Автор: slivenski
Дата: 21-06-09 17:59
Абе, какво става тия дни, от жегата ли е, от какво… Няколко ситуации да нула време…
Преди няколко дни завивам наляво на едно кръстовище… Изчаквам една кола да мине направо и си настъпвам газта… И в тоя момент някакъв чичка притичва пред мен на червено, за да хване трамвая… Просто спрях на сантиметър от него… Ако го бях отнесъл, ходи после обяснявай, че е минал на червено, при положение, че си го сгазил на пешеходна пътека…
После онзи ден, пак завиваме наляво, но пред мен има кола… Светна ни зелено, оня пред мен тръгва, аз тръгвам след него… И в тоя момент един отсреща минава на червено. Колата пред мен набива спирачки, аз набивам също… И вече почти виждам как го нахулвам, точно както Кумчо Вълчо нахулва Червената шапчица до ушите… За щастие спрях навреме…
После снощи… Пак на ляв завой… Гледам един, който идва насреща ми, дал мигач, че и той ще завива наляво… И аз тръгвам спокойно… Но не… Тъпакът си продължава направо… И двамата спряхме на 5 санта един от друг… Ако се бяхме нацелили, аз щях да съм виновен, защото вече завивах, а оня можеше да каже, че е карал направо… Ходи доказвай, че е давал мигач…
Тия леви завои за нищо ги нямат хората, деа…
Преди това, пак вчера, си карам съвсем спокойно… Отиваме с котката на вет… И някакъв чичка ме изпреварва в дясното платно, ръкомаха, псува, кълне и прочие, че съм бил карал бавно… Аз карах с 60 км/ч по Житница… Там дори има ограничение 40, ама никой не го спазва… Джигит…
Всеки полудял и кара ли кара…
|
|