Рекламирайте тук Затвори
Реклама в секции форуми и базар

Под формата на платени обяви можете да рекламирате ваши продукти, услуги или други комерсиални дейности. Обявата може да бъде публикувана избирателно във форум по ваше желание или във всички форуми на сайта.

За стандартната ценова листа и условия изпратете
запитване до webmaster@photo-forum.net.
Платени обяви

Теми - forum: Клубен живот
 първа  назад  1     всички  напред  последна
 Зимен трак за GPS до Тевно езеро
Автор: usm_sladka   
Дата:   22-10-08 13:11

Видях доста снимки във форума от Тевно езеро през зимата и търся съдействие за подробности около маршрута - изходен пункт, междинни точки, времетраене и т.н. Благодаря предварително на всички.[smilie11]

Отговори на това съобщение
 Re: Зимен трак за GPS до Тевно езеро
Автор: Avi   
Дата:   22-10-08 14:17

я питай тук :)

цък

Автор: Svsvet   
Дата:   22-10-08 14:30

А оня чифутин хижаря, дето пребиваше хората, разкараха ли го [smilie11]

Дата:   22-10-08 14:49

Благодаря Avi, сега ще пусна и там запитване.
Svsvet, август бяхме там, хижарят си беше все още там. Сготвиха ни страхотна мусака, по-вкусна в живота си не бях яла, а сутринта ни чакаха прекрасни мекици:) Спахме на военна палатка, опъната до езерето и изкарахме страхотни и вълнуващи часове на Тевно, жалко, че бяха толкова малко.

Автор: Dani_Koev_BG   
Дата:   22-10-08 14:59

Тия GPS тракове, свалени от интернет, им изгубих вяра. Откакто търсих една пещера три часа...

Автор: boink   
Дата:   22-10-08 15:23

не е трябвало да я намираш най-вероятно таз пещерица... [smilie18]

маршрута е ясен - напред докато стигнеш

Автор: itilien   
Дата:   22-10-08 17:22

Аз зимни снимки от там май не съм виждал. Виждал съм снимки със сняг, което е различно от зимни. Миналата година дидо2 го позастигна там снега и понаправи някоя друга снежна снимка.
Но през самата зима доколкото знам няма никой в тоя заслон. Освен това пирин е много лавиноопасен. Ако нямаш сериозна зимна подготовка въобще не тръгвай, ако искаш да живееш.

Автор: haaho   
Дата:   22-10-08 17:41

Една зима ходихме там. Хижата беше празна и заредена с дърва. Но без ски/снегоходки си е авантюра.

Дата:   23-10-08 14:56

Напротив, itilien, доста хора са го посетили този заслон в съвсем истинска зима (януари). А, че е лавиноопасен си е съвсем вярно, но не съм начинаещ турист и най-вероятно ще сме с професионален водач. Въпреки това, за всеки случай искаме да намерим трак, за да се подсигурим допълнително. А да ли ще ни допусне планината до сърцето си... надявам се така да стане. И ако успеем ще ти пратя снимчица[smilie25] [shtrak]

първа  назад  1     всички  напред  последна

За да пишете мнения трябва да влезете с потребителското си име.
Влезте от тук »
Форум "Клубен Живот" е спрян за публикуване.