Рекламирайте тук Затвори
Реклама в секции форуми и базар

Под формата на платени обяви можете да рекламирате ваши продукти, услуги или други комерсиални дейности. Обявата може да бъде публикувана избирателно във форум по ваше желание или във всички форуми на сайта.

За стандартната ценова листа и условия изпратете
запитване до webmaster@photo-forum.net.
Платени обяви

Теми - forum: Клубен живот
 първа  назад  1  2     всички  напред  последна
 Забраняват GSM в автобусите Мобилките блокирали вратите на градските рейсове
Автор: джъмбо   
Дата:   06-11-08 11:04

ибати смихЪ

Край на сладките раздумки по GSM в градския транспорт. След като официално падна ветото за мобилките в самолетите, пътниците ще трябва да го спазват в автобусите. На пасажерите в Пловдив ще се наложи да изключват телефоните си, докато се возят.
Забраната въвежда частният превозвач "Хеброс бус" по всички линии, които обслужва в града под тепетата. Разпореждането е лично от шефа Веселин Дошков. Кондукторите са натоварени с контрола върху мобилките. От вчера служителите дебнат във возилата и предупреждават нарушителите.
Рейсовете са натъпкани с толкова електроника, че страничен сигнал може да я извади от строя, обясняват шофьорите. Вече имало инциденти на блокирали врати заради разговарящи по клетъчни телефони пътници. Забраната ще обхване и междуградските превози в Пловдив, обещават от фирмата.
Ползването на мобилки в автобусите бе спряно още при въвеждане на мобифоните. Много от производителите на рейсове слагат фабрични лепенки със зачертани телефони. През последните години обаче никой не взе присърце ветото и то никога не се е спазвало, оплакват се превозвачите. Фирмите няма как да проверяват всеки пасажер при качване, затове ще разчитат на контрола вътре във возилото.

густо майна

Отговори на това съобщение
 Re: Забраняват GSM в автобусите Мобилките блокирали вратите на градските рейсове
Автор: Chitsujo   
Дата:   06-11-08 11:09

Като цяло е голяма простотия някой да ти слуша разговора в градския транспорт! Крайно време е!

"Лещата е в хладилника. Ще закъснея." [smilie18] [smilie18] [smilie18]

Re: Забраняват GSM в автобусите Мобилките блокирали вратите на градските рейсове
Автор: IvoZafirov   
Дата:   06-11-08 11:15

Мда, хем съм със слушалки на ушите и пак се чуват глупостите на кухите лейки

"чакай да ти кажа! И тя като отвори той я чакаше с букет от рози и и падна на колене и я попита дали ще се ожени за него! Щех се разревъ..."

Автор: ejko   
Дата:   06-11-08 11:44

дам..., а като си помисля не е ли по лесно да се блокира сигнала на мобилните от устройство вътре в самия рейс. Ще излезе към 10-ина лева на рейс някъде, но ще е сигурно.

Автор: Todd   
Дата:   06-11-08 11:52

Бе требе да ги забранят тия тамагочита.......Сульо и Пульо върви и дрънка простотии.

Па чак и на важни се правят......

Да ги забранят насякъде !!![smilie24] [smilie24] [smilie24] [smilie24] [smilie24]

[smilie18]

Дата:   06-11-08 11:56

много ясно...

Автор: Чичиков   
Дата:   06-11-08 12:23

Защо само в автобусите, на спирката докато чакаш също си изключваш телефона! Нали там се отварят и затварят вратите!

Автор: exile   
Дата:   06-11-08 12:25

[smilie18] [smilie18] [smilie18] [smilie18]

Автор: Insight   
Дата:   06-11-08 12:25

На спирката докато чакаш не си "екраниран" от автобуса и телефона работи на много по-малка мощност ;-)

Автор: IvoZafirov   
Дата:   06-11-08 12:32

аз лично си търся причина, че да го изхвърля гадния джиесем. [smilie21]

Автор: vladomatev   
Дата:   06-11-08 12:35

Е такава глупост одавна не бях чувал:
"Рейсовете са натъпкани с толкова електроника, че страничен сигнал може да я извади от строя, обясняват шофьорите. "

Убеден съм че това ги го е измислил драскача дори "шофьорo" не би изсипал подобна глупост!
А абсурдната идея си има ясна цел ..да глобяват ...парици да взимат!

