Рекламирайте тук Затвори
Реклама в секции форуми и базар

Под формата на платени обяви можете да рекламирате ваши продукти, услуги или други комерсиални дейности. Обявата може да бъде публикувана избирателно във форум по ваше желание или във всички форуми на сайта.

За стандартната ценова листа и условия изпратете
запитване до webmaster@photo-forum.net.
Платени обяви

Теми - forum: Клубен живот
 първа  назад  1     всички  напред  последна
 Забравихме Вицовете ....
Автор: PeterPAN   
Дата:   23-03-09 12:25

Въпрос: Колко инженера на MicroSoft са нужни, за да се смени една лампа?
Отговор: четири.
Първият да ви попита за регистрационния номер на лампата.
Вторият да ви попита: а вие рестартирахте ли я (да я включите и изключите)?
Третият да попита: а преинсталирахте ли я?
И четвъртият да каже: абе вие там имате проблеми с хардуера, при нас в офиса имаме същата лампа и работи нормално.

Отговори на това съобщение
 Re: Забравихме Вицовете ....
Дата:   23-03-09 12:26

Компютърджия решава да си инсталира Windows "95. Уговаря се да го вземе от приятел, но няма CD - ROM, а на дискети не се събира… И решават да си го преточат по модем. Правят връзката, насипват файловете, изключват се, гледат какво се е получило.
- Бре, к"во е това бе, ти ми пращаш Windows "95, а при мен се е получило Линукс
- Хм, сигурно модема ти е с вградена корекция на грешките…

Re:
Автор: tNt   
Дата:   23-03-09 12:29

хахахахахаха [smilie18] [smilie18] [smilie18] [smilie18]

Дата:   23-03-09 12:34

Въпрос:
"Досистемниятадминистратор:
- Скапамисешпацията, какводаправя? "
Отговор:
" - На_напредналия_потребител_шпация_не_му_трябва! "

Re:
Автор: tNt   
Дата:   23-03-09 12:39

Дне първи:
Малко момченце към баща си /програмист/:
-Тате, тате! Днес слънцето изгря и после залезе!
- ... /бащата продължава да си работи на компютъра/
Ден втори:
- ... /бащата продължава да си работи на компютъра/
Ден...:
Бащата продължава да си работи на компютъра, но в един момент вдига глава и пита сина си:
- И какво? Изгрява и залязва?
- Да!
- Всеки ден?!
- ДА!!!!
-Щом работи, не го пипай!

Дата:   23-03-09 12:42

На Иванчо са му дали 3 ябълки.
Той е изял 2.
Колко ябълки има Иванчо?
Мислите си че 1?
Ама никъде не е казано, колко ябълки е имал Иванчо преди да му дадат 3 - те.
Извод - нулирайте си променливите!

Иванчо има 3 ябълки. Дали му още 3. Той изял 2. Колко ябълки има Иванчо?
4? Неееееееееее! 6! Двете ги е изял един ден по рано.
Извод - синхронизирайте си нишките!

Иванчо имал 5 ябълки. Изял 2. Колко са му останали?
3? Нееее! Той не е ял свои ябълки! Пак има 5!
Извод - защитавайте си адресното пространство!

На Иванчо му дали 3 ябълки. Той ги изял.
На другия ден дошли да му ги искат, защото били дадени само за съхранение.
Извод - четете си спецификацията.

Автор: OGIMAG   
Дата:   23-03-09 12:49

Реклама:
"Купете си най-мощния компютър, за да можете да рестартирате по-бързо!"

Автор: kkkolelo   
Дата:   23-03-09 15:19

Дано за повечето да е неизвестно.

Из бюлетина на австралийската Комисия за обезщетение на пострадалите при трудови злополуки

Уважаеми господине,

Пиша ви в отговор на молбата за допълнителна информация към т. 3 от доклада ми за злополуката.

Причината за инцидента беше наречена от мен "недооценяване на обстоятелствата". Вие помолихте за по-обстойни обяснения и аз се надявам, че следващото по-долу описание на случилото се ще ви удовлетвори.

