Рекламирайте тук Затвори
Реклама в секции форуми и базар

Под формата на платени обяви можете да рекламирате ваши продукти, услуги или други комерсиални дейности. Обявата може да бъде публикувана избирателно във форум по ваше желание или във всички форуми на сайта.

За стандартната ценова листа и условия изпратете
запитване до webmaster@photo-forum.net.
Платени обяви

forum: Фото базар - Аксесоари
 първа  назад  1     всички  напред  последна
 ИЗТРИХА МИ ТЕМАТА
Автор: guciguci   
Дата:   27-01-10 17:47

За съжаление темата ми за продажба на 25 GSM-a беше изтрита. Много хора останаха доволни от закупените от мен телефони,но явно някои други не разбраха каква е цялата идея. За доверието да си купиш нещо от познат колега. Ако някой се интересува все още от някой телефон,може да се свърже с мен по телефона - 0878201757 или на лично съобщение. Нямам нерви пак да напиша толква дълга обява. [smilie2]
 Re: ИЗТРИХА МИ ТЕМАТА
Автор: apollo   
Дата:   27-01-10 17:56

Предполагам не всички са имали вградено щракало [smilie3]

Автор: victorcito1978   
Дата:   27-01-10 17:58

Това е идиотско!

Част от смисъла на този форум за продажби е да можем да продаваме неща, които ползваме от хора, които познаваме.

Аз лично съм си купил от апаратите и съм безкрайно доволен. И не е имало НИТО един случай да ходя да снимам без телефона си :)

И да - даже снимам с него :)

Ако съм на теб ще я пусна пак!
Дата:   27-01-10 18:04

Няма как да я пусна отново. Знаеш ли колко писане и качване на снимки и линкове е... Карай,който видял,видял. [beer]
Автор: deniac   
Дата:   27-01-10 18:04

Темата с продажба на всякакви предмети във фотографския базар се изтърка вече. Това е фотографкси сайт с ясни правила - вземете ги прочетете най-после.

Пак си напомням предложението да се създадат още две секции - 'Видео техника' и 'Други'. Така ще са доволни всички и ще могат да се купуват продават от познати хора всичките GSM-и, камери, лаптопи и всичкото друго нефотографско, което не спирате да пускате за продажба в секцията за фотографска "Цифрова техника".
Дата:   27-01-10 18:06

Съгласен съм,ама не се прави. Нека не се скараме сега и тук. [shtrak]
Автор: d256h   
Дата:   27-01-10 18:21

Гуци, похвата ти за продажба не е правилен. Ето така се прави обява:

Продавам СМЕНА 8М за 3000лв, като има бонус към нея Рено Лагуна Комби RXE 2.0 !

P.S.
Помните ли преди време, какъв успех имаше в базара на 'малки прасенца'

[smilie5]

Публикацията е редактирана (27-01-10 18:28)
Автор: zed   
Дата:   27-01-10 19:52

Не че ме интересуваше твоята обява, но мястото и определено не беше за тук. Така че се радвай, че изобщо поседя и си на делавера.[smilie25]
Дата:   27-01-10 22:26

Не бе,то просто ставаше дума,че си продавам телефоните :

Siemens M50 перфектен,със зарядно – 20 лева
Samsung E1210-чисто нов,КОДИРАН НА М-ТЕЛ,с 24 месеца гаранция – 40 лева
Motorola V8 с обелен заден капак,на 1 година в гаранция към M-tel със зарядно,калъфче - 90 лева
Sony J7 перфектен,но БЕЗ ЗАРЯДНО – 30 лева
Sony Ericsson T300 ,отпред като нов,с наранявания отзад и със зарядно – 25 лева
Panasonic GD68 префектен външен вид и зарядно за 30 лева+ подарък още един такъв.
Motorola C139, черна,използвана,но работеща перфектно,със зарядно – 15 лева
Nokia 3200,работеща,но не звъни и не вибрира,със следи от упутреба по стъклото на дисплея и зарядно – 13 лева
Nokia 7210 със чисто нов специален Дисни панел,перфектен със зарядно – 35 лева

Евтини и здрави телефони,които могат да свършат работа на хора,които искат просто слушалка

И още няколко по-стари ,колекционерски модела...

Който иска повече подробности и снимки,може да пита на лично.

Публикацията е редактирана (28-01-10 11:31)
Автор: victorcito1978   
Дата:   27-01-10 23:02

Перфектен продавач - и , Зед - не си прав.

Ъп за перфектните апарати! Това не са избушени машини от местния дилър на апарати, а неща от колега, който си пази техниката.

