Рекламирайте тук Затвори
Реклама в секции форуми и базар

Под формата на платени обяви можете да рекламирате ваши продукти, услуги или други комерсиални дейности. Обявата може да бъде публикувана избирателно във форум по ваше желание или във всички форуми на сайта.

За стандартната ценова листа и условия изпратете
запитване до webmaster@photo-forum.net.
Платени обяви

forum: Фото базар - Аналогова техника
 първа  назад  1     всички  напред  последна
 търся ПРЕХОДНИК М42 - Пентакс
Автор: fmj   
Дата:   18-04-08 21:44

http://www.photopavilion.com/?page=catalog&catalog=24&base=1&product=2825&show=additional#slides-pan...

Отговори на това съобщение
 Re: търся ПРЕХОДНИК М42 - Пентакс
Автор: stesla   
Дата:   19-04-08 16:09

надявам се знаеш ,че с този преходник променяш работната отсечка и може да имаш проблеми с безкраиност.(заради борда)

Публикацията е редактирана (19-04-08 16:23)

Автор: 3DFEN   
Дата:   19-04-08 16:49

По принцип при Деков има оригинален
30 лв

Дата:   19-04-08 20:52

stesla имам оргинален но е страшно неудобен трябва да навивам 500мм.та идеята да се монтира преходника постояно на м42 и да може да се закопчава нормално като всеки обектив на к байонет мисля че отвора на челото е за това или греша.

Дата:   19-04-08 20:54

не притендирам че разбирам от скоро имам огледален[beer]

Автор: dreamer   
Дата:   20-04-08 00:55

fmj какво чакаш? Иди и си купи този от линка който си дал [smilie18] За няколко дни ще ти го доставят :)
Във форума се продава един за 25 лева... Продавача знае защо е сложил тази цена (и аз знам), предполагам знаеш и ти ама се прайш на ущипан :)

Публикацията е редактирана (20-04-08 15:43)

Дата:   20-04-08 15:07

[smile]

Дата:   20-04-08 22:50

това неудобство аз бих го решил , като пратя обектива на Слави от Велико Търново с молба да ти изработи "К" байонет и да ти го подмени. Човека е маистор и при това не е скъпар.Говоря от личен опит, имам 3 обектива с негови байонети, не бих се поколебал да пратя пак ,ако ми се наложи.А другия вариянт е да демонтираш пластинката на оригинален,за да не се заключва, и с малко свредло да наравеш глух отвор в корпуса на обектива , срещу щифтчето на тялото и то да ти заключва обектива(както на всички обективи с К байонет). Така че ще можеш да сваляш обектива заедно с преходника .

Публикацията е редактирана (20-04-08 23:13)

Дата:   21-04-08 08:34

там е работата че няма къде да пробивам на обектива.щифта си го виждам свободно[shtrak]

Дата:   21-04-08 08:37

Автор: stesla
Дата: 19-04-08 16:09

надявам се знаеш ,че с този преходник променяш работната отсечка и може да имаш проблеми с безкраиност.(заради борда) затова ми трябва борд[smilie25]

Дата:   22-04-08 08:40

Ти си заеш [smile] , аз бих пратил обектива на екскурзия до В.Търново[smilie25] [beer] [shtrak]

първа  назад  1     всички  напред  последна

За да пишете мнения трябва да влезете с потребителското си име.
Влезте от тук »
Секция Базар има нов софтуер, който е официален. След дата 20.11.2012 г. няма да може да пишете тук, в старата версия.

Използвайте новият софтуер, като преди това прочетете правилата за него:
НОВА СЕКЦИЯ БАЗАР