Автор: drkskwlkr
Дата: 25-12-11 16:04
Продавам преносима маса за предметна фотография (60 х 130 см работна повърхност, 60 см височина). Моделът е същият като този: http://dynaphos.com/product.php?c=10&sc=0&id=94
Масата е на около 3 години, купувана е от Динафос, аз съм първи и единствен собственик. В напълно запазено функционално състояние, с лека ръжда по главите на винтовете и прах по металните елементи. Сглобявана е само веднъж. Акриловата повърхност (мат+гланц) е в добра форма – има леки драскотини по двете й страни, които не се виждат на снимки.
Окомплектовката е същата като в магазина: шест щипки, три пишперлика за окачване на осветление, транспортен сак. За сглобяване се нуждаете от 15 минути търпение и 6мм шестограм, плюсова отвертка, ключ №8 (не са включени в комплекта). Всъщност, това е и единственият недостатък на този продукт – води се преносим модел, а човек трябва да си носи в джоба три инструмента, за да го вдигне. Ако просто ще я поставите в единия ъгъл на стаята да си снимате, това няма значение.
Причина за продажбата: за работата ми трябва по-голяма маса. След като си взех този модел, малката ми става излишна и затова по-добре да отиде при някой мераклия, вместо да прашасва при мен.
Цена: 90.00 лв. Това е наполовина на настоящата цена за същия продукт, и с над 50% по-евтино от цената на други подобни маси, които се предлагат на пазара.
Намира се в София и може да се разгледа след предварителна уговорка. За страната се изпраща с Еконт за сметка на купувача и опция за преглед на стоката. Тъй като обаче прегледът е трудно да стане при получаване от куриера (акрилът се навива страшно трудно на руло...), давам 3-дневна гаранция за пълна окомплектовка, което ще позволи на купувача да си я сглоби на спокойствие и да се увери, че всички гайки и бурмички са си на място :)
За контакти: ivan маймуна bgdaddy.com или тел. 0896 557 995 (Иван).
Понеже не чета често фото-форума, не мога да гарантирам бърз отговор през системата за ЛС.
Публикацията е редактирана (25-12-11 16:09)
|
|