[smilie18] [smilie18] [smilie18]

Дата:   06-11-08 12:37

Аз мобилен нямам от 3 месеца...голям кеф е! Ама трябва да си купя под натиск на околните...баси

Дата:   06-11-08 12:38

аз със очите си видях как автобус 76 не спря на спирка след като на жена и се обадиха по мобилния...[smilie25]

Дата:   06-11-08 12:41

Това какво означава че електрониката не е позволила да спре ли ? Аз с очите си виждам всеки ден автобуси дето спират като шофьора реши да спрат...

Дата:   06-11-08 12:43

това беше шега[smile]

Автор: Amigo   
Дата:   06-11-08 12:47

това са някакви шегички може би [smilie8] [smilie8] мнго чувствителна тая майнаревска електроника бе [smilie18] [smilie18] иначе наистина е досадно да слушаш безкрайни кретенски и безсмислени разговори [cool]

Автор: bugys   
Дата:   06-11-08 12:48

Самолета няма електроника => може да се говори в него. Автобус на градския модел 36-та бъкан с електорника => без GSM. Според мен истинската причина е, че разговорите по мобилен водят до корозия... като гледам автобусите [smilie11]

Дата:   06-11-08 12:50

хм..., изчезна ми вградения кирилизатор, след като ми звънаха по мобилния...! Абе да им забранят да говорят, пък какъв ще е поводът ми е все тая...

Дата:   06-11-08 12:51

ejko - сънен съм; [smilie25] [cool]

и чуствителен на тема "мистификация на електрониката" в полза на частни лица

Автор: itilien   
Дата:   06-11-08 16:20

баси малоумието [smilie18]. Аз се чудя компютъра ми що забива, пък то било от телефона [smilie18] [smilie18] [smilie18] [smilie18] [smilie18] [smilie18]

Обаче докато някои си говорят глупости по телефона, има други, които може да им се налага спешно да говорят за нещо.

Автор: slivenski   
Дата:   06-11-08 16:27

ми да ги забранят и в колите... ако на някой му се преебе кацетупона, на кво ше слуша радио романтика? [smilie21] [smilie21]

Автор: boyanb   
Дата:   06-11-08 23:16

ми ако искат да им пратим Икаруси от СФ
[smilie18]

Автор: NeDDRaG   
Дата:   06-11-08 23:24

Тъпотия ми се струва. В момента точно това работя - тестове на автомобилна електроника... Та само да ввметна, че в някои марки автомобили се предлага като опция GSM. A в доста вече има блутут модул - хендсфри, с който да се свържеш с телефона си.

Автор: access   
Дата:   06-11-08 23:30

във в-к стандарт около/след средата беше това днес заглавие...

Автор: Lalinda   
Дата:   06-11-08 23:30

Веднъж и моят телефон звънна в автобуса... по работа! И ме питат колко искам, за да я свърша тая работа, дето ме търсят рано сутринта да им я върша, и си викам - ето сега, всички пътници наоколо ме чуват и виждат, и следят какво ще кажа... я да взема да поискам повече!!!

Така и направих! [ezik]
Публиката помага.

А иначе едва ли бих посмяла, ако ми бяха звъннали докато съм си сама в лабораторията! А ония взеха, че се съгласиха!
[smilie3] [smilie3] [smilie3]

първа  назад  1  2     всички  напред  последна

За да пишете мнения трябва да влезете с потребителското си име.
Влезте от тук »
Форум "Клубен Живот" е спрян за публикуване.