Рекламирайте тук Затвори
Реклама в секции форуми и базар

Под формата на платени обяви можете да рекламирате ваши продукти, услуги или други комерсиални дейности. Обявата може да бъде публикувана избирателно във форум по ваше желание или във всички форуми на сайта.

За стандартната ценова листа и условия изпратете
запитване до webmaster@photo-forum.net.
Платени обяви

forum: Фото базар - Аналогова техника
 първа  назад  1     всички  напред  последна
 М42
Автор: simon4o_bg   
Дата:   06-04-08 12:03

Търся си тяло за обектива, предложете ми нещо ,ама да не е Зенит или Практика., тука ми хареса една fujica st-605, ама парите ми идват много. Пентакс (само тяло) за колко пари мога да си намеря на М42 ? Снимки на обектива в профилът ми..[smilie21] и да се занимавам ли изобщо, струва ли този обектив или да си снимам със сапунера..[smilie19]

Отговори на това съобщение
 Re: М42
Автор: fotorafi   
Дата:   06-04-08 12:10

Със съпунката ще снимаш рождения ден на гаджето или твоя. Заживей като бял европеец. Купи си тяло /без Зенит и П-ка/ Има толкова много на М 42. Но най-важното е имай търпение
НИКОГА ВЪВ ФОТОГРАФСКАТА СИ ДЕЙНОСТ НЕ ИЗБЪРЗВАЙ. КЪСМЕТ ФОТОРАФИ[shtrak]

Дата:   06-04-08 13:13

хайде де, няма ли толкова кой да предложи едно тяло на М42, за кво ви са., сигурно пък и снимате с тях..[smilie18]

Автор: alsash   
Дата:   06-04-08 13:41

много крив този бре...https://photo-forum.net/static/forum/2008-04/pfyg4300.JPG
http://212.36.3.59/site_pics/193/m_1207471666_ToyoOptics.jpg

Автор: GenaDP   
Дата:   06-04-08 13:45

Много народ предлага. Ама ти явно искаш да ти го подарят. Тъй че ще трябва да почакаш. Според мен - доста...

Дата:   06-04-08 13:50

Оффффф, точно ти не ми казвай дали искам да ми го подарят или да си го купя (поне не съм дребен търговец като теб), нали ми взе вече хубавите обективи, от които единият на Цайс-Флектогона, доброволно разбира се, ама тогава нищо не разбирах..[smilie21]

Автор: GenaDP   
Дата:   06-04-08 15:44

Ха! Изкарал ги на пазара, продал ги, а сега аз съм му виновен, че съм му ги купил...

Автор: El_Fuego   
Дата:   06-04-08 18:12

Не виждам защо не искаш Praktica. MTL5, MTL 5B и MTL 50 са чудесни модели, намират се в почти ново състояние на пазара и по характеристики превъзхождат немалка част от пентаксите на резба, както и харесаната от теб Fujica ST-605. Тук в базара лесно ще намериш някой от тези три модела.

Като не щеш Praktica мога да ти предложа Cosina CSR:

Има визьор с клин и микрорастер, увеличение 1х, покритие 93% по вертикала и хоризонтала.
Електромагнитен затвор със скорости 4 s - 1/1000 s, В и механична на 1/50 s.
Синхронизация със светкавица на 1/60 s.
Електронно контролирана самоснимачка от 10 s.
Average и Spot режими на мерене. Светодиодна индикация във визьора.
Лостче за превключване на двойна експозиция върху един кадър.
Габарити 136.5х83.2х51 mm. Тегло 540 g.

Автор: fotorafi   
Дата:   09-04-08 04:55

Момче младо,появяват се Практики в перфектно състояние....какво дремеш...за 50-60 лв какво
ще намериш? Има една П-ка МТЛ 5В-много добър модел.Работи,троши я няма да те е жал.[shtrak]

първа  назад  1     всички  напред  последна

За да пишете мнения трябва да влезете с потребителското си име.
Влезте от тук »
Секция Базар има нов софтуер, който е официален. След дата 20.11.2012 г. няма да може да пишете тук, в старата версия.

Използвайте новият софтуер, като преди това прочетете правилата за него:
НОВА СЕКЦИЯ БАЗАР