Автор: ivanino
Дата: 12-01-09 16:22
Автор: ivanino
Аз не съм привърженик на АТАКА, така, както не съм привърженик на нито една парламентарно представена партия! Но това :
"Позвъних в централата на БНТ и поисках връзка със студиото, откъдето ме свързаха с редакторка, която ми затвори телефона първия път, много грубо и арогантно. Аз се представих кой съм и казах, че имам право да коментирам, когато бъда засегнат, тъй като съм парламентарно представена партия, а БНТ е държавна телевизия, която се издържа с парите на данъкоплатците – сто милиона лева от републиканския бюджет годишно се отделят за тази телевизия. Вместо да ми даде адекватен отговор, редакторката Катя Тодорова, ми затвори грубо телефона.
Звъннах втори път и казах да не ми затваря телефона, тъй като имам право на обяснение. Телефонът отново ми беше затворен с доста груб израз. Аз отидох до студиото, за да поискам обяснение от дежурен редактор. Вместо обяснение колективът, който работеше там, начело с водещия Бойко Василев, Поли Карастоянова – редактор, и въпросната Катя Тодорова се нахвърлиха много агресивно срещу мен”, твърди Сидеров. По думите му е пълна спекулация, че е нахлул в студиото. „На всяка карта на народен представител пише, че всички учреждения и институции са длъжни да оказват съдействие на народния представител, а аз бях в качеството си на такъв, тъй като е засегнато името на парламентарната сила, която представлявам”...
ме накара да се позамисля и реших че В.С. е прав в случая!
Много им стана на всички телевизии с напъните си да отклоняват хората от истинските проблеми на обществото и да ни заливат с някакви скапани комерсиални игрички - хем си пълнят гушките, хем предлагат зрелища! Така народецът вместо да мисли и коментира защо се краде в поразително големи размери безнаказано, защо правосъдната система, както всяка друга, е корумпирана до крайност, защо не сме готови за кризите, които ни заливат една след друга и т.н. и т.н. , та същия народ коментира снощното представяне на еди кой си от "Сървайвър", брилянтните танцувални изпълнения на Жоро Мамалев и Гибона и др. п. бози ! Може би е крайно време да дойде на власт някой , който има куража да се опъне на системата! Що се отнася до менталното състояние на Сидеров: не смятам, че сегашните, а и всички бивши управляващи, са в по-добро сътояние от неговото !
Лошото е, че политическата и избирателната система са такива, че практически не ти дават възможност за избор и сме длъжни да гласуваме за еднакви по стил и лакомност политици! И ме е много яд когато ми внушават : "Иди и гласувай!" !!!
За кого ??? ![[smilie23]](https://photo-forum.net/forum/smileys/smiley23.gif)
|
|