Автор: Lalinda
Дата: 28-06-09 12:33
Хехе, аз пък, на връщане тия дни в самолета, имах място на 18-тия ред... И изведнъж, тъкмо преди да излетим, съседът ми ме пита не мога ли да отстъпя мястото си на жена му, която била на 13-тия ред, току-що излизала от болница (жената беше с маска на устата, може и свински грипава да е била) и аз му казах, че нямам нищо против, стига стюардесата да разреши...
Та, седнах на 13-ия ред и взех да си мисля разпадне ли се самолетът, само тези на 13-ия ред ли ще загинат? Или пък ще загинат и тези на 18-ия, още повече, че 13-ият ред е съвсем близо до евакуационния изход?
Вие как мислите?
Chitsujo,
Бях 13-та поред от списъка на приетите в гимназията преди години, а като кандидатствах, номерът ми бе 1330!
В самолетите на Лауда Еър обаче ми даваха място на 14-ия ред (там няма 13-ти). Общо взето, видят ли ме, стюардесите никога не питат какво място искам - винаги ми дават нещо на 13-ия!
Все пак, винаги съм смятала, че бе недалновидно Столична общината да пуска автобуси до ж. п. гарата с номера 13-213-313-413!
Майтапът настрана, ама някъде в средата на 80-те години пътувах с влак от Ленинград до Москва, на 13-ти май или юни, и на гарата в Москва, при пристигането сутринта, видях прегазен човек. Освен това, като че ли бях от първите, които са го видели, тъй като наоколо нямаше никакво движение или суматоха - човекът просто си лежеше прерязан от колелата, та 13-ти за него си е бил последният ден в живота му, освен ако не е бил прегазен още вечерта, на 12-ти?
Публикацията е редактирана (28-06-09 13:23)
|
|