Рекламирайте тук Затвори
Реклама в секции форуми и базар

Под формата на платени обяви можете да рекламирате ваши продукти, услуги или други комерсиални дейности. Обявата може да бъде публикувана избирателно във форум по ваше желание или във всички форуми на сайта.

За стандартната ценова листа и условия изпратете
запитване до webmaster@photo-forum.net.
Платени обяви

Теми - forum: Клубен живот
 първа  назад  1  2  3     всички  напред  последна
 Скандал между БНТ и Волен Сидеров
Автор: kkkolelo   
Дата:   12-01-09 11:33

Скандал между БНТ и Волен Сидеров
https://photo-forum.net/joro/emoticons/bunny3.gif

Отговори на това съобщение
 Re: Скандал между БНТ и Волен Сидеров
Автор: Radomirov   
Дата:   12-01-09 11:36

Този потребител е деактивиран. Всички негови текстове са изтрити от администратора.

Автор: Нереален   
Дата:   12-01-09 11:39

Той Болния и в един вестник така нахлуваше - пак с маймуните, дето го пазят. Че докара добитъка да крещи и в съдебната зала. Защо ли нищо не ме учудва.

Автор: georgi969   
Дата:   12-01-09 11:58

И предстявяте ли си какво ще е ако спечеки изборите или влезе в коалиция?

Автор: Lalinda   
Дата:   12-01-09 12:05

Волен не беше ли фотограф по образование?

Автор: 6traka4a   
Дата:   12-01-09 12:06

фотограф, богослов, журналист, портиер-чистач... бе всестранно развита личност [smilie18]

Дата:   12-01-09 12:12

Да, ту осъжда национализма, ту работи за Мултигруп, ту за Петьо Блъсков, пък после се буташе да става "царски човек", а накрая развя знамето на малоумният националсоциализъм....

6traka4a написа:

> фотограф, богослов, журналист, портиер-чистач... бе всестранно
> развита личност [smilie18]

Автор: kkkolelo   
Дата:   12-01-09 12:41

Едно мнение за политическата му кариера ...Според Антонина Желязкова, историк, специалист по проблемите на Балканите и на малцинствата, доктор е на историческите науки и преподавател, "най-важната характеристика на Волен Сидеров, на която се дължи и силното му влияние, е, че той е един от губещите в прехода." Според нея, той е "успешен популист", олицетворение на "на унизеното достойнство, на болката, на омразата и страха на декласираните по време на прехода."

Дата:   12-01-09 13:19

kkkolelo написа:

> олицетворение на "на
> унизеното достойнство, на болката, на омразата и страха на
> декласираните по време на прехода."
>

точно в такива хора се завъжда национализмът явно [smilie23]

Автор: Brummaker   
Дата:   12-01-09 14:08

" След няколкократни заплашителни обаждания за лична саморазправа, депутатът Сидеров нахлу в сградата на телевизията с личната си охрана "

а вие защо вярвате на подобни СМЕШНИ писания ?!

от личен опит мога да Ви кажа, че нахлуването в БНТ е меко казано смешно и ако някой вярва на подобни драсканици си е за негова сметка [smile]

в БНТ за да влезеш, без да те пуснат, трябва да се справиш с ченгетата зад системата за охрана, която пък не можеш да отвориш ако нямаш пропуск [smile]

Така че моето мнение за изборите е : А ТАКА [smilie24] [smilie24]

Автор: OrLIndraGanOv   
Дата:   12-01-09 14:10

Ако изборите променяха нещо щяха да ги забранят.

Дата:   12-01-09 14:11

Защото сме го виждали как нахлува в редакция на вестник, помним и побоя на магистрала "Тракия"...това си е съвсем в стила на Болния.

