Рекламирайте тук Затвори
Реклама в секции форуми и базар

Под формата на платени обяви можете да рекламирате ваши продукти, услуги или други комерсиални дейности. Обявата може да бъде публикувана избирателно във форум по ваше желание или във всички форуми на сайта.

За стандартната ценова листа и условия изпратете
запитване до webmaster@photo-forum.net.
Платени обяви

Теми - forum: Клубен живот
 първа  назад  1  2     всички  напред  последна
 Шофьорски неволи /пак/
Автор: slivenski   
Дата:   21-06-09 17:59

Абе, какво става тия дни, от жегата ли е, от какво… Няколко ситуации да нула време…

Преди няколко дни завивам наляво на едно кръстовище… Изчаквам една кола да мине направо и си настъпвам газта… И в тоя момент някакъв чичка притичва пред мен на червено, за да хване трамвая… Просто спрях на сантиметър от него… Ако го бях отнесъл, ходи после обяснявай, че е минал на червено, при положение, че си го сгазил на пешеходна пътека…

После онзи ден, пак завиваме наляво, но пред мен има кола… Светна ни зелено, оня пред мен тръгва, аз тръгвам след него… И в тоя момент един отсреща минава на червено. Колата пред мен набива спирачки, аз набивам също… И вече почти виждам как го нахулвам, точно както Кумчо Вълчо нахулва Червената шапчица до ушите… За щастие спрях навреме…

После снощи… Пак на ляв завой… Гледам един, който идва насреща ми, дал мигач, че и той ще завива наляво… И аз тръгвам спокойно… Но не… Тъпакът си продължава направо… И двамата спряхме на 5 санта един от друг… Ако се бяхме нацелили, аз щях да съм виновен, защото вече завивах, а оня можеше да каже, че е карал направо… Ходи доказвай, че е давал мигач…

Тия леви завои за нищо ги нямат хората, деа…

Преди това, пак вчера, си карам съвсем спокойно… Отиваме с котката на вет… И някакъв чичка ме изпреварва в дясното платно, ръкомаха, псува, кълне и прочие, че съм бил карал бавно… Аз карах с 60 км/ч по Житница… Там дори има ограничение 40, ама никой не го спазва… Джигит…

Всеки полудял и кара ли кара…

[beer] [smilie21]

Отговори на това съобщение
 Re: Шофьорски неволи /пак/
Автор: Vinsent   
Дата:   21-06-09 18:02

Един разправяше: аз си карам нормално, а те ме изпреварват отдясно! [smilie11] [smilie10] [smilie18]

[beer] [beer] [shtrak] [beer] [beer]

Re:
Автор: alexoff   
Дата:   21-06-09 18:07

Извода е не завивай на ляво [ezik]

Автор: Славов   
Дата:   21-06-09 18:08

В Стара Загора е така от години.....

когато котката я няма, знаете какво правят мишките.....

Полицията не си гледа работата, скрити по кафенца на хладно и сенчица .....

Дата:   21-06-09 18:10

А сега сериозно. Ако ти се случат няколко последователни такива случки, това го приеми като предупреждение. Просто спри да караш колата (или тази кола само) за известно време!

Дата:   21-06-09 18:11

А сега сериозно. Ако ти се случат няколко последователни такива случки, това го приеми като предупреждение. Просто спри да караш колата (или тази кола само) за известно време!

Защо, от суеверие ли? [smilie8] [smilie21] [smilie21]

Дата:   21-06-09 18:13

slivenski, споделям личен опит.

Автор: OrLIndraGanOv   
Дата:   21-06-09 18:14

Мини на кол`ло. Тогава ти ще ги изпреварваш отдясно, отляво, по тротоара, през насрещното, през парка и най-вече през велоалеята.

Дата:   21-06-09 18:15

Наскоро возих едно гадже... Карам с 50... Спазвам три коли дистанция... Пропускам баби, колички, велосипедисти... Изобщо - карам както трябва... Тя ми се присмя, че съм карал като пенсионер... [smilie8] [smilie8] [smilie21]

Re:
Автор: kaiser.soze   
Дата:   21-06-09 18:20

slivenski,

караш в грешното платно [smilie5]
ела на острова да си джиткаш леви завоЙ [beer] [beer]

Дата:   21-06-09 18:22

Понякога времето не достига. Тогава караме отвъд границите на разумното. Примерно да пристигнеш от Сф до Слънчев бряг за 3 часа и 20 мин. [smile]

Когато не бързам за никъде ми е кеф да се движа бавно, например със 100-120 по магистралата. Разтоварващо е и човек отпочива.

