Автор: exile
Дата: 09-01-09 10:24
ми както казах в другата тема - линуксаджиите са прекалено заети да си компилират драйвери и да се тупат в гърдите, вместо да направят нещо за подкарването на важните програми за уйн под линукс.
ако бяха вложили усилията от разработката на онова недоразумение гимп, което трябваше да забие фотошопа в земята, в разработката на достатъчно добра уйн емулация, или каквото трябва, за да може човек да си подкара адоби пакета - вероятно щях да съм на линукс.
Но линуксаджийското мислене е най-инфантилното и дебилното мислене, с което съм се сблъсквал. а именно - имаш гимп, кво ревеш.
и значи трябва да мина на система, която реално няма поддръжка, или поддръжката се осъществяван на принципа - пишеш в линуксаджийския форум що уж стабилно вървящия под wine photoshop cs2 изобщо не е толкова стабилен и отбелязваш, че ползваш още 3-4 програми освен него, които пак са от същия пакет на адоби и тогав лошия, но мноо печен h1x0r.pwnwtf28wow, който има 3925890 мнения и е хакнал защитата на пентагона когато е бил на 13 години, демек миналата година по това време, ти казва, че си "mnoooo prost, n00b, pwn, zemi po4eti v google we".
и все пак в изблици на оптимизъм периодично си поръчвам 5 диска с убунту и като дойдат си ги инсталирам и се кефя някоя и друга седмица на безпроблемна система на която да си слушам музика, да браузвам и да гледам филмчета, ако успея, пък и да цъкна някоя игра.
после звъни някой че му трябва нещо и буутвам уйндоса с фотошопа, илюстрейтъра, индизайна и останалите простотии...
|
|