Рекламирайте тук Затвори
Реклама в секции форуми и базар

Под формата на платени обяви можете да рекламирате ваши продукти, услуги или други комерсиални дейности. Обявата може да бъде публикувана избирателно във форум по ваше желание или във всички форуми на сайта.

За стандартната ценова листа и условия изпратете
запитване до webmaster@photo-forum.net.
Платени обяви

Теми - forum: Клубен живот
 първа  назад  1  2     всички  напред  последна
 Намерено малко кученце търси дом
Автор: mrtn   
Дата:   07-01-09 11:35

Днес, отивайки на работа сутринта, намерихме на Околовръстното ето това...

https://photo-forum.net/static/forum/2009-01/ceus0470.JPG
http://photo-zona.net/images/user1217/album14703/large/1231318940_durb4037_k001.jpg

https://photo-forum.net/static/forum/2009-01/ubht5576.JPG
http://photo-zona.net/images/user1217/album14703/large/1231318941_byzb2040_k002.jpg

https://photo-forum.net/static/forum/2009-01/nuzr3931.JPG
http://photo-zona.net/images/user1217/album14703/large/1231318942_dlpu4094_k003.jpg

https://photo-forum.net/static/forum/2009-01/fxux9167.JPG
http://photo-zona.net/images/user1217/album14703/large/1231318942_slrm5495_k004.jpg

Беше се запътил към платното, което най-вероятно щеше да му е за последно. Не е слабичко, предполагам ,че е "прясно" изхвърлен.
Цялото трепереше, замръзваше, умираше от глад...и всичко характерно за бебе-куче, на улицата, през зимата, на -5 градуса .
Кой, как и защо го е изхвърлил не мога да си представя, а и просто вече няма значение - важното е от тук нататък да среща в живота си само ХОРА !!!
Изглежда ми на около 2 месеца. Момченце. Много спешно се нуждае от дом, нямаме никаква възможност да го приютим и затова днес отива на хотел. Няма начин да го върнем на улицата, ако някой има идеи...или пък си търси малко, сладко, адски мило съкровище - е добре дошъл...
Намира се в София.

Отговори на това съобщение
 Re: Намерено малко кученце търси дом
Автор: anete   
Дата:   07-01-09 11:53

Благодаря, че има хора като вас !
Ако политиците ни мислеха и се грижеха за избирателите си така, както някои хора - за животните, тази държава ще процъфтява !

Аз бих приютила мъника, но съм далече . А и вече имам един четириног красавец у дома.

Публикацията е редактирана (07-01-09 11:54)

Автор: urbangrey   
Дата:   07-01-09 12:08

pozdravqvam za snimkite koito mu napravi [smilie24] mnogo sladka mucuna - shte raztopi nechie syrce [smilie24]

Re:
Автор: slivenski   
Дата:   07-01-09 12:12

Горкия... Много е симпатичен... Дано си намери стопани... [smilie21] [smilie8]

Автор: tnt   
Дата:   07-01-09 12:15

[smile] [smilie24]

Автор: digitalgab   
Дата:   07-01-09 12:55

Дано да го прибере някой, то много не иска.[smile] [smilie24]

Автор: graphic   
Дата:   07-01-09 13:06

Дано има късмет мъника [smilie24]

Автор: asahi   
Дата:   07-01-09 13:13

Късмет щеше да има ако бяха кастрирали баща му.

Re:
Дата:   07-01-09 14:20

aha i tvoia [smilie23] i tia deto gi gonqt na ulicata [smilie23]

problema ne e otkyde se e poqwilo a kakvo da se pravi s nego...

nqma vryshtane nazad

Публикацията е редактирана (07-01-09 14:21)

Дата:   07-01-09 14:45

Като те изгризе някоя глутница от поотделно взети мили кученца ще ти мине мерака. От такива безотговорни умилителни защитници сме на това дередже.

Всяко куче трябва да си има стопанин, който е отговорен както за него, така и за поколението му. Щото животните се плодят според природните закони, а не според нашето отношение към тях.

Автор: bc   
Дата:   07-01-09 15:00

mrtn, мисля, че си много добър човек! Благодаря ти! =) За съжаление, не мога да помогна, но дано кученцето си намери скоро топъл дом. Успех! [smile]

Автор: мара   
Дата:   07-01-09 15:10

е, идеята е все пак да не иде в глутницата, а при стопани....

