Автор: fotorafi
Дата: 27-10-08 22:09
Нека колегата Нечовек да извинява! Но Юри, защо не ми се обади преди да заминеш? Сега откриваш топлата вода.Правиш същата грешка, която аз направих там първия път!! Никога няма да намериш истинска и стойностна фототехника, разхождаики се. Иначе имат милион магазини за електроника, телефони, фотоапарати ама любителски. Аз втория път ходих с пътеводител-карта и предварително бях проверил по интернет. Истината е в Ню Йорк и Вашингтон. В Ню Йорк са : bhphotovideo.com,ritzcamera.com, adorama.com, aaacamera. com, bogenphoto.com, beachcamera.com, cameracity.com.. Aз ходих при първите 4 магазини. Само евреи с мазните букли са собственици и продавачи. Само като те погледнат- те изработват. Втората употреба е проверена и тествана от техници-специалисти. Брат ми поправяще там фотоапарати 2 години. Но те те изработват с цената, защото проверяват залепения код на апарата и ти казват цена. Пазарих се като луд и свалих за едно тяло, 2 обектива и светка- 100-120$. Но те предварително ми ги бяха завишили цените с толкова. Има и един номер, пазариш се, сваляш колкото можеш, купуваш-ПАЗИШ СИ КАСОВАТА БЕЛЕЖКА-ФАКТУРА.След една седмица отиваш и връщаш стоката и искаш 100% да ти върнат парите, защото не си харесал... тинтири -минтири, измисляш нещо и казваш, че имаш предложения за същата апаратура от друг магазин с 150-250 $ по ниско. Ставаше въпрос за втора употреба- аналогова техника. Мазното се въртя, ходи, говори с някого и ми свали със 150$. Бях си купил 24-85/2,8 ,80-200/2,8 и SB-24 i F-801 S. Ta по паркове,фортове е несериоазно да търсиш Юри. В моментав каталога там видях: Никон- N 70=90$ ,N 90s210$, F-5=590$, F 6=1300 /samo tela/Който иска подробности, да ми се обади по телефона,ще ми издиктувам ценовия каталог оттози месец на B&H. ![[beer]](https://photo-forum.net/forum/smileys/smiley20.gif)
Публикацията е редактирана (29-10-08 10:53)
|
|