Рекламирайте тук Затвори
Реклама в секции форуми и базар

Под формата на платени обяви можете да рекламирате ваши продукти, услуги или други комерсиални дейности. Обявата може да бъде публикувана избирателно във форум по ваше желание или във всички форуми на сайта.

За стандартната ценова листа и условия изпратете
запитване до webmaster@photo-forum.net.
Платени обяви

forum: Фото базар - Аксесоари
 първа  назад  1     всички  напред  последна
 4 GB SD SandDisk Extreme III чисто нова, 70 лв.
Автор: krist   
Дата:   04-01-10 13:23

Продавам чисто нова 4 GB Secure Digital SandDisk Extreme III

Цена: 75 лв.

Купих я преди коледа от павилиона, връщайки едно дистанционно, което се оказа дефектно и взех картата на негово място.. За съжаление в бързината купих Secure Digital вместо Compact Flash, и тъй като забелязах грешката чак когато я отворих, не мога да я върна.. Картата естествено не е ползвана, с кутията и касовата бележка е и може да се види кога е купена..

Намира се в София и не ми се занимава с куриери за други градове..

Отговори на това съобщение
 Re: 4 GB SD SandDisk Extreme III чисто нова, 75 лв.
Автор: orakk   
Дата:   04-01-10 21:30

ти нормален ли си? тук е 25 лв а ти и искаш 75 лв. само луд може да ти ги даде тез пари [smilie18] ама като гледам луди купувачи липсват, но луди продавачи е пълно или търсиш балъци?[smilie10]

Re: 4 GB SD SandDisk Extreme III чисто нова, 75 лв.
Дата:   05-01-10 11:51

Аз пък като гледам тук виждам, че цената на новата карта е 91 лв. Аз я продавам чисто нова за 75 лв. А, ти като не си луд, си купувай употребявани и за по-малко от 25.. Да видим колко време ще ти издържат[smilie18]

Re: 4 GB SD SandDisk Extreme III чисто нова, 70 лв.
Дата:   06-01-10 17:08

Нова цена: 70 лв.

Автор: ponkoman78   
Дата:   06-01-10 22:41

чисто нова 8gb extreme 3 мога да ти намеря за 45лв

Автор: alcap007ne   
Дата:   07-01-10 01:25

стига отказахте човека [smilie18]

Дата:   08-01-10 12:04

абе намерете си, бе, какво правите в тая тема тогава? айде къш!

Дата:   08-01-10 13:39

при положение че такава карта се продава за 25лв няма нормално мислещ човек да ти ги даде тез 70лв , ама и ти си като те гледам за доктор...[smilie18] виж някой сайт с по дебела цена и пусни линк към него[smilie18]

Дата:   08-01-10 14:14

Добре, бе, купувай си тогава на цена 25 лв. карти с недоказан произход и си свиркай.. Чии го търсиш в тая тема? Ако искам, мога да сложа цена и 1000 лв. Ако не ти харесва - у лево и толкова.[smilie23]

Дата:   09-01-10 03:57

е на твоята произхода как е доказан? ти беше там кога я произведоха ли[smilie18] [smilie18] [smilie18] я вземи се гръмни.. аз предлагам да и искаш 1200лв ... [smilie18] 1000лв ,са малко за таз с доказания произход[smilie18] [smilie18][smilie10] с тези цени тук освен за подигравка за друго няма кой да ти пише[smilie18] [smilie18] [smilie18]

Публикацията е редактирана (09-01-10 03:59)

Дата:   11-01-10 16:45

'Ми докато има малоумници като тебе да висят по теми дето не ги засягат, може и така да е.. Моята е с доказан произход, защото имам касова бележка от къде е купена и мога да докажа, че не е крадена примерно, и че не е стара и че вероятността наистина да е произведена там, където пише, е доста голяма..[smilie3] Нито едно от трите не може да се каже за посочените от теб карти.. [smilie18]

[smilie19] Не виждам какво лошо има на цената - 20% надолу спрямо магазинната цена за чисто нов продукт за мен са ОК. Който иска купува. А, кибиците - аут!

Автор: jrr   
Дата:   11-01-10 19:42

Каква скорост на трансвер има - 20МБ/с или 30МБ/с?
В момента в Пловдивската МУЛТИРАМА ЕкстриймIII 4ГБ 200x 30MB/s се продава за 69лв, вярно - само една бройка имат ,но това е цената.

Дата:   12-01-10 00:45

слушай бре малоумник такъв с тази касова бележка дето ми я пъчиш толкова много можеш само задника си да обършеш ,а не да ми казваш че твоята е с доказан произход! всички карти се произвеждат в китай аз имам една две дето пише japan ,но едва ли са японски, а за линка дето ти посочих колегата продава карти от поне една година или поне аз го знам от толкова време и съм си купил от него няколко различни карти и две USB и никой до сега не се е оплакал, за това че не плюй по негов адрес картите му са безупречни! а ти твоята вземи си я заври нейде дето слънце не огрява за тез 1000лв или 70лв си е вечно твоя запомни го! вечно твоя!!!!!![smilie19] и ако ще я подаряваш на някой чичо или далечен роднина побързай че нова година мина [smilie18] [smilie18] [smilie18]

Публикацията е редактирана (12-01-10 12:47)

Дата:   12-01-10 12:39

Благодаря, че ми поддържате темата, докато работя[smilie18] Казах - купил съм я от Павилиона в София, и каква е цената там, и каква моята. На който не му харесва, да ходи да си купува от Занзибар ако иска. Моята цена е такава. Ако не я купи никой, ще я подаря на един приятел с Канон Г11 и пак няма да е моя завинаги[smilie19] [smilie18] Айде у лево!

Скоростта на трансфер е 30 МБ/С за който се интересува.

Публикацията е редактирана (12-01-10 12:41)

Автор: ponkoman78   
Дата:   12-01-10 14:55

[smilie18]

първа  назад  1     всички  напред  последна

За да пишете мнения трябва да влезете с потребителското си име.
Влезте от тук »
Секция Базар има нов софтуер, който е официален. След дата 20.11.2012 г. няма да може да пишете тук, в старата версия.

Използвайте новият софтуер, като преди това прочетете правилата за него:
НОВА СЕКЦИЯ БАЗАР