Рекламирайте тук Затвори
Реклама в секции форуми и базар

Под формата на платени обяви можете да рекламирате ваши продукти, услуги или други комерсиални дейности. Обявата може да бъде публикувана избирателно във форум по ваше желание или във всички форуми на сайта.

За стандартната ценова листа и условия изпратете
запитване до webmaster@photo-forum.net.
Платени обяви

forum: Фото базар - Аксесоари
 първа  назад  1     всички  напред  последна
 Избор на статив до 80 лева
Автор: DigitriX   
Дата:   19-11-07 20:26

Търся нещо до 80 лева, което ще ми свърши работа. Мисля да закачам SLR-ки, като максималното тегло ще е малко под 900 грама. Засега съм си харесал един Velbon CX-640. Ако имате мнения за него или някакви други предпожения в този ценови диапазон ще се радвам да ги споделите. [smilie2]

Също си търся и подходяща раница за статива, понеже гледам, че този (Velbon-а) е 65 см. в сгънато състояние и нещо не мога да си намеря толкова голяма раница. Тука също ще съм благодарен за малко помощ. :)

Отговори на това съобщение
 Re: Избор на статив до 80 лева
Автор: mihata   
Дата:   19-11-07 20:38

В павилиона този статив е на цена 69лв. и е с калъф за носене, и аз съм се огледал в него но мисля че е много голям все пак издържа до 3кг. а аз като ги смятам грубо 500гр. тяло+500гр. обектив и да кажем 500гр. светкавица ги докарвам до кило и полувина и се чудя дали ми трябва толкова голям статив.

Дата:   19-11-07 20:48

Я, вярно! [smile] Ами вярно, че носи до 3 кила, ама другите стативи където тежат по кило и 200-300 грама, малко вейки ми изглеждат. [smilie8] Ако можеш да ми препоръчаш нещо за комплект (SLR тяло + светка + обектив) до 900 грама, което да е сравнително стабилно ще съм ти благодарен. :)

П.С. Знам, че върви с калъф за носене, ама някакси... отделно статив и отделно фотото в чанта отсрани... не знам. Все си го представям една по-голяма раница в която да сложа статива с фотото... [smilie8]

Автор: mihata   
Дата:   19-11-07 22:10

За такава по голям чана няма да ти казвам колко парички трябва да извадиш, а з статива според мен Velbon CX 440 460 560 580 май ще са по добър избор, честно казано незнам и аз се двуумя

Автор: GenaDP   
Дата:   19-11-07 23:47

Ето ти тук алтернативно предложение.

В тази тема продадоха същия, можеш да питаш бившия собственик доколко е читав.

Публикацията е редактирана (19-11-07 23:49)

Дата:   22-11-07 17:07

Velbon CX 440 и 460 не са ли твърде лекички? Гледам, че ги дават кило и 200. [smilie11] Но ако се справят с SLR 900гр. всичко, ще е идеално. [smile]

първа  назад  1     всички  напред  последна

За да пишете мнения трябва да влезете с потребителското си име.
Влезте от тук »
Секция Базар има нов софтуер, който е официален. След дата 20.11.2012 г. няма да може да пишете тук, в старата версия.

Използвайте новият софтуер, като преди това прочетете правилата за него:
НОВА СЕКЦИЯ БАЗАР