Автор: peacemaker
Дата: 27-03-09 15:42
Продавам едно малко бижу: Олимпус 35 RC !
Обектива е E.Zuiko 42/2,8 ! С централен затвор(позволява крити4ни скорости) !С 5 лупи в обектива!Стъклата са 4исти, без драскотини ,гъби,прах ! Исото е от 25-800 !
Камерата има режим А /при зададена бленда времето се от4ита атомати4но)-супер за Street ,а може и на М /фотографа сам си настроива време и бленда/ ! В А режим ако времето е по-дълго или по-късо камерата не позволява да се натисне бутона за снимане(с цел да не се хаби филм )!
Има и автоматика на светкавицата!Наглася се водестото 4исло /10-40 при ИСО 100/ на светкавицата....според това на какво разстояние е нагласен фокуса... камерата сама си наглася блендата !
Резбата на филтъра е 43,5мм ! По4ти не се намират филтри за тази камера...както и сенници! Аз предлагам два сенника! Единият е с развалена резба на болт4ето, а другият е 4исто нов с картонена кутиика! Оригинално камерата беше с UV(0) филтър(нов с кутиика), но аз снимам BW предимно и затова си купих един HOYA HMC оранцев и го дадох в съседната оптика да ми изрежат стъклото, така 4е да пасне на мястото на UV стъклото (и то е към комплекта ! Уплътненията са сменени с нови ! Има 4исто нова батерия/+старата,която оше работи/ !
Кожена каишка за ръката/нея съм забравил да снимам /, кожена 4анти4ка(здрава е но доста поизносена), Упътване за камерата(sorry, но е на немски)+ Книжка с описание на за вси4ки Олимпуси излезли 73 година(пак на немски) !
Цена 30 € !
Куриера е за сметка на купува4а!
/от Русе/
Живея във Виена но едни приятели пътуват за БГ/Русе в Сряда...мога да я пратя по тях!Ако някои има интерес...моля до вторник ве4ер наи късно!
Благодаря
|
|