Рекламирайте тук Затвори
Реклама в секции форуми и базар

Под формата на платени обяви можете да рекламирате ваши продукти, услуги или други комерсиални дейности. Обявата може да бъде публикувана избирателно във форум по ваше желание или във всички форуми на сайта.

За стандартната ценова листа и условия изпратете
запитване до webmaster@photo-forum.net.
Платени обяви

forum: Фото базар - Аксесоари
 първа  назад  1     всички  напред  последна
 Макропръстени за Олимпус 4/3
Автор: Найден-Стоянов   
Дата:   28-07-10 20:43

Макропръстени за олимпус 4/3 в идеално външно състояние,като нови.Снимки направени с пръстените в профила ми.За сериозни копувачи пращам снимки.

Отговори на това съобщение
 Re: Макропръстени за Олимпус 4/3
Дата:   28-07-10 20:44

За инфо на Л.с.
и моб.0886001498

Дата:   28-07-10 20:47

Цена -70лв

Автор: d256h   
Дата:   29-07-10 09:26

Адски трудно е да се пусне нормална обява с описание, снимка и цена... все трябва да се вадят думите с ченгел от устата на продавача.... ама снимки ще пуснеш ли, ама от кой град си, ама каква е цената, вижте в профила ми, дрън дрън...

После се сърдите, като ви се казват тези неща, но е крайно време, освен да търсите сериозни купувачи, да станете и сериозни продавачи!

[smilie23]

Дата:   29-07-10 20:56

Ей устатия снимки казах че ще дам на заинтересован,от кой град съм не мисля че е много от значение,но от Троян а цената си я пише,какво търсиш под вола теле...

"Адски трудно е да се пусне нормална обява с описание, снимка и цена..."

Описание си има,снимки пращам и цена си има..май ти е малък диоптъра....

Автор: tvk75   
Дата:   29-07-10 23:18

брей какъв език се държи тука [smilie25]

Автор: zed   
Дата:   29-07-10 23:33

Найденеее, човека е много прав. Обявата не е пълна. Снимките на нещата ще ти ги продадат в пъти по-бързо от което и да е обяснение "колко са хубави, чисти и работещи", а колкото до това от кой град си, има ОГРОМНО значение. Това означава че ако не съм от Троян няма да мога да видя и пробвам лично техниката и освен това дори да реша да я купя ще трябва да плащам куриер около 7-10лв. до града в който живея. Пиши оригинални ли са, на друга марка /различна от Олимпус/ ли са? Ей такива ПРОСТИЧКИ неща, които много ще ти помогнат.
Копуват се пише с У- КУПУВАТ, съответно кУпувачи.
УСПЕХ!!![smilie11]

Публикацията е редактирана (29-07-10 23:35)

Дата:   29-07-10 23:44

зед-
мисля че съм написал всичко важно,който се интересува да звънне или да пише на лични.
Пише че са като нови.Няма как да са мръсни или нещо друго понеже са пръстени,няма стъкла,като нови са.Марка нямат,нищо не пише на тях.Обявата си е мнооооого точна и коректна.
Най важните неща са написани така че ако има заинтересовани пращам снимки,а да и с куриера пак се пробват нещата ве,има си опция ако не си запознат казва се"преглед и тест на стоката до 15мин"
А аз лично за обектив повече от 5лв досега не съм плащал в еконта.
И вие сте като ония хора дето гледат слави трифонов плюят по него,обиждат го,ама като стане време за шоуто на слави винаги са на БТВ.
айде със здраве и не спамете

Дата:   29-07-10 23:50

Незнам защо немислите преди да пишете....
нямало описание -има описание
нямало сними -снимки има за заинтересовани
нямало цена -еми и цена си има
неможело да се видят и пробват -може,във всеки офис на еконт в цялата страна

Хайде вече само за хора които искат да снимат макро...

Автор: krasimira   
Дата:   30-07-10 00:40

Абе човек, не се дръж грубо с хората, които просто ти помагат. Прочети условията за пускане на обява в секция базар и тогава спори и се прави знаещ.
И се научи да пишеш ПРАВИЛНО. Говори лошо за теб и възпитанието ти.[smilie23] [smilie23] [smilie23] [smilie18] [smilie18] [smilie18]

Дата:   31-07-10 21:43

С никой не се държа грубо красимира,просто продължавам да държа на тезата че обявата си е супер.Пръстените също са супер.
Извинявам се за неправилното писане,неможе всички да са такива умни и възпитани като вас.

Дата:   31-07-10 21:50

Какви хора сте незнам...
Аз пускам обява,и веднага двама трима влизат за да обиждат,да поставят ултиматоми как да си пускам обявата,и много други неша,но не и да се интересуват от предлаганата стока.
И за мое нещастие се случва за пореден път от 20 мнения в която и да е тема има поне 10-15 които са с злобен характер,или изказват мнение което въобще не е по темата.
Принуден съм по прост,неук и необразован да не изказвам повече мнения в обявите ми.
Следва...

Дата:   31-07-10 21:52

Макропръстени за олимпус 4/3 в идеално външно състояние,като нови.Снимки направени с пръстените в профила ми.За сериозни копувачи пращам снимки.

За инфо на Л.с.
и моб.0886001498

Цена -70лв

На пръстените не пише каква марка са.

Автор: d256h   
Дата:   02-08-10 09:53

Найден-Стоянов,
имаш логиката, като на оня човек от вица, дето кара в насрещното движение на магистралата и е недоволен, че имало много нарушители дето му карат в лентата срещу него! Ясно е че си харесваш обявата много, нали ти си я измислил!

Все пак се замисли над това, което писахме, като се абстрахираш от идеята, че има само гадове в сайта и се помъчи, да извлечеш ползата, да си обогатиш познанията, за пускане на обяви в сайтове и форуми ... В някои други форуми дори, има мостри за това как се пуска обява и ако не се ползва тази демо мостра модератора на раздела направо изтрива без много обяснения... така че ти тук си облагодетелстван, защото все пак не си изтрит... докато се научиш да пишеш...

Относно тази обява....
Ако беше пуснал в обявата снимки на пръстените, нямаше да има толкова 'скачане' срещу нея. Също, това '4/3' което си писал... не знам как да го нарека (неграмотно ли, ама ще се обидиш). Ако пръстените са за E-system напиши го ясно, ако са за OM-mount(присъединяване), напиши го ясно. Тук олимпусчии масово ползват компоненти и аксесоари от ОМ системата за камери E-system затова трябва, ясно да се пише в обявата без мрънкане.

Това, че държиш, че пръстените са си супер, както казваш ти, си е твоя теза и в нея трябва да убедиш и останалите, ако искаш да продадеш нещо. Все пак не забравяй, че ти очакваш пари за нещо, което още преди да си го показал грамотно, вече си изнервил потенциалните кУпувачи. (виж първия си пост). И не забравяй, въпроса не е софистичен, а търговски и тук надприказването няма да свърши работа за успешна продажба!

=========
P.S.
Ако нямаш снимки на пръстените поне, намери снимки на такива пръстени в мрежата и сложи тук снимка...

Публикацията е редактирана (02-08-10 09:55)

първа  назад  1     всички  напред  последна

За да пишете мнения трябва да влезете с потребителското си име.
Влезте от тук »
Секция Базар има нов софтуер, който е официален. След дата 20.11.2012 г. няма да може да пишете тук, в старата версия.

Използвайте новият софтуер, като преди това прочетете правилата за него:
НОВА СЕКЦИЯ БАЗАР