Рекламирайте тук Затвори
Реклама в секции форуми и базар

Под формата на платени обяви можете да рекламирате ваши продукти, услуги или други комерсиални дейности. Обявата може да бъде публикувана избирателно във форум по ваше желание или във всички форуми на сайта.

За стандартната ценова листа и условия изпратете
запитване до webmaster@photo-forum.net.
Платени обяви

Теми - forum: Клубен живот
 първа  назад  1     всички  напред  последна
 България била след Хонконг за инвеститорите
Автор: georgi969   
Дата:   12-10-08 19:02

http://dnes.dir.bg/2008/10/12/news3466405.html

Отговори на това съобщение
 Re: България била след Хонконг за инвеститорите
Дата:   12-10-08 19:03

"В последната класация по привлекателност за инвестициите България е излязла на второ място в света след Хонконг.
Това съобщи днес във Варна министърът на икономиката и енергетиката Петър Димитров, цитиран от БТА."
Тоя министър е баси смешника.Човек не знае да се смее ли,или да плаче.

Автор: Amigo   
Дата:   12-10-08 19:09

А аз все си мислех, че сме на първо [smilie5] [smilie5] [smilie19] [smilie19] Другарят Димитров последната година прави само малоумни изказвания [smilie25] [smilie25] Явно го е подгонила червено-старческата деменция [smilie8] [smilie8]

Автор: tycoon   
Дата:   12-10-08 19:13

Само ще ти кажа, че г-н Димитров беше причината да се откажа да уча и така да се явявам на изпити във Винса...
След като минах изпита при него реших, че няма смисъл да уча, а по-добре е да си вземам изпитите с преписване. В резултат на това започнах да получавам по-високи оценки.

Освен това съм ходил в Хонг Конг [smilie18]

Автор: Императорът.   
Дата:   12-10-08 19:36

Ей, писна ми от нихилисти, баси !!!!
Не знам какво точно са имали предвид (надали министърът го е измислил това) но знам с какъв темп растат финонсовите показатели на огромната част от емитираните на фондовата борса наши компании и как цените им въпреки това се сриват. Несъответствието между двата показателя е такова, че нищо чудно някой ден това борсово днвижение, което наблюдаваме в България последните месеци, да влезе в световните учебници по икономика със своята абсурдност.
Докато вие тука се бъзикате като коньове с капаци со своят нихилизъм, хората си пазаруват и някой ден ще направят стотици и хиляди проценти печалба.

Дата:   12-10-08 19:37

мдааа, който владее силата, за него няма прегради на фондовата борса [smilie5] [smilie5] [ezik] [ezik]

Дата:   12-10-08 19:43

Ами така е, драги.
Въпросът е, че нихилистите наблягат на голи емоции, а аз мога да докажа думите си със съответните конкретни данни.

Дата:   12-10-08 19:44

[smilie8] [smilie8] давай данните [smilie8] за червените другари ли ще даваш или за Д(П)С?[cool] [smilie8]

Дата:   12-10-08 19:49

Амигов (и останалите) ето туканка - избирате някоя компания и търсите данни.

Дата:   12-10-08 20:20

Де ги ивеститорите?Даже и нашите взеха да се изнасят.Откриватсе само молове,и хотели.Някой да е инвестирал в промишленоста?

първа  назад  1     всички  напред  последна

За да пишете мнения трябва да влезете с потребителското си име.
Влезте от тук »
Форум "Клубен Живот" е спрян за публикуване.