А по красив извънградски път да караш бавно и да се наслаждаваш на природата е истинско удоволствие!
И мъчение за останалите шофьори! [smile] [smilie25] [smilie18]

Дата:   21-06-09 18:23

ела на острова да си джиткаш леви завой

Не можеш да си представиш колко съм близо до тази житейска стъпка... Още повече, че има и при кого да отида... [smilie8] [smilie21] [smilie21]

Re:
Автор: Славов   
Дата:   21-06-09 18:24

Зарязвай го това гадже, сигурно харесва и чалга .... [beer] [beer]

Дата:   21-06-09 18:27

Колата ми е стара, но е голяма, мощна и бърза... Просто съм разбрал, че градът и пътят не са мястото за мерене на пишки... Жалко, че доста хора не го осъзнават това нещо... [smilie8] [smilie21]

Дата:   21-06-09 18:30

Пишките си мерим където си искаме!!! Ама по друг начин - слагаме по 5 лв, сваляме гащите и после отивам на кръчма, а другия се прибира без пари [smilie19] [smilie19] [smilie19]

Дата:   21-06-09 18:32

OrLIndraGanOv, и ние сме го удряли по масата... [smilie18] [smilie18] [smilie18] [smilie18] [smilie21]

Дата:   21-06-09 18:37

Автор: Славов
Дата: 21-06-09 18:24

Зарязвай го това гадже, сигурно харесва и чалга ....

Уви, прав си... Така се оказа... [smilie18] [smilie18] [smilie21]

Автор: mladenov   
Дата:   21-06-09 19:28

slivenski
Абе човек,що не караш по правилото на американските пенсионери:"Три десни завоя правят един ляв",и ще видиш колко по-спокойно ще е.[smilie18] [smilie18] [smilie18] [beer]

Дата:   22-06-09 01:59

slivenski написа:

> OrLIndraGanOv, и ние сме го удряли по масата... [smilie18]
> [smilie18] [smilie18] [smilie18] [smilie21]

Наш`та маса издържа само по един удар!

Автор: Lalinda   
Дата:   22-06-09 11:18

Сутринта чух по радиото, че за 21 дни този месец вече има 50 или 52 убити на пътя.

И аз бих те посъветвала да оставиш колата - и И ТОЧНО ТОВА ГАДЖЕ.

Сещам се и за един човек, който казва, често по радиото, че ПЕШЕХОДЕЦЪТ ВИНАГИ ИМА ПРАВО. Какво би спечелил, ако го сгазиш, докато пресича на червено?

По-добре е да можеш да достигнеш пенсионна възраст. Гаджетата гледат колите, не шофьорите.

Впрочем, вчера прочетох във вестника в самолета, на връщане у нас, че България била единствената страна, в която първо питали на колко години си, а после - какво струваш и можеш...
Веднага се сетих за форума.
[smilie5]

Дата:   22-06-09 11:20

Аз първо питам как се казваш!

Автор: djogata   
Дата:   22-06-09 11:28

На кой му липсваше Лалинда [smilie18] [smilie18]

Лалинда, добре дошла обратно, виждам вече си във форма и пускаш смешки [smilie18]

Автор: cicomanco   
Дата:   22-06-09 11:30

Аз открих велоалеята доста преди бат Бойко , ама да ви кажа и велосипедаджийте не са стока!Спрели двама напреки на алеята - ни пешак може да мине , ни колело и си приказват!Направих им забележка - единия се озъби!Слизам от колелото да го видя отблизо - бяга! Ако бяха с коли сигурно щеха да са Опело и пернишки голф!Кретени да искаш!!![smilie23]

Дата:   22-06-09 11:35

Вървя по тази алея всеки ден... Условно е разделена на две ленти - за пешеходци и за колелета... Познайте дали на някой му пука... Пешеходците се шматкат като овце по цялата и ширина, а велосипедистите слаломират между тях с доста голяма скорост... И не ми се мисли какво би станало, ако колело се нацепи в човек с 30 км/ч... [smilie21] [smilie8]

Дата:   22-06-09 11:36

Аз им свиркам с многодецибелния клаксон изоткъмто много далече!

първа  назад  1  2     всички  напред  последна

За да пишете мнения трябва да влезете с потребителското си име.
Влезте от тук »
Форум "Клубен Живот" е спрян за публикуване.