че чак преливаме някой път от ненужни вещи, но пък без идея да помогнем на нуждаещ се...

Re:
Дата:   07-07-09 12:56

[smilie24] [beer]

Дата:   07-07-09 13:21

Сафе, навих един човек още [smilie24] [smilie3]

Дата:   07-07-09 13:23

[smilie24] [smilie5]

Дата:   07-07-09 13:23

Аз се чух с Нели, довечера ще ме свърже [beer]

Автор: Lalinda   
Дата:   07-07-09 13:48

Чудесна идея, пък и наистина съчувтствените приказки едва ли ще помогнат на котенцата и кученцета, нито пък на децата в нужда...!
[smilie24]

Може и да се отиде и без фотоапарати (даже ми се струва, че е по-добре поне за ден да се разделите с тях, за да посветите мислите си изцяло на това, което вършите, а не на това да го ДОКУМЕНТИРАТЕ).

Просто предлагам да не ги вадите поне един ден.

Ако съм в България в деня, който уточните, ще се включа!

Доколкото разбрах от разни теми, децата наистина си имат дрехи, а и стаите им изглеждат по-добре от тези на много деца, които си имат родители, тъй че може би наистина да им направим някакво забавно парти?

Имате ли идея дали край Панагюрище има от онези Тарзанови паркове с въжета и маршрути по дърветата, например, или пък игрище за пейнтбол или нещо подобно (отдавна не съм пътувала никъде у нас и не зная докъде сме се развили в тази забавна област?). Децата много обичат такива работи.

Или пък пещера, която да се посети - и това много обичат! Струва ми се, че край Панагюрище имаше пещера... Или пък някой зоопарк, давайте идеи!

Браво, Сафира, браво, Ивет, браво, Нели!
[smilie24]

Re: Хайде стига приказки, дайте малко действие (дома за деца лишени от родителски грижи "Павел Бобеков" в Панагюрище)
Дата:   07-07-09 13:52

Лалинда [smilie24] Много хубава идея [smilie24] Трябва да се разучи, ще разпитам [beer]

Ако някой има някаква информация, нека пише [beer]

Re: Хайде стига приказки, дайте малко действие (дома за деца лишени от родителски грижи "Павел Бобеков" в Панагюрище)
Автор: mrtn   
Дата:   07-07-09 15:10

[smilie24]

Идеята е много добра!
На каква възраст са децата там?

Дата:   07-07-09 15:12

мисля, че от 6/7 до 17. Довечера ще напиша всичко [beer]

Re: Хайде стига приказки, дайте малко действие (дома за деца лишени от родителски грижи
Автор: endlessdark   
Дата:   07-07-09 15:18

И аз ще по събера туй онуи(дрешки,играчки,книги),пари няма как ,че съм отново безработна от 2 дни:))))))и ще се радвам да дойда(ако има с к'во да се домъкна от Пловдив)
[smilie24] [smilie24] [smilie24] [smilie24] [smilie24] [smilie24]

Публикацията е редактирана (07-07-09 15:20)

първа  назад  1  2  3     всички  напред  последна

За да пишете мнения трябва да влезете с потребителското си име.
Влезте от тук »
Форум "Клубен Живот" е спрян за публикуване.