Автор: diddoo
Дата: 16-12-07 03:08
Продавам Нокиа 6230 с чисто нова батерия(оригинална - 1020 mAh тази е по-силна от предишните за този модел, които бяха 900mAh), оригинално зарядно, два комплекта слушалки(оригинални), 2 мемори карти(32МВ и 64МВ), софтуер, книжки и кутия.
Телефонът е пазен, с оригиналният си панел е, не е изтъркан никъде. Все пак не мога да отрека че има следи от употеба все пак е на 2 години. Иначе софтуерно работи перфектно, батерията издържа около седмица(нали е чисто нова), ако го ползвате, като мен в момента само за будилник около 2 седмици. Ако има кандидат може да го получи със подарък още един телефон(от по нисък клас пак нокиа) и още нещо....! Това е един класически модел, както се казва телефон за ценители. Няма да ви давам спецификация защото той си има всички екстри от-до
Причината за продажбата е че си взех преди няколко месеца Нокиа 6120 а имам общо 6 нокии в къщи и както казва жената май ще си ги правя компот защото си падам малко Плюшкин относно техника. И по важната заради която пускам тази обява в форума е че си търся да си купя на старо 2 неща:
Обектив Canon EF 50mm f/1.4 USM за този с някакво доплащане
или
Батериен грип Canon BG-E3
Като начало 200лв все пак имам и бонуси към него
|
|