Рекламирайте тук Затвори
Реклама в секции форуми и базар

Под формата на платени обяви можете да рекламирате ваши продукти, услуги или други комерсиални дейности. Обявата може да бъде публикувана избирателно във форум по ваше желание или във всички форуми на сайта.

За стандартната ценова листа и условия изпратете
запитване до webmaster@photo-forum.net.
Платени обяви

форум: Фото базар - Аналогова техника
 първа  назад  1     всички  напред  последна
 Lee филтри
Автор: cb250   
Дата:   13-05-10 19:32

Lee Filter System As New! These are the Best Available! Serious Enquiries Only! Must be very Rare in Bulgaria - 1800лв.

/Голям набор от филтри, и различни аксесоари към тях. Вероятно са много редки в България. Като нови са./

Собственика не говори добре български, затова за контакти - на лични, ще му превеждам.

Отговори на това съобщение
 Re: Lee филтри
Автор: i_viper   
Дата:   17-05-10 13:34

Няма да е лошо да напишеш, какви точно филтри, джаджи и аксесоари включва обявата, че така звъчи малко смещно.

Лий може да не се продават официално в България ма не значи, че българите не могат да си пазаруват от нета в Англия.

Автор: icikonti   
Дата:   17-05-10 15:05

Туй на Алън техниката ли е бе?

Дата:   17-05-10 17:48

Не съм ги описвал от мързел. Сигурно са над 100 различни филтри, фитинги и разни приспособления за тях. Знам, че звуча смешно, но в тази област съм лаик.

Към icikonti - да, на Алън е. Предполагам, знаеш за какво става дума.

Автор: icikonti   
Дата:   17-05-10 17:58

Добре бе Венци, ти ли му продаде някаква Мамия РЗ? Той не беше ли с Броника?

Автор: i_viper   
Дата:   17-05-10 19:00

cb250, да не ме разбереш погрешно, не искам да се заяждам ни най-малко, но ако опишете системата си мисля, че може би ще имате по-големи шансове да я разпродадете на парче или на по-малки комплекти.

Лии са страхотна система и си мисля достатачно позната в България, но 1800 лв. за филтри мисля, че трудно ще даде някой.

Поздрави

Re: Lee филтри - ПРОДАДЕНИ !!!
Дата:   18-05-10 19:38

Ичо, аз му помогнах за Мамията. Брониката не съм я виждал отдавна, вероятно е някъде по шкафовете и е забравил за нея :) . Ще му напомня :) . Има и Lеica някаква...

Едит:

Честито на новия собственик. [smile]

Публикацията е редактирана (26-05-10 01:21)

първа  назад  1     всички  напред  последна

За да пишете мнения трябва да влезете с потребителското си име.
Влезте от тук »
Секция Базар има нов софтуер, който е официален. След дата 20.11.2012 г. няма да може да пишете тук, в старата версия.

Използвайте новият софтуер, като преди това прочетете правилата за него:
НОВА СЕКЦИЯ БАЗАР