Автор: PavelGigov
Дата: 28-10-08 18:50
А "алигаторите" гладни ли да стоят? Стига да изглежда професионално и да има необходимата квалификация, знаеш ли колко ме интересува дали е на годините на баща ми и ходи с жилетка, или е на 23 и ходи с пола, по-къса от колана ми.
Аз лично не ходя по магазините за да гледам жени. Има си други места за тези цели.
Я си представи например (ама първо чукни на дърво) че те блъсне утре кола и почнеш да куцаш с левия. И от всяко интервю те гонят, щото си "алигатор". "Е, ще кажеш, това е друго. Не може да се дискриминира срещу хората с увреждания, трябва да сме хуманитарни". Така е, прав си. Ама за кои увреждания става дума? Щото аз имам едно, дето да ме интервюираш 3 дни няма да го видиш, ама ако не си сложа инсулин 6 пъти на ден съм си заминал за 1 месец. "Еееее, друго е, твоето е скрито и не ти пречи на работата". А на теб куцането пречи ли ти? Да не си се цанил за спринтьор случайно? А на онзи чичко, дето не е от най-хубавите, как точно му пречи? Да не е фотомодел?
Мартинов, знам че не знаеш че не си прав. Ама помисли първо малко. Те тез развитите страни не са стигнали там, където са стигнали ей-така. Сигурно има причина.
Публикацията е редактирана (28-10-08 19:06)
|
|