Brummaker написа:

> " След няколкократни заплашителни обаждания за лична
> саморазправа, депутатът Сидеров нахлу в сградата на телевизията
> с личната си охрана "

>
>
> а вие защо вярвате на подобни СМЕШНИ писания ?!
>
> от личен опит мога да Ви кажа, че нахлуването в БНТ е меко
> казано смешно и ако някой вярва на подобни драсканици си е за
> негова сметка [smile]
>
> в БНТ за да влезеш, без да те пуснат, трябва да се справиш с
> ченгетата зад системата за охрана, която пък не можеш да
> отвориш ако нямаш пропуск [smile]
>
>
> Така че моето мнение за изборите е : А ТАКА [smilie24]
> [smilie24]
>

Дата:   12-01-09 14:12

Ние пък ще опитаме [smilie24] на пук на цялата медийна пропаганда срещу това, България за защитава ПЪРВО собствените си интереси - тези на народа и [smilie24]

А ТАКА [smilie24] [smilie24]

Автор: Radomirov   
Дата:   12-01-09 14:15

Този потребител е деактивиран. Всички негови текстове са изтрити от администратора.

Дата:   12-01-09 14:15

Нереален :

помним и побоя на магистрала "Тракия" - за това трябав да направят филм, мисля аз, заслужава си !

Впрочем - какво беше решението на съда ? А за подробностите, защо го оправдаха - тук няма да стигне мястото ....Една жалка скалъпена история [smilie23] [smilie23]

Но така е, като се вярва сляпо на "официалните" [smilie2] [smilie2]

Дата:   12-01-09 14:17

6traka4a написа:

> kkkolelo написа:
>
> > олицетворение на "на
> > унизеното достойнство, на болката, на омразата и страха на
> > декласираните по време на прехода."
> >
>
> точно в такива хора се завъжда национализмът явно [smilie23]

Да се самоцитирам [ezik]

Автор: n1x0n   
Дата:   12-01-09 14:18

Според нея, той е "успешен популист", олицетворение на "на унизеното достойнство, на болката, на омразата и страха на декласираните по време на прехода."

Според мен, той просто е мъж, стоял твърде дълго под чехъла на Капка... то тва не може да не избие нанякъде. [smilie5]

Дата:   12-01-09 14:26

Болния беше оправдан по обвинение в склоняване към лъжесвидетелство. Прокуратурата не си свърши работата тогава. Да ти припомня ли, че Сидеров САМ ПИСМЕНО се отказа от предишните си показания, като реално призна, че е ЛЪЖЕСВИДЕТЕЛСТВАЛ. Защо прокуратурата не повдигна обвинение за даване на лъжливи показания пред следствието, което е подсъдно? Защо? За да има залъгалка за идиоти, като вас. Ей няма по-малоумно нещо от атакаджията.

Brummaker написа:

> Нереален :
>
> помним и побоя на магистрала "Тракия" - за това трябав
> да направят филм, мисля аз, заслужава си !
>
> Впрочем - какво беше решението на съда ? А за подробностите,
> защо го оправдаха - тук няма да стигне мястото ....Една жалка
> скалъпена история [smilie23] [smilie23]
>
> Но така е, като се вярва сляпо на "официалните" [smilie2]
> [smilie2]
>

Re:
Автор: CanoniO   
Дата:   12-01-09 14:28

Според мен, той просто е мъж, стоял твърде дълго под чехъла на Капка... то тва не може да не избие нанякъде.

Има и вероятност, в миналото си, да е бил изнасилен от тъмнокож мюсюманин.[smilie5]

Автор: Императорът.   
Дата:   12-01-09 14:28

Хора - телевизията се пази денонощно с ПОЛИЦИЯ !!! Как така ще вземе да нахлуе Волен Сидеров? Поредната измишльотина на тези, които се СТРАХУВАТ от него и от гневът на Българският народ !!!

Кколелов - какво значи "декласирани"? Според както го разбирам, това е целият Български етнос, подложен в собствената си страна на расова дискриминация и системен геноцид от 20 години насам !!!!

Дата:   12-01-09 14:30

С депутатска карта моето момче. С тази карта, никаква полиция не може да ти откаже достъп.

Императорът. написа:

> Хора - телевизията се пази денонощно с ПОЛИЦИЯ !!! Как така ще
> вземе да нахлуе Волен Сидеров? Поредната измишльотина на тези,
> които се СТРАХУВАТ от него и от гневът на Българският народ !!!
>
> Кколелов - какво значи "декласирани"? Според както го разбирам,
> това е целият Български етнос, подложен в собствената си страна
> на расова дискриминация и системен геноцид от 20 години насам
> !!!!