Точно както ЗЕД има куп готини неща в магазина си :)
Дата:   27-01-10 23:08

zed, е тези зарядни от твоята обява,много повече прилягат за моята тема,отколкото за фотофорум [smilie3]

https://photo-forum.net/forum/read.php?f=47&i=57470&t=57470&offset=all&&phorum_uriauth=#reply_57470

https://photo-forum.net/static/forum/2010-01/dung6067.JPG
http://photo-zona.net/images/user80/album20523/large/1254914723_bgho2609_DSC_5091.JPG

Публикацията е редактирана (27-01-10 23:10)
Дата:   28-01-10 00:22

Виждам че си се потрудил доста да намериш тази тема, но ако забележиш от кога не е повдигана може би ще се сетиш и ЗАЩО. Аз ще ти отговоря:
Повечето от сериозните купувачи и продавачи на фотографска техника в този форум започнаха да се дразнят от безсмислени теми за неща извън тази специфика, защото наистина такива боклуци като моите и такива телефони като твоите ИЗОБЩО НЯМАТ МЯСТО във форум като този. Нещата ти изглеждат много добре, и ти може би си свестен но....това е положението[smilie19]
И няма нужда толкова да се засягаш че са ти баннали темата и не можеш да си продадеш слушалките. Най-вероятно и тази ще отиде там където и е мястото. Нищо лично и от мен.
Лека нощ.[smilie25]

Публикацията е редактирана (28-01-10 00:35)
Автор: orakk   
Дата:   28-01-10 01:10

абе виж те се к'ви сте кауни бре всичко свързано с фотографията е за тук искате още теми и тез са достатъчни, кой му не харесва аре пътя, все много знайковци сте ами вземете си направете ваш форум и там налагайте ред, тук е тъй ша са продава всичко де що е свързано с фотография , лаптопите са си свързани как да не са цифровата снимка де ще я обработвам на задника си ли? значи са за тук камерите също са за тук лапичките и те са за тук и ние сме за тук четящите... аре шумата дето раздава законите да си оди от тук!... и много знайковците дето знаят как да е, а си не мат техни форуми да си ходят от тук...пътя...много знаят а се навират кат бъхливи тука и все ред въдворяват , чупката !
тука всичко се продава мен си ми харесва [beer]

П.С. не съм пазарил от гуцито ама пича си е пич.к'во му се нахвърляте смотаняци!, на вас всичко ли ви е наред? на вас у софията ви е лесно имате си ежедневни битаци ма ние от прованса си немаме и си пазарим от тук това е нашия битак[ezik]

Публикацията е редактирана (28-01-10 12:12)
Автор: novi4ok   
Дата:   28-01-10 01:54

Хахахахахаха [smilie18] [smilie18] [smilie18]

Орак, ти ме разби. Пич, нали нямаш против да копирам написаното - това трябва да остане за поколенията. Ще цитирам източника естествено!

[smilie18] [smilie18] [smilie18]

Автор: uri64   
Дата:   28-01-10 02:34

Орак направо се сурна у киречовата ропа с лачените папуце...
един вид немой бара обявата на Гуци с сия мундарски ръки сът ти са дадье [smilie5]
Автор: darksorrow   
Дата:   28-01-10 02:35

на мен ми е забавно как на гъцко му трият темата, а той директно пуска нова, в която хем мрънка, хем пак пробутва.

рядко се среща такава наглост дори и наоколо [smilie5]
Автор: da.fo   
Дата:   28-01-10 03:42

Редно си е да има най сетне раздел "други" в базара. Хем който не му харесва - няма да се дразни(като не влиза) .... хем пък аз като купувам стар телефон защо да не взема от колега (особенно ако го познавам)[smilie11]

Дата:   28-01-10 11:38

Чакай да побутнем по-високо, та да видят и тези дето са по-далече [smilie25]
Автор: trusinov   
Дата:   28-01-10 11:51

up up up [beer]
Автор: krasimira   
Дата:   28-01-10 12:08

Тихомирееее, пак си се качил на метлата. По-леко с шумата да не те затрупа чак в Загорето [smilie5]
Автор: deniac   
Дата:   28-01-10 12:17

Тихомир Касалов от Стара Загора вероятно в нетрезво състояние толкова простотия изсипа във форума тези дни, че се чудя как още не го е хванал срам [smilie8]
Автор: krasimira   
Дата:   28-01-10 12:26

Ха, ха значи не се е проявил само в темата на гуци. Не знаех, ама то покрай тези сватби...има доста[smilie21] [smilie21] [smilie21] . Кой знае как държи камерата[smilie18]
Автор: admin   
Дата:   28-01-10 12:38

Тема за 25 телефона?
Прочете ли правилата на базара изобщо?
Или си продаваш личните телефони?
Колко пъти трябва да ти се обясни едно и също и все на тебе?
 първа  назад  1     всички  напред  последна

Тази тема е затворена