Рекламирайте тук Затвори
Реклама в секции форуми и базар

Под формата на платени обяви можете да рекламирате ваши продукти, услуги или други комерсиални дейности. Обявата може да бъде публикувана избирателно във форум по ваше желание или във всички форуми на сайта.

За стандартната ценова листа и условия изпратете
запитване до webmaster@photo-forum.net.
Платени обяви

Теми - forum: Клубен живот
 първа  назад  1     всички  напред  последна
 Проектори
Автор: Vatman   
Дата:   12-01-09 14:46

Напоследък удоволствието да имаш мултимедиен проектор стана по-достъпно. Гледането на филми се доближава до същото в киносалон особено съчетано с добър саунд... така, че моля, който има информация за МУЛТИМЕДИЙНИ ПРОЕКТОРИ да сподели впечатленията си за закупения/ползван от него модел.

http://www.projectorcentral.com/

Това е сайт с много богата информация по темата, но личните впечатления са важни за отсяване на маркетинговата плява...[smile]

Отговори на това съобщение
 Re: Проектори
Автор: exile   
Дата:   12-01-09 16:07

ей това съм дзяпал и поне мен ме устройва идеално

http://www.electron.bg/product_info.php?cPath=21_141_42&products_id=13754

Автор: E.Stanev   
Дата:   12-01-09 16:28

"Напоследък удоволствието да имаш мултимедиен проектор стана по-достъпно. Гледането на филми се доближава до същото в киносалон особено съчетано с добър саунд... така, че моля, който има информация за МУЛТИМЕДИЙНИ ПРОЕКТОРИ да сподели впечатленията си за закупения/ползван от него модел..."

С две ръце съм съгласен, но и плазмите станаха на смешни цени. А читавите проектори, като този по-горе са доста солени.[smilie24] [smilie24]

Дата:   12-01-09 16:38

Плазмените и LCD екрани не могат да ти дадат чувството за класически киносалон. Разбира се резолюция 800 / 600 е недостатъчна, а 1024 / 768 е приемлив компромис. За Full HD засега не говорим не само заради цените, но и за липсата на достатъчно материал с такава резолюция...

[smilie11] ... и тук ли ситуацията е "Сони" и "останалите"? [smilie11] Гледам NEC яки машини са изкарали

Публикацията е редактирана (12-01-09 16:44)

Кефа да си пуснеш някоя кинокласика на проектор и як саунд е несравним... в собствена кино-стая с изолирани стени и тавани и добри съсди, защото кино се гледа с усилен звук...[smilie7]

Публикацията е редактирана (12-01-09 16:41)

първа  назад  1     всички  напред  последна

За да пишете мнения трябва да влезете с потребителското си име.
Влезте от тук »
Форум "Клубен Живот" е спрян за публикуване.