Автор: exile
Дата: 27-10-08 10:42
ханимекс 35-70 макро, май 3.5-4.5 беше, но ще излъжа в момента не е при мен, не го ползвам особено много, понеже имам 50 1.7 и обектива, за който съм писал долу. приятен обектив, но само сабира прах от половин година насам, само задна капачка. 40 лева му търся.
куантарей (това са сигма) 28 2.8, изцяло метален, има леки следи от употреба, изрядна оптика и механика, предна и задна капачка (предната пада малко лесно, кофти конструкция).
много приятен обектив.
на него му търся 50.
ако ви интересува имам и данубиа 80-205, тип помпа, 4.5 по цялата дължина, вграден сенник, нормални следи от употреба, няколко джазги по сенника. предна и задна капачка. 40 кинта. не е първа хубост като оптични качества, ама като се позатвори си е
всичко общо за 120 български лева.
цените са твърди, не подлежат на пазарлък.
съгласен съм и на бартер. вариотата ги бартеросвам срещу всякакви филтри, малки фото чанти, компакт флаш карти. просто не ги ползвам. твърди светлосилни обективи също приемам не само на мд байонет, каквито и да е. светкавици, филми... бе каквото предложите.
ако има интерес ще пусна снимки.
намират се в Пловдив, пращам с еконт за цялата страна, във вторник-сряда могат да се видят, пробват и купят и в софия.
а от 35 1.8, 50 1.4 и 45 2 и аз се интересувам, но в милата ни родина минолта мд системите са страшно недооценени и редки.
Публикацията е редактирана (27-10-08 10:55)
|
|