Рекламирайте тук Затвори
Реклама в секции форуми и базар

Под формата на платени обяви можете да рекламирате ваши продукти, услуги или други комерсиални дейности. Обявата може да бъде публикувана избирателно във форум по ваше желание или във всички форуми на сайта.

За стандартната ценова листа и условия изпратете
запитване до webmaster@photo-forum.net.
Платени обяви

Теми - форум: Клубен живот
 първа  назад  1     всички  напред  последна
 Спечелих 4,5 милиона
Автор: zizero   
Дата:   26-11-08 17:01

Подател: Fondazion Di Vittorio,ITALY <frank.warner@ns.sympatico.ca> добави в адреси
До: .....@ns.sympatico.ca
Относно: Xmas Promo
Дата: Сряда, 2008, Ноември 26 16:38:16 EET

You have won USD$4.5million.

(agent_jiovani1100@yahoo.it)for claim with NAME/SEX/TEL/COUNTRY

Отговори на това съобщение
 Re:
Автор: Dani_Koev_BG   
Дата:   26-11-08 17:03

И аз спечелих. Ще трябва да си ги разделим.

...

Или пък, ако искаш, аз вземам парите, а ти се жениш за арабския шейх.

Re: Спечелих 4,5 милиона
Автор: fundamental   
Дата:   26-11-08 17:07

[smilie5] [smilie18] [smilie18] [smilie18]

Автор: ukk   
Дата:   26-11-08 17:08

Нели ги е спечелила преди вас, пичове. Многократно!

Автор: e.stanev   
Дата:   26-11-08 17:14

Ето една класика в жанра тип "нигерийски спамец"[smilie5] :

Dearest One,

Hello and how are you, hope you are fine and in good condition of health. I want you to understand that my contact with you is not by accident, It is true that we have not known each other for the first timebut just getting to know one another which I strongly believe that it will take us to great relationship financially and otherwise. Before I continue with my discussion with you, let me introduce myself in details.

I am Miss Monica Edward the only daughter of late Mr.and Mrs Edward My father was a very wealthy Timber Dealers and cocoa merchant in Abidjan, the economic capital of Ivory coast .

My father was poisoned to death by his business associates on one of their outings on a business trip .My mother died when I was a baby and since then my father took me so special. Before the death of my father on November 2006 in a private hospital here in Abidjan he secretly called me on his bed side and told me that he has the sum of US$ 5.500,000 ( Five million five hundred thousand, United states Dollars) left in a suspense account here in Abidjan cote d'voire.

He replaces my name as next of kin, and also gave the documents pertaining the consignment to me. He also explained to me that it was because of this wealth that he was poisoned by his business associates, that I should seek for a foreign partner in a country of my choice where I will transfer this mone and use it to invest in a profitable ventures I am just 25 years old and a university undergraduate.

I have suffered a lot of set backs as a result of members of my late father's family who has not stop disturbing me about the where about of this fund after they have succeeded in claiming almost all the valuable properties that he left behind for me, coupled with incessant political crisis here in Ivory coast.

The death of my father actually brought sorrow to my life I will like every thing to be conclude soon so that I will join you for me to further my study and also prefer to go pastoral school in your country.I am honourably seeking your assistance in the following ways.

(1) To help me transferred the fund to your destination account in your
country.

(2) To serve as the guardian of this fund during and after thetransaction. since I am just 25 years.

(3) To make arrangement for me to come over to your country after the money has been transferred and invest. Moreover, I am willing to offer you 10% of the total sum as compensation for your effort / input after the successful transfer of this fund to your nominated account in overseas.

Furthermore, you can indicate your option towards assisting me as I
believe that this transaction would be concluded within some days you
signify your interest to assist me. I will appreciate your early responds.

Anticipating to hear from you soon.
Thanks and God Bless.
Best regards,
Miss Monica Edward.

Автор: mayflowerbg   
Дата:   26-11-08 17:32

По тази логика отдавна съм милиардер. Днес например "спечелих" 4 милиона британски паунда от FREE LOTTO AWARDS LONDON, UNITED KINGDOM. Интересно, че се промъкват не само в спам-папката, но също инбокс, а през последния месец станаха особено настъпателни: получавам по 3-4 подобни съобщения на денонощие. И от сладката Mrs Julie Morgan имам вест днес--за един милион щатски долара. Всички реват за лични данни, а тази госпожа Морган пък иска и 180 долара за "застраховка на куриера".

[smilie18]

Re:
Автор: canonio   
Дата:   26-11-08 17:37

Пък аз така щях да се оженя за карибска принцеса.... Баща и я наритал, и тя си търсеше място под слънцето чрез интернет. :)

Re:
Автор: alsash   
Дата:   26-11-08 17:44

[ezik] как така бе....че ние сме женени от преди месец

Автор: asahi   
Дата:   26-11-08 17:54

Баси, то кинти не останах бе! Сичко сте спечелили! Аз сега на какво да се надявам? Някаква намалена виагра и транквиланти.

Автор: COMMANDER_KEEN   
Дата:   26-11-08 17:55

Като стана дума за спам...

15-ти век. Стои принца, чака писмо от любимата. Три дни и три нощи чака. Пристига пощенски гълъб. Щастливият принц развълнуван отваря писмото, а там: “Точа мечове. Много изгодно.”

Автор: ukk   
Дата:   26-11-08 17:57

е са с тея масови печалби не е чудно, че настана финансова криза [smilie21]

Автор: tonevjr   
Дата:   26-11-08 17:57

Хаха...ама са в долари....кой е толкова глупав да вземе награда в долари.....
Моята ми я изплатиха хората както казаха в лири![smilie10] [smilie18]

You have just been awarded of the sum of £1,000,000.00 GBP which was won by your E-MAIL Address in our uk Promo. Do get back to this office with your requirement such via (nll56323289@btinternet.com) with your

Names:............
Address:..............
Country:................
Phone No:...................
Occupation:..................
Sex:..............

Best Regards.

Автор: bobihot   
Дата:   26-11-08 18:00

Дайте и на мен, де![smilie2] [beer] [shtrak]

Автор: endlessdark   
Дата:   26-11-08 18:03

закакво ти са бре?

първа  назад  1     всички  напред  последна

За да пишете мнения трябва да влезете с потребителското си име.
Влезте от тук »
Форум "Клубен Живот" е спрян за публикуване.