Рекламирайте тук Затвори
Реклама в секции форуми и базар

Под формата на платени обяви можете да рекламирате ваши продукти, услуги или други комерсиални дейности. Обявата може да бъде публикувана избирателно във форум по ваше желание или във всички форуми на сайта.

За стандартната ценова листа и условия изпратете
запитване до webmaster@photo-forum.net.
Платени обяви

Теми - forum: Клубен живот
 първа  назад  1     всички  напред  последна
 Светеща клавиатура?
Автор: white   
Дата:   02-11-08 08:00

Някой да знае откъде може да се вземе в БГ? Аз лично си харесах Тази не можах да намеря обаче някой да ги предлага тука?! Намерих разни Китайски изпълнения дето изобщо не ме радват като дизайн и функционалност. Ще ми се, ако може да светят само буквичките, иначе ми се струва, че ще свети като нощна лампа, естествено да не е кирилизирана [smilie5] Иначе за който се кефи на идеята, може да разгледа няколко модела Тук Е ако няма тъдява ще си взема отвънка то е ясно...

Отговори на това съобщение
 Re: Светеща клавиатура?
Автор: джъмбо   
Дата:   02-11-08 09:28

ми земи си макбук про [smilie5] [smilie5] [smilie5] [smilie5] [smilie5] [smilie5]
свети кат слънце [smilie18] [smilie18] [smilie18] [smilie18]

https://photo-forum.net/static/forum/2008-11/vgmf5455.JPG
http://www.orangeinks.com/wp-content/uploads/2008/01/mac2.JPG

Автор: НАСОО   
Дата:   02-11-08 09:33

тва като да си сложиш лампичка на пиш...та та като ходиш до някъде да я намираш[smilie18]
ни съ занимайте с глупости, ако забележите през повечето време въобще и не поглеждате клавишите[smilie24]

Дата:   02-11-08 09:39

аз ги гледам
щото пиша не фонетика а не по бдс

и вечер ми е доста полезно независимо че има ламБа

Дата:   02-11-08 10:22

НАСОО - Трябва ми не заради гъзарията, а понеже понякога се налага да работя вечер на тъмно, защо, няма да обеснявам [smilie3] Ако ти се е отворило третото око и виждаш у тъмното, то е друг въпрос, ама моето мижа наполовина [smilie18]

Джъмбото - Трабва да съм луд да си заменя компа за преносимо изпълнение! [smilie3] Това, което мога да си завръ в компа, за 1500 кинта, ти трябва да си го завреш в Нотебука за 3500 кинта и единственото утешение ти остава, че можеш да го разнасяш напред назад! [smilie18] Мерси, ама за 2 бона разлика, си наема цветнокож да ми разнася компа, монитора и един генератор барабар [smilie18] [smilie18] [smilie18]

Та кой ко речи по въпроса за светещата клавиатура, има ли такова животно у нас или няма? [smilie11]

Дата:   02-11-08 10:27

ами аз вече 2 ра година работя на лаптоп...

превъзходен дисплей
малка консумация на ток
не играя игри

а често като говоря с кклиенти или им давам снимки идвам с лаптопа и ...... да ти кажа винаги ми е носил положителни бонуси.....

така че да се сравнява кой какво може да сложи.... ми е смешно... важното е каква обща работа ти върши (а на мен ми е донесъл 2 пъти повече от колкото съм дал ) [smilie7]

пък и си има светеща клавиаура (а да... икато спре тока... нал се сещаш )

Автор: 6traka4a   
Дата:   02-11-08 10:35

http://hardwarebg.com/forum/showthread.php?t=137995

[beer]

Дата:   02-11-08 10:41

"не играя игри" - А, да си дойдем на думата, те за тва иде реч, а като не можеш едно геймче да врътнеш за нещо дето си дал за 2 компа кинти...мерси[smilie3] Пък, като не искаш да спира тока го плащай навреме [smilie18] Иначе всеки път като се реша да си купя Лапайтоп и отида в магазина, излизам оттам с настолно ПЦ, незнам що така [smilie18] Сега съм загледал един Фуджицо/Сименс двуядрен 1,8, 160 хард, 2 рама, сносно дъно, 1 гаранция, за 600 кинта като му дръпнеш данъчния кредит, поне за тези пари няма да ме излъжат пак да си взема настолен [smilie18]

Дата:   02-11-08 10:43

не играя.... щото тези които играя ги няма за ОС на който работя (10.5)

но за фото обработка (за каквото го ползвам) е перфектен...

Дата:   02-11-08 10:46

6traka4a - Тенкс, тази тема я гледах, ама след доста други и явно съм пропуснал някои постинги [smilie11] Точно Това е което ми трябва [smilie7] Имаш бира от мен [beer]

първа  назад  1     всички  напред  последна

За да пишете мнения трябва да влезете с потребителското си име.
Влезте от тук »
Форум "Клубен Живот" е спрян за публикуване.