По професия съм зидар. В деня на инцидента работех сам на покрива на една новострояща се шестетажна сграда. Когато приключ их работата си, установих, чеса ми останали излишни тухли, които, както след това се оказа,са тежали около 230 килограма. За да не ги пренасям на ръце до долу, аз реших да ги спусна до земята във варел, като използвам макарата, прикрепена към стената настроящата се сграда. Слязох долу, застопорих въжето,качих се обратно на покрива и сложих тухлите във варела. След това отново слязох долу и отвързах въжето, придържайки го леко, така че тухлите да бъдатспуснати бавно. В т. 11 на доклада за инцидента съм указал,че моето собствено тегло е 60 килограма. Поради изненадата си, че изхвърчах от земята така внезапно, забравих да пусна въжето. Не е необходимо да казвам, чепродължих да се изкачвам по стената на сградата свисока скорост.Някъде към третия етаж пресрещнах варела, който в тозимомент се придвижваше надолу към земята със също толкова впечатляваща бързина. Това може да обясни фрактурата на черепа, а също и незначителните охлузвания и счупената ключица, които са описани в т.3 от доклада за инцидента. Продължих бързото си изкачване, като скоростта му бе съвсем леко намалена след сблъсъка ми с варела, и не спрях преди пръстите на дясната ми ръка да се врежат в макарата. За щастие по това време вече се бях окопитил и се държах здраво за въжето, вместо да се поддам изцяло на болката. Горе-долу по същото в време очевидно варелът бе стигнал до земята и при удара в нея дъното му се откачи. В този момент, вече освободен от тежестта на тухлите, останали на земята, варелът е тежал около 25 килограма. Отново ви приканвам да обърнете внимание на данните за моето собствено тегло. Както можете да си представите, сега аз започнах бързо да слизам надолу по стената на сградата. Към третия етаж отново се срещнах с варела, който този път се изкачваше нагоре. Това ми донесе фрактури на двата глезена, избити зъби и няколко разкъсни рани по краката и долната част на тялото ми. Тук късметът започна леко да ми изневерява. Срещата ми с варела все пак ме забави достатъчно, за да намали нараняванията ми при падането върху купчината тухли и за щастие последствията бяха само няколко пукнати гръбначни прешлена.

Съжалявам, че трябва да докладвам и това, но докато си лежах върху купчината тухли, изпитващ голяма болка и без да мога да мръдна, изглежда пак изгубих присъствие на духа и съм пуснал въжето, и единственото, което можех да правя, бе да лежа там и да гледам как празният варел започна отново пътешествието си надолу към земята и в края на краищата се стовари върху мене. Това обяснява и двата счупени крака. Надявам се, че тези отговори ще задоволят интереса ви.

(Случаят е действителен. )

Дата:   23-03-09 15:25

"Теория - това е, когата знаеш всичко, но нищо не работи,
Практика - това е, когато всичко работи, но не знаете защо,
НИЕ съчетаваме теорията с практиката: нищо не работи и не знаем защо..."

Дата:   23-03-09 15:29

Ако бихме класифицирали жените по класове в информационните технологии,
бихме имали за избор следните варианти:
1.Интернет-жената:
Трябва да платиш, за да получиш достъп до нея.
2.Сървър-жената:
Винаги е заета, когато ти трябва.
3.Уиндоус-жената:
Знаеш, че има много недостатъци, но не можеш да живееш без нея
4. Пауърпойнт-жената:
Идеална е за представяне пред хората на празненства.
5.Ексел-жената:
Казват, че можела много неща, но ти я използуваш само за
основните четири действия.
6.Уърд-жената:
Отново и отново те изненадва и няма човек на света,
който наистина да я разбира.
7.ДОС-жената:
Всички вече са я имали, но сега никой не я иска.
8 . Бек-ъп-жената:
Мислиш, че има всичко, но като опре до същественото,
ти прави впечатление, че нещо й липсва.
9.Скан-диск-жената
Знаем,че върши добро и само иска да помогне,
но по същество никой не знае, какво умее реално, и ако сме честни,
ЛАЗИ НИ ПО НЕРВИТЕ!
10. Скрийн-сейвър-жената:
Всъщност за нищо не върши работа, но ти харесва да я гледаш.
11.Хард-диск-жената:
Спомня си всичко, по всяко време на деня и нощта.
12. Имейл-жената:
От десетте неща, които ти разказва, 9 са абсолютни глупости.
13.Вирус-жената:
Когато най-малко го очакваш, тя се инсталира в жилището ти
и го завладява. Ако се опиташ да я деинсталираш,
ще ти липсват много неща; ако не го направиш, ще загубиш всичко

Класификация на водката в ИТ средите
* 0,1 литра - demo
* 0.25 литра - trial version
* 0.5 литра - personal edition
* 0.7 литра - professional edition
* 1.0 литра - network edition
* 1.75 литра - enterprise
* 3 литра - for small business
* 5 литра - corporate edition
* Бидон - home edition
* "За из път" - Service pack
* За оправяне на махмурлук - Recovery tool
* Мезета - plugins
Повръщане след препиване - (Undo) Backup Sollution

Дата:   23-03-09 15:34

- Това е толкова безнравствено - да си търсиш жена с помощта на компютър! - казва баща на сина си.
- А ти как се запозна с мама?
- Съвсем обикновено. Спечелих я на покер.

