Рекламирайте тук Затвори
Реклама в секции форуми и базар

Под формата на платени обяви можете да рекламирате ваши продукти, услуги или други комерсиални дейности. Обявата може да бъде публикувана избирателно във форум по ваше желание или във всички форуми на сайта.

За стандартната ценова листа и условия изпратете
запитване до webmaster@photo-forum.net.
Платени обяви

forum: Фото базар - Аксесоари
 първа  назад  1     всички  напред  последна
 На някой да му трябва това
Автор: sil714   
Дата:   13-03-07 01:06

http://photo-zona.net/index.php?APP_ACTION=DISPLAY_IMAGE_BIG&IMAGE_ID=80625

Намерих го в нас ако някой е заинтересуван нека предложи цена.

Отговори на това съобщение
 Re: На някой да му трябва това
Автор: 5kan   
Дата:   13-03-07 07:28

15 лв
ЛС или мейла го има в профила

Автор: apollo   
Дата:   13-03-07 14:41

http://www.mikroskop-online.de/Okulare.htm

Оптични елементи за микроскоп на Цайс с буквичка Т[smilie24]

За малко да ги грабна но ей сега ми се отвори по подходящ вариант[smilie10] [smile]

Автор: sil714   
Дата:   13-03-07 15:30

Запазени са за четвъртък[smile] [smilie24]

Автор: d256h   
Дата:   14-03-07 14:34

За съжаление още един случай на некоректност! Запазването беше за моя милост - предаване на стоката в Четвъртък, днес Сряда, ми беше съобщено, че уговорката за продажба отпада. Жалко, имайте пред вид sil714 (Димитър) при бъдещи отношения с него! [smilie23]

Автор: canonio   
Дата:   14-03-07 14:45

Ми някой му е дал повече парички....

Дата:   14-03-07 15:37

Все пак зависи как сте се разбрали и дали е била 100% твърда уговорката за закупуване. По принцип това са оптични елементи които явно се ценят където трябва/медицинска апаратура и т.н./. Ами някой му е предложил по добра цена явно/като видях как вървят същите тези неща в горния сайт явно е така/!

Аз лично не обичам подобни теми... нещата щях да ги взема аз но точно ама точно в последния момент ми се обажда познат с който преди това говорих и казва: "имам по добро предложение за теб" и се отказах а продавачът беше готов да ги прати по куриер/като му се извиних за това че се отказвам/[smilie24]

В никакъв случай не останах с впечатление sil714 да е некоректен[smilie24] [smilie24] [shtrak]

Не знам как сте се разбрали но по леко с излиянията във форума[smilie23] [smilie8]

Дата:   14-03-07 17:56

apollo, сега искаш да ти се обяснявам ли? Исках да ми прати стоката по куриер, но той ми каза, че точно "преди малко" е върнал куриера, защото друг човек е щял да купува , но се е отказал. В този смисъл му е неудобно да вика пак куриера. Тогава се разбрахме, че продавача ще идва в Четвъртък в Сф и лично ще ми донесе нещата. Разменихме си телефоните за да се намерим на срещата. Помолих го да пусне съобщение, че стоката е запазена и той го направи. На следващия ден (днес) ми изпрати съобщение по ИЦКю-то, че се отказва. А сега кажи според теб какво значи 100% твърда уговорка, Аполо? И не мога да разбера ти как си останал с впечатление за уговорката, като нито си бил при нас, нито си чел размяната на постове и съобщения! ООО да не би ти да си ми отмъкнал джаджите и сега има ПиАр за замазване на положението?

Дата:   14-03-07 18:30

Я по спокойно не аз съм ти отмъкнал джаджите[smilie18] [smilie18] [ezik]

100% ще рече че сте се разбрали твърдо както за парите така и че си му заявил категорично че го купуваш... предполагам че е така от това което си написал но не се знаят много други обстоятелства от негова гледна точка[smilie10]

Дай да не се караме сега и ние за глупости но определено мисля че темата ти беше прибързана[smilie8]

Публикацията е редактирана (14-03-07 18:54)

Дата:   14-03-07 19:40

Е аз нямам намерение да се карам с никого, дори с продавача! Просто става дума за принципи на толерантни отношения![smilie24]

Дата:   14-03-07 19:52

Погледни го философски - нищо не си загубил[smilie24]... станало станало... може пък човекът да е имал основания да промени решението си[smilie8]

Здраве да е[beer] [shtrak]

Дата:   14-03-07 20:04

Със сигурност е имал основание! В този форум има достатъчно добри примери, за коректно поведение, където продавач отказва на някого въпреки, че получава по-добра оферта от него, защото вече е обещал стоката на друг, преди него. Това за мен е правилното поведение, а отмятането е мазня, с която никога няма да се примиря!

първа  назад  1     всички  напред  последна

За да пишете мнения трябва да влезете с потребителското си име.
Влезте от тук »
Секция Базар има нов софтуер, който е официален. След дата 20.11.2012 г. няма да може да пишете тук, в старата версия.

Използвайте новият софтуер, като преди това прочетете правилата за него:
НОВА СЕКЦИЯ БАЗАР