Автор: explorer   
Дата:   12-01-09 15:08

И какво, като е влязъл в телевизията да поиска право на отговор (след като са му затворили 2 пъти телефона)? Тая телевизия не им е бащиния на управляващите, тя се издържа от нашите данъци. Колкото до "нахлуването", по-горе се каза - всеки, който е виждал входа на БНТ знае за какво става дума.

Автор: explorer   
Дата:   12-01-09 15:11

Колкото до изказването на тая истЕричка, искам да попитам: "Кои се класираха по време на т.н. преход"? Въпроса е чисто риторичен. Аз съм горд, че не съм част от тези престъпници, и съответно ще гласувам също за такъв "не класирал се" като мен.

Автор: ivanino   
Дата:   12-01-09 16:22

Автор: ivanino

Аз не съм привърженик на АТАКА, така, както не съм привърженик на нито една парламентарно представена партия! Но това :

"Позвъних в централата на БНТ и поисках връзка със студиото, откъдето ме свързаха с редакторка, която ми затвори телефона първия път, много грубо и арогантно. Аз се представих кой съм и казах, че имам право да коментирам, когато бъда засегнат, тъй като съм парламентарно представена партия, а БНТ е държавна телевизия, която се издържа с парите на данъкоплатците – сто милиона лева от републиканския бюджет годишно се отделят за тази телевизия. Вместо да ми даде адекватен отговор, редакторката Катя Тодорова, ми затвори грубо телефона.
Звъннах втори път и казах да не ми затваря телефона, тъй като имам право на обяснение. Телефонът отново ми беше затворен с доста груб израз. Аз отидох до студиото, за да поискам обяснение от дежурен редактор. Вместо обяснение колективът, който работеше там, начело с водещия Бойко Василев, Поли Карастоянова – редактор, и въпросната Катя Тодорова се нахвърлиха много агресивно срещу мен”, твърди Сидеров. По думите му е пълна спекулация, че е нахлул в студиото. „На всяка карта на народен представител пише, че всички учреждения и институции са длъжни да оказват съдействие на народния представител, а аз бях в качеството си на такъв, тъй като е засегнато името на парламентарната сила, която представлявам”...
ме накара да се позамисля и реших че В.С. е прав в случая!
Много им стана на всички телевизии с напъните си да отклоняват хората от истинските проблеми на обществото и да ни заливат с някакви скапани комерсиални игрички - хем си пълнят гушките, хем предлагат зрелища! Така народецът вместо да мисли и коментира защо се краде в поразително големи размери безнаказано, защо правосъдната система, както всяка друга, е корумпирана до крайност, защо не сме готови за кризите, които ни заливат една след друга и т.н. и т.н. , та същия народ коментира снощното представяне на еди кой си от "Сървайвър", брилянтните танцувални изпълнения на Жоро Мамалев и Гибона и др. п. бози ! Може би е крайно време да дойде на власт някой , който има куража да се опъне на системата! Що се отнася до менталното състояние на Сидеров: не смятам, че сегашните, а и всички бивши управляващи, са в по-добро сътояние от неговото !
Лошото е, че политическата и избирателната система са такива, че практически не ти дават възможност за избор и сме длъжни да гласуваме за еднакви по стил и лакомност политици! И ме е много яд когато ми внушават : "Иди и гласувай!" !!!
За кого ???[smilie11] [smilie23] [smilie23] [smilie23]

Автор: Amigo   
Дата:   12-01-09 18:22

Медиите са големи манипулатори и поръчкови изпълнители. [cool] [smilie23] [cool] Имам предвид по принцип, и от личен опит го знам много добре[cool] Отделно, че доста т.нар. журналисти и водещи направо са тъпи и арогантни [cool] [smilie23]

Публикацията е редактирана (12-01-09 18:24)

първа  назад  1  2  3     всички  напред  последна

За да пишете мнения трябва да влезете с потребителското си име.
Влезте от тук »
Форум "Клубен Живот" е спрян за публикуване.