Автор: boreto   
Дата:   23-03-09 15:48

Песничка за програмисти:

Пиши на С

Автор: cicomanco   
Дата:   23-03-09 17:06

Koe e по-гадното от това руснаците да ти спрат газта?
Да ти я пуснат немците.....[smilie18]

Публикацията е редактирана (23-03-09 17:07)

Автор: kkkolelo   
Дата:   23-03-09 20:25

https://photo-forum.net/joro/emoticons/EmoticonROFL2.gif [smilie18] [smilie5]

Автор: Lalinda   
Дата:   23-03-09 20:32

Из финала на "Голямото четене":

(с червена точка)

ББ имал два члена, всеки от които... по-голям от другия!
[smilie10] [smilie18] [smilie10]

Автор: Grandpa   
Дата:   23-03-09 21:31

Това с варела Mithbusters го правиха [smilie24]

Автор: навлек   
Дата:   23-03-09 23:01

"KEYBOARD FAILURE. PRESS F1 TO CONTINUE"[smilie5]

Джони искал да изчука едно момиче в неговия офис... Но тя си имала приятел... Един ден Джони не издържал, отишъл при нея и предложил: Ще ти дам 1 000 долара ако ме оставиш да те изчукам.Но момичето го отрязало:- Няма начин! Джони казал:- Ще бъда бърз, ще хвърля парите на пода, ти ще се наведеш, а аз ще съм свършил преди да се изправиш.Тя помислила за момент и казала, че трябва да се посъветва с приятеля си... Позвънила на гаджето и му разказала за случая. Момчето и отговорило:- Искай му 2 000 долара, прибери парите много бързо, той даже няма да успее да си свали гащите!Така, че момичето се съгласило и приело предложението. Приятелят и я чакал половин час да се обади. Най-накрая, след 45 минути чакане той и позвънил и я попитал какво е станало.Тя му отговорила:- Копелето хвърли монети!!! Още ги събирам...
Бизнес поука:Винаги обмисляйте всички аспекти на бизнес предложение, преди да се съгласите и да ви го начукат.

Автор: r_iva   
Дата:   23-03-09 23:18

- Как работи компютърът с двуядрен процесор?
- Докато едното ядро изчаква за отговор на въпроса: "Сигурни ли сте, че искате да изтриете този файл?", то другото ядро вече го трие...
[smilie3]

Автор: snoopoff   
Дата:   23-03-09 23:57

ХАхАХАхАХАХА [smilie18]

Дата:   24-03-09 07:35

Вчера на нерегулирано кръстовище са се блъснали BMW последен модел и джип "Чероки". Шофьорите и пътниците са се отървали само с леки огнестрелни рани.

Дата:   24-03-09 07:37

Действие Първо: Мотивация / Де-мотивация

В една клетка затворили няколко маймуни (екип). В клетката имало кашони (ресурс) и банан, закачен на тавана (награда). Една от маймуните (лидер) наредила три кашона един върху друг, покачила се по тях и взела банана. От тавана започнала да пръска студена вода (намеса на Топ мениджмънта). Маймуните се разбягали.

Закачили нов банан. Друга маймуна наредила кашоните, покачила се по тях и взела банана. Пак запръскала студена вода. Останалите маймуни я набили и изяли банана (работа в екип). Закачили нов банан. Сработил "рефлекса на Павлов" - щом една маймуна решила да вземе банана, другите я набили, защото знаели, че всички ще бъдат намокрени, но не всички ще ядат банан (групова отговорност).

Действие Второ: Силата на екипа

Намесил се HR отдела. Подменили една от маймуните (развитие на екипа). Новата маймуна решила да вземе банана, но останалите веднага я набили (фирмена култура). Постепенно подменили всички маймуни. Последната нова маймуна решила да вземе банана. Другите усърдно я набили, без да знаят защо - те никога не били мокрени (Team Spirit).

Автор: tnt   
Дата:   24-03-09 07:39

[smilie18] [smilie18] [smilie18]

Дата:   24-03-09 07:49

5. Поскольку американская медицина не смогла справиться с ожирением нации, на помощь пришла американская экономика.

Автор: cooperworks   
Дата:   24-03-09 11:22

Като една истинска мечка Мечо Пух всяка зима заспивал зимен сън, а като една истинска свиня Прасчо се възползвал от това по долен начин...

Автор: r_iva   
Дата:   24-03-09 23:46

Това е писмено детско съчинение, което се съхранява в Педагогическия музей в Париж. Задачата е била да се опише птица или бозайник.

“Птицата, за която ще пиша, е бухалът. Бухалът не се вижда денем, а нощем е по-сляп и от къртица. Не знам нищо особено за бухала, затова ще продължа с друго животно, което си избирам – кравата.
Кравата е бозайник. Има шест страни: лява, дясна, горна и долна. В задната страна има опашка, от която виси четка. С тази четка се гонят мухите, за да не падат в млякото. Главата служи, за да излизат рога от нея и, освен това, защото устата трябва да стои някъде. Рогата са, за да се бие с тях. От долната страна е млякото. Оборудвана е така, че да може да се дои. Когато я доят, идва млякото и вече не спира. Как го прави това? Никога не съм го разбирал, но то тече с още по-голямо изобилие.
Мъжът на кравата е бикът. Бикът не е бозайник. Кравата не яде много, но това, което изяжда, го яде на два пъти и така има достатъчно. Когато е гладна, мучи, а когато не казва нищо, значи, че вътре е пълна с трева. Краката и стигат до земята. Кравите имат много развито обоняние, поради което можеш да ги подушиш от много далече. И заради това въздухът в полето е толкова чист!”

първа  назад  1     всички  напред  последна

За да пишете мнения трябва да влезете с потребителското си име.
Влезте от тук »
Форум "Клубен Живот" е спрян за публикуване.