Рекламирайте тук Затвори
Реклама в секции форуми и базар

Под формата на платени обяви можете да рекламирате ваши продукти, услуги или други комерсиални дейности. Обявата може да бъде публикувана избирателно във форум по ваше желание или във всички форуми на сайта.

За стандартната ценова листа и условия изпратете
запитване до webmaster@photo-forum.net.
Платени обяви

forum: Фото базар - Аналогова техника
 първа  назад  1     всички  напред  последна
 Продавам Nikon F80 + Vivitar 100mm Micro f/3.5 - ПРОДАДЕНИ!
Автор: bezobraznia   
Дата:   29-06-08 18:08

Продавам Nikon F80 Silver + Vivitar 100mm f/3.5 + две нови CR123A.
Състоянието на Никон-а е перфектно, но не можах да подкарам автофокус-а макар, че Вивитара е автофокусен обектив. Светкавицата работи перфектно, матричното мерене също... Всичко без автофокус. Не ми се занимава да го поправям и за това го продавам както си е.
Състоянието на обектива е добро, но не може да се сравнява с обектив на Никон де ;) поради не толкова перфектната му фабрична изработка. Обектива е чист от прах и т.н, но има някакво боклуче между лещите, което според мен е фабрично, и определено НЕ пречи и не се отразява на качеството на снимките.
За да съм по-конкретен с тази комбинация се получават прекрасни снимки със много добра рязкост, но на ръчен фокус. Т.е. много добър вариант за желаещите да снимат качествено на лента, но да не се налага да си купуват нещо скъпо.
Според информацията и в интернет, обективчето си снима много прилично. А също има и ринг за промяна на блендата, което позволява поставянето му на ръчно фокусно тяло.

За тялото + обектив цената е 200 лева
Цената подлежи на коментар!
Изпращане по куриер с наложен платеж за сметка на купувача.

Предложения, коментари и въпроси тук или на 0898/399421

Отговори на това съобщение
 Re: Продавам Nikon F80 + Vivitar 100mm Micro f/3.5
Автор: Evcho   
Дата:   01-07-08 23:54

А само обектива продаваш ли го, мисля да го ползвам с Д40!

Дата:   02-07-08 08:20

След като си решил да ползваш обектива със D40, няма да може да ползваш автофокус защото обектива няма мотор. т.е. той е еквивален на AF Nikon, а не на АF-S Nikon.
Ако все още те интересува, драсни ми на лични.

И да, продавам ги отделно, като мога да изпратя снимки на фотоапарата, обектива и правени снимки със този обектив, но със старото ми тяло D70.

Дата:   04-07-08 09:18

За продажба остава само Nikon F80 Silver
Цената му е 120 лева с новите литиеви батерии CR123A, с които са снимани буквално под десет пози или 110 лева без тях.
Както писах по-горе фотоапаратът е перфектен! Единствено не може да автофокусира, но всички останали функции и възможности са в идеално състояние. Направих му няколко снимки. Ако има желаещи може да изпратя по мейл.
Благодаря!
Поздрави!

първа  назад  1     всички  напред  последна

За да пишете мнения трябва да влезете с потребителското си име.
Влезте от тук »
Секция Базар има нов софтуер, който е официален. След дата 20.11.2012 г. няма да може да пишете тук, в старата версия.

Използвайте новият софтуер, като преди това прочетете правилата за него:
НОВА СЕКЦИЯ БАЗАР