Re:
Дата:   07-01-09 15:12

az sym bil napadan ot mngoo glutnici kucheta s po 40 parcheta v tqh asahi (drujba) [shte te uhapqt samo ako si oligofren] - ti govorish za obshtia problem s kuchetata, ne ti e vinovno tova kuche, to go ima veche.

stopanite koito sa si izgonili kucheto, trqba globi ot po 5k euro ili polovin godina v zatvora...

spored teb ako ima deca siraci tqh trqbwa da gi kastrirat shtoto nqma koj da se griji za tqh?

Автор: mrtn   
Дата:   07-01-09 21:25

Кученцето вече е обезпаразитено вътрешно и външно, и скоро ще бъде ваксинирано.

Все по-спешно търсим дом!

Дата:   07-01-09 21:58

Не чета шльоковица.

Автор: likeduh   
Дата:   08-01-09 08:01

асахи пак се дъниш чиче
човекът ти казва, че това мъниче вече го има и по-добре в дом, за което евала на пусналия темата, отколкото наритване и псуване по бащина некастрирана линия....

как прочете първите 2-3 поста ти се чудя...

Автор: tnt   
Дата:   08-01-09 08:03

Асахето е екстремист... ма да не бара кученцата, ми да си гледа калибрирането [ezik] [ezik] [ezik] [ezik]

Дата:   08-01-09 08:07

е, ърбън[smilie5] деца сираци...недей така, бе човек! те не са сираци, уви! зарязани са! и ако наистина някой беше скопил бащите им навреме, найш ли колко мъка по тоя свят щеше да се спести...[smilie18] [smilie18] [smilie18] [smilie18] (моля, отбелязвам за протокола, че не говоря съвсем сериозно-не за друго, ми щот няма как и кой ОБЕКТИВНО да преценява кой е за скопяване)[ezik]
...пардон за спама, език дълъг, не беше затва темата. пожелавам на кученцето бързо да си намери дом!

Автор: likeduh   
Дата:   08-01-09 08:45

ка се вика на езика кастрирането.....

ша се сети асахиту и ..маро не те виждам....[beer]

Дата:   08-01-09 10:56

Ще се радвам ако новите стопани на кутрето мислят малко по-отговорно от старите му такива.

Причината за неконтролирано голямата популация на бездомни кучета е точно в нас, хората. Не бива да загърбваме решаването на проблема заради псевдохуманни съображения.

Автор: Radomirov   
Дата:   08-01-09 11:29

Този потребител е деактивиран. Всички негови текстове са изтрити от администратора.

Дата:   08-01-09 11:54

бе докат имаше виетнамци, и кучета нямаше[smilie5]

Автор: Safira   
Дата:   09-01-09 22:52

бе да вдигна темата, пък дано намери стопани сладура :) [smile]
Бездомните кучета са нeоправляеми, обаче. Утре ще ухапе мен, теб, малката ми сестра, твоето/моето дете. Няма оправия. Трябва кастрация, отговорност от организацийте. В една друга тема си говорихме доста за тях и нагледно какви вреди може да има... Беля са си те... и за тях си и за нас. Всички се мъчим така.
Когато искаш куче - гледаш го. Време, внимание, дресировка. Помиарите са напаст.
Дано милото животинче намери дом!
Нека не съм разбрана погрешно! Аз самата имам 2. Имам 2 немски овчарки, големи животни са, но не смущават никого, защото имам тази грижа !
Нека сме реалисти просто. Нападали са ме улични, хапали са ме(при това жестоко). Нямам нищо против животните, а против безстопанствените такива, защото стават неконтролируеми. Не е само до жал. Хората им е жал и прибират животинките я в двор, я във вход. Утре те нападат!Да, много са мили и сладки за внимание, ласка и храна, но не е само това, уви! Винаги ми е мъчно да ги гледам на улицата, НО помислете...те се мъчат, мъчат и нас. Така си е.

Публикацията е редактирана (11-01-09 16:31)

Автор: enike   
Дата:   10-01-09 07:37

[smilie24]

Автор: enike   
Дата:   11-01-09 00:49

[smilie24]

първа  назад  1  2     всички  напред  последна

За да пишете мнения трябва да влезете с потребителското си име.
Влезте от тук »
Форум "Клубен Живот" е спрян за публикуване.