Рекламирайте тук Затвори
Реклама в секции форуми и базар

Под формата на платени обяви можете да рекламирате ваши продукти, услуги или други комерсиални дейности. Обявата може да бъде публикувана избирателно във форум по ваше желание или във всички форуми на сайта.

За стандартната ценова листа и условия изпратете
запитване до webmaster@photo-forum.net.
Платени обяви

forum: Фото базар - Аксесоари
 първа  назад  1     всички  напред  последна
 Продавам компактна маса за предметна фотография
Автор: drkskwlkr   
Дата:   25-12-11 16:02

Всички подробности: във втория пост по темата.
 Re: Продавам компактна маса за предметна фотография
Дата:   25-12-11 16:04

Продавам преносима маса за предметна фотография (60 х 130 см работна повърхност, 60 см височина). Моделът е същият като този: http://dynaphos.com/product.php?c=10&sc=0&id=94

Масата е на около 3 години, купувана е от Динафос, аз съм първи и единствен собственик. В напълно запазено функционално състояние, с лека ръжда по главите на винтовете и прах по металните елементи. Сглобявана е само веднъж. Акриловата повърхност (мат+гланц) е в добра форма – има леки драскотини по двете й страни, които не се виждат на снимки.

Окомплектовката е същата като в магазина: шест щипки, три пишперлика за окачване на осветление, транспортен сак. За сглобяване се нуждаете от 15 минути търпение и 6мм шестограм, плюсова отвертка, ключ №8 (не са включени в комплекта). Всъщност, това е и единственият недостатък на този продукт – води се преносим модел, а човек трябва да си носи в джоба три инструмента, за да го вдигне. Ако просто ще я поставите в единия ъгъл на стаята да си снимате, това няма значение.

Причина за продажбата: за работата ми трябва по-голяма маса. След като си взех този модел, малката ми става излишна и затова по-добре да отиде при някой мераклия, вместо да прашасва при мен.

Цена: 90.00 лв. Това е наполовина на настоящата цена за същия продукт, и с над 50% по-евтино от цената на други подобни маси, които се предлагат на пазара.

Намира се в София и може да се разгледа след предварителна уговорка. За страната се изпраща с Еконт за сметка на купувача и опция за преглед на стоката. Тъй като обаче прегледът е трудно да стане при получаване от куриера (акрилът се навива страшно трудно на руло...), давам 3-дневна гаранция за пълна окомплектовка, което ще позволи на купувача да си я сглоби на спокойствие и да се увери, че всички гайки и бурмички са си на място :)

За контакти: ivan маймуна bgdaddy.com или тел. 0896 557 995 (Иван).
Понеже не чета често фото-форума, не мога да гарантирам бърз отговор през системата за ЛС.

Публикацията е редактирана (25-12-11 16:09)
 Re: Продавам компактна маса за предметна фотография
Дата:   30-12-11 17:41

Масата е продадена! Благодаря на купувача [beer]
 първа  назад  1     всички  напред  последна

Авторът е затворил